Dette er ‘The Beast’: den nye bilen Donald Trump

Barack Obama offisielle kjøretøyBarack Obama offisielle kjøretøyBarack Obama offisielle kjøretøyBarack Obama offisielle kjøretøy

i limousin del, i del SUV og hva det er tank. Dette er offisielle kjøretøy som har gått siden president Barack Obama i 2009 Han ble den første svarte mannen til å ta ansvar for Regjeringen i Nord-Amerika. Og hvis ingen endringer i de kommende dagene blir annonsert, så vil offisielle bilen nå den nye presidenten Donald Trump.

Dette autentiske styrke opprettet av General Motors er den eneste av alt som har blitt gjort for hus hvit det ikke er en del av en bestemt modell serie, men låner en del av en Cadillac limousin og en annen av en GMC SUV. Og alt dette til 'dyret', grunn nok så tilnavnet Obama president bil. hans Kroppen 20 cm tykk Det er i stand til å understøtte prosjektiler stort kaliber takket være dens produksjons en stållegering, aluminium, titan og keramikk. den Krystallene også dra nytte av skjerming noe som gjør dem nesten uknuselige-om 12 centimeter av thickness-. hans vekt Det er anslått at åtte tonn, gjør sin fordeler er svært begrenset. hans Maksimal hastighet er 100 km / t, denne grensen er nådd ikke mindre 15 sekunder. Ja, et avansert system 'RunFlat' i dekkene tillate 'The Beast' roll for mer enn 100 kilometer med flate dekk.

Langt fra fiksjon, inkorporerer maskingevær og raketter som gjør den offisielle statlige bilen til en slags tank, bortsett fra detaljer som luksus og eleganse er ikke tapt i sine estetikk. Inntil det er i stand til å motstå kjemisk angrep, for det ville tette dører og bruker et system for å gå resirkulering av oksygen inne.

Ingen mangler innenfor det en fullstendig kommunikasjonssystem sammensatt av datamaskiner telefon, GPS-sporing enhet, Internett, satellitt og direkte forbindelse til amerikanske myndigheter.

selv V8 bensinmotor driver limo ytre armering. Ja, bruker den mer enn 30 liter 100 km.

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Den mest glorete og ekstravagante limousiner verden

- Cadillac Limousine Evita, auksjon

- Limousine utleie, unn deg selv