Bensiiniä vai dieseliä autoihin: erot ylläpito

Bensiiniä vai dieseliä autoihin: erot ylläpito

Kun ostaa auton, moottori valinta on avain. Toistaiseksi on Diesel ja bensiini kävelee peliin, sillä useimmat autojen myynti on tämän tyyppistä polttoainetta. Niin mitä päätämme, ¿Diesel vai bensa? Usein se perustelee valintaa kannattavuuden suhteen, eli ero myyntihinnan tai polttoaineen hinta, aika kuluu saada takaisin investoinnin ... mutta erot moottorin ja toinen huollon ajoneuvon on myös otettava huomioon.

Beyond öljynvaihto ja suodattimet, huolto auton kattavat monta alkiota kuin monia muita kuluvia osia elinaikana auton. Näin ollen, oikea ylläpito yleensä estää kalliit rikkoutumiset. siksi Mikä on kannattavampaa muutamassa huolto, dieselauton tai bensiinimoottorin? Online osaa tallentaa, Endado.com, osoittaa meille Suurimmat erot.

Valitse auto Diesel tai bensiini: Polttoaineen suodatin

Moottoreiden tarkastus on tehtävä määräajoin syklin välein muutaman kilometrin. On yhtäläisyyksiä tehdyt muutokset diesel- ja bensiinimoottoreissa, kuten öljyn ja suodattimen, esimerkiksi, mutta tärkeimmät erot ovat keskittyneet muuttaa polttoaineen suodatin tapauksessa dieselautojen, kun taas bensiinimoottorit tämä suodatin on toissijainen.

Diesel ajoneuvoissa, korvaavan polttoaineen suodatin on erittäin tärkeää, koska polttoaineen ruiskutus korkeassa paineessa, ja injektio pumput ovat elementtejä suuri mekaaninen tarkkuus, ja siten tuottaa suuren korjauksen tai korvaaminen.

Näin varmistetaan pidempi käyttöikä ja toimivuus näistä elementeistä on tarpeen tarkistaa kunkin suodattimen vaihto ei epäpuhtauksia, jotka voivat vahingoittaa järjestelmää. Kannattaa myös tarkistaa kunkin tarkastelun tilan Hehkutulppien tai lämmittimiä, koska ne ovat vastuussa esilämmitystä polttoaineen oikean moottorin käynnistys.

Toisaalta, bensiinimoottorit ajoittain tarkkailun paksuuden välillä elektrodien sytytystulpat, varmistaa asianmukainen kipinävälin, joka johtaa asianmukaisen toiminnan moottorin. Sinun täytyy tarkistaa kuoret ei näy öljyjäämien tai kuonasta, koska tämä voi johtaa siihen, että korvaaminen koko pelin.

Valitse auto Diesel tai bensiini: Tällä jakohihnat

Valitessaan autoa bensiiniä vai dieseliä, asiasta kunnossapidon, hammashihnat Se on esitetty yksi tärkeimmistä vikojen ja erot kahden moottorin. Uuden tekniikan ansiosta, elinikä jakohihnat dieselmoottoreissa on laajennettu huomattavasti, ja se voidaan vaihtaa 200000km, Endado pistettä. Tämä ei pidä paikkaansa bensiinimoottoreita, joissa on suositeltavaa vaihtaa jakohihna välillä 120000 ja 150000 km, valmistajasta riippuen.

Valita auto Diesel tai bensiini: venttiilit, pakokaasun kierrätys

että Dieselmoottoreissa on erittäin tärkeää seurata venttiilien pakokaasun kierrätys, koska tämä järjestelmä on vastuussa suuntaamalla osa pakokaasuista takaisin moottorin olla "uudelleen poltettu" ja siten poistaa pieni osa kiinteistä hiukkasista. Pikemminkin nämä venttiilit lopulta täynnä noki, koska jonka toimintahäiriö moottorin. On suositeltavaa puhdistaa nämä venttiilit 100000km, tai vähemmän, jos teemme retkiä pääasiassa kaupungin. Tämä ei tapahdu bensiinimoottorit, koska ne eivät vaadi erityistä huomiota saastumista järjestelmiä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Bensiini tai diesel, joka on parempi?

Kysymykset: mikä on parempi tänään polttoainetta, dieseliä tai bensiiniä?

Bensiini vs Diesel Huolto: Mitä maksaa enemmän? analysoimme