Prototyypit upeimmista autoja koskaan nähnyt valon

Prototyypit upeimmista autoja koskaan nähnyt valonPrototyypit upeimmista autoja koskaan nähnyt valonPrototyypit upeimmista autoja koskaan nähnyt valonPrototyypit upeimmista autoja koskaan nähnyt valon

BMW GINA Visionary MalliBMW GINA Light visionäärinen Malli

Vain kuusi vuotta sitten, BMW olimme yllättyneitä esittelemällä GINA Light Visionary Malli, upea prototyyppi, joka palveli myös juhlia avaamisen uudelleen BMW museo Münchenissä syyskuussa 2008. GINA Se on lyhenne saksankielinen termi 'Geometrie und Funktionen N-facher Ausprägung' (Geometria ja toiminnot nnen Ohjeet). hänen korin oli erityinen pinnoite tekstiili muokattavissa, joustava ja manipuloitavissa mukauttaa verkkomainen rakenne alumiini ja toinen joukko vahvistuksia hiilikuitu. Lisää BMW Gina Light Visionary Malli.

Cadillac KuusitoistaCadillac Kuusitoista

sisään 2003, Cadillac esitteli vaikuttava ja valtava luksussedanin yli 5,67 metriä pitkä, jonka nimi kuusitoista, viittaavat klassinen Cadillac V16 1930. Kun kyseessä on kuusitoista käsite, Yllätä moottori 13,6 litraa siirtymä, V16, 32 venttiilit ja yli 1000 HP Power. Sataprosenttisesti amerikkalainen, epäilemättä, tämän pakkomielteestä iso ".

ford GT90ford GT90

sisään 1995, Detroitin autonäyttelyssä Se oli esittämistä prototyypin rungon ford GT90, auto joka ilmoitti stratosfäärin suorituskykyä, koska varmistetaan, että saattaa nousta 378 km / h kiitos vaikuttava mekaniikka 6.0 V12 neljä turboahtimet Garret joka sinkosi jopa 730 hv. Monien mielestä kuin 'hengellinen seuraaja' ikonin GT40, että GT90 Ford oli ensimmäinen vihkimässä New Edge Design Line, lisäksi ottaa oman teknisen perustan huikeat tarina, jossa alumiininen itsekantava runko paneelit hiilikuitua.

ford Interceptorford Interceptor

ford Interceptor protototipo on suhteellinen ja viime aikoina esiintyneeseen tekemällä sen virallisen debyyttinsä Detroitin autonäyttelyssä 2007. Oval esitti sen moderni tulkinta mikä voisi olla autojen tulevaisuuden lihaksen, mutta kyllä, upealla neliovinen elin monia retro väriaineet ja riittävän kokoisia (5,12 m pitkä ja 1,94 m leveä). Moottori oli 5,0 V8 asennettu webbikameramalli pystyy suorittamaan yli 600 hv.

Ghia GildaGhia Gilda

Ghia Gilda Streamline X Coupé Se on tulosta erityinen järjestys chrysler Italialainen yritys elin Ghia. Jotta kokea uutta teknologiaa ja uusia aerodynaaminen muotoja, syntynyt vuonna 1955 Ghia Gilda, prototyyppi, joka sisältyi kaasuturbiinin, tekniikka on jo käytetty autojen aikakauden kuin fiat Turbine. Tuohon aikaan näyttelijä Rita Hayworth kantaesittänyt Gilda elokuva. Rinnakkainen välillä Hayworth ja Ghia Gilda mitä meidän pitäisi etsiä mutkaisilla ja houkutteleva muotoja, jotka näyttivät sekä näyttelijä ja käsite ('Atomic VEDETTE' Se oli yksi monista lempinimiä saaneista Rita Hayworth).

Holden HurricaneHolden Hurricane

Holden Hurricane Se oli prototyyppi urheilullinen kaksipaikkainen toimitettu vuonna 1969 ja sitä pidetään yhtenä maailman kehittyneimmistä aikansa. Sitä käytettiin Testbed kokeilu esteettinen, aerodynaaminen ja teknisiä kysymyksiä. Oli futuristinen ja urheilullinen lasikuitukorirakenne jossa se on jaettu kolmeen osaan: etukuomu (laatikolla) moottorin ja muualla kehossa. Pääset sisäpuolelle on kokonaan ylhäällä eteenpäin sähköhydraulisen mekanismilla. Uskollinen urheilu puhdas kanta, joka sisältää moottorin, taka keskikohdan 4,2 litraa ja kahdeksan sylinteriä V, jolloin saatiin 262 hv. hänen laitteet Se oli uraauurtava sen aikaa, jossa Täysin elektroniset laitteiston, ilmastointi Automaattinen ilmastointi on järjestelmä, peruutuskamera ja ainutlaatuinen magneettinen selain.

Jaguar C-X75Jaguar C-X75

Pariisin autonäyttely 2010 Hän osallistui ensi-tyyliin Jaguar C-X75, urheilu sataprosenttisesti sähkö on yhteensä neljä sähkömoottoria (Yksi pyörää kohden) 195 hv kukin. Lataa Litium-ioni-akkuja Se käyttää uutta järjestelmää, joka koostuu kahdesta kaasu mikroturbiinit pyöri nopeudella 80000 rpm johon ne ovat ladataan käytön aikana, saavuttaen antaa Jaguar C-X75 on teoreettinen valikoima 900 km (Vaikka 100% sähköinen tila, se on alennettu 110 km). Nämä mikroturbiinit sekä ladata akkuja, voidaan käyttää antamaan lisävoimaa sähkömoottorit. Lisää Jaguar C-X75

Mazda Furai ConceptMazda Furai Concept

Juhlia 40 vuotta Ensimmäisessä pyörivä moottori, Mazda Hän esitetyt Detroitin autonäyttelyssä 2008 näyttäviä käsite Furai. Perustuen kilpa-auto on American Le Mans Series, joissa on moottori 450 hv kolme roottorit, jotka voitaisiin syöttää polttoaineena E100 etanolia. Lisää Mazda Furai Concept.

mercedes C111mercedes C111

C111 of Mercedes-Benz Se on kehitetty tavoitteena luoda Keski moottori, joka, kun se laadittu 1969 kehittyi urheiluauto. Suurin ongelma antaa sen wankelmoottori liian oikukas ja janoinen tarpeeksi hengissä aikoina öljykriisin. C111-1 1969 Wankelmoottori asennettu kolmen roottorin suora injektio; C111-2 1970, neliroottorinen moottori 370 hv; C111-3 vuonna 1978, 230 hv turbodiesel; ja C111-4, 4.8 ahdettu V8. Korosta suuri ilmanvastuskerroin saavuttaa C111-3, kanssa CX 0,183.

Renault DeZirRenault DeZir

Renault DeZir Se oli alku joukon käsitteitä autot, joita voidaan käyttää kehittämiseen uusi muotoilu viiva tuotemerkin gaalassa. Tässä tapauksessa meillä on edessämme Täysin sähköinen kaksipaikkainen coupe. Saavuttaa ihanteellinen painojakauma, sähkömoottori sijaitsee takana keskiasennossa, joka tarjoaa erilaisia ​​160 km ja teho on noin 150 hv momenttiin 23,06 mkg. Se sisältää hakujärjestelmän samanlainen energiaa KERS kehitettiin kaava 1. Renault DeZir lisää.

Smart ForStarsSmart Forstars

fiksu Hän valitsi mielikuvitus uusine ja yllättäviä prototyyppi Forstars. Joiden kehon visuaalinen vaikutus, tämä sataprosenttisesti sähköisen konseptiauton Hän integroitu etukuvun yksi filmiprojektorin nähdä Elokuvat milloin haluat. Epäilemättä tämä prototyyppi oli yksi suurista tuntemuksia Pariisin autonäyttely 2012. Enemmän Smart Forstars.