Opel Astra: määritteitä Vuoden Auto 2016 Euroopassa

Opel Astra: syyt voittaa Vuoden Auto 2016Opel Astra: syyt voittaa Vuoden Auto 2016Opel Astra: syyt voittaa Vuoden Auto 2016Opel Astra: syyt voittaa Vuoden Auto 2016

uuden Opel Astra Hän on keksinyt "palkinto kainalossa" suosituin ja riitaisan segmentin Eurooppa ja Espanja. Mikä se on viidennen sukupolven Astra, on viides opel tunnustettu raati Vuoden auto Eurooppa koska paras auto hänen viides. Ennen kuin he olivat Opel Kadett (1985), Opel Omega (1987), Opel Insignia (2009) ja Opel Ampera (2012). Jälleen, arvo / tuote ja innovaatio ovat keskeisiä liittyviä näkökohtia raadin mukaan kriteeri auto of vuoden. Tässä mielessä uudella opel Astra Hänellä oli paljon karjaa: se vaikuttaa omalta tasapaino oma segmentti pienikokoinen ja sisältää innovatiivinen teknologioiden suurempi segmentti.

Opel Astra: kevytrakenne

Uuden Opel Astra on paljon tasapainoisempi auton, joka Astra edellinen. Tämä johti melko pitkään pitkä 4,42 metriä ja painaa lähes ton ja puoli liioiteltu. Astra hänellä on pituus pienenee 5 cm (Edelleen antelias kompakti kooltaan tavallista lämpimämpää), mutta enimmäkseen Se poistettiin 200 kiloa paino todellinen. Totta, hänellä oli täytäntöönpanokelpoinen ylipainoinen oikein, mutta optimoitu valmistustekniikka on myös selvä. versiot Astra voisimme tarkistaa niistä on tullut eniten tai kevyin segmenttiin. Kaikki tämä johtaa saat korkea Tuotteiden laatu, Myös sisällä esitys, materiaalien, viimeistelyn ja teknologia. Dynaamisesti se on vankka auto, se tuntuu pehmeä ja valo ajaa, vaan myös vakaa ja suoranainen. ja erittäin mukava. uuden Opel Astra Se on auto, jossa on laatu liikkuvan, huipputuote sen luokkaan. Paljon on paranneltu kuluneen Opel Astra.

hyvä koko opel Astra Se on myös tae antelias sisätilojen toimenpiteitä. Vaikka yllättynyt vain tavaratila: 320 litraa vain, tarkastettava meille vararenkaan oma tilavuuden suuri hyöty. 100 litraa ovat alle "veteraani" Peugeot 308 tai uusi Renault Mégane. Täällä nerokkuus epäonnistui suunnittelijat opel, kantavuus ole oikeassa suhteessa koko Astra ja hyvän perheen toiveet. Se on myös kyseenalainen hänen polttoainesäiliö 47 litraa, 9 vähemmän kuin ennen. Sen ei pitäisi olla ratkaisu, mutta ei ollut hidasta markkinoida tuttu versio: Opel Astra Sports Tourer, jossa 500 litraa boot hyväksytty, monipuolisuuteen ja Kehittyneet automaattiset hila-aukon Handsfree, aktivoidaan läheisyys. ja noutaa polttoainesäiliö 56 litraa.

Opel Astra

Opel Astra moottorit tänään

Ja tapasimme viimeisessä vaiheessa edellisen kaupankäyntipäivän opel Astra moottori Diesel 1.6 CDTi, moottori dieseli nykyaikaisin opel. Nykyään vahvin kysyntä jatkaa soittaa Diesel ja Opel ilmaisee tämän lohkon 1,6 CDTI 110, 136 ja 160 hv loistavasti kattaa monia eri tarpeita. Tärkein ja välttämätön askel tekemät Astra Se on puhdistettu versiot dieseli: Teroita ja vähentävät melua ja vähentää tärinää sen moottoreita. Asetettu ole mitään viittausta, eikä tahraa joissakin versioissa yleensä ja nautittavaa. uusi argumentti tyhjentyvänä hyvä vastaus ja polttoainetaloutta Opel Astra CDTi.

Bensiini alue debuts Uuden moottorin 1.4 Turbo muunnelmissa 125 ja 150 hv kosketus, reagointikykyä ja suorituskykyä herkullinen. Moderni moottori lohko valo alumiini, muuttuva venttiilin tulo- ja poistoilman suora ruiskutus. Varsinainen kaupunkien kulutus on edelleen kompastuskivi näihin agradabilísimas versioita, jotka tie ovat hyvin kohtuulliset kulutus ja innoissaan hänen hyvä työntö moottori turbo ylimielisyys sujuva toiminta. Päissä on bensiini alue mitään vastausta suuntaus hetkellä: Alla hämmästyttävää 105 hv 1,0 tricilíndrico välittömästi tyhjäksi kysymyksiä tai halventavia tuomion pieneen 3-sylinterinen moottori, joka toimii ehdottaa hyvä Astra perusteella... eikä vain hintaa, sekin, joiden valikoima alkaen 16400 euroa. Edellä temperamentti ja suorituskyky kulkeneet 1,6 Turbo 200 hv.

Opel Astra Faro

Opel Astra: toinen palkinto sen teknologia

loogisesti, uusi opel Astra saada kaikki viimeisin teknologia nähdään segmenttiä varten kompakti segmentti, Nykyisin runsaasti kaikenlaisia laitteet. Miten kuolettaa ja halventaa uudenaikaisin ja huipputekniikkaa tyypillisesti toteutettu autoteollisuuden maailma päivitetty mallit on siirtää ne matalamman hintatason. ja Astra Se on hyvä esimerkki. Merkittävimpiä ovat hänen majakat LED-matriisi, tunnustettu palkinnon SafetyBest 2015 Autobest. Tämä tekniikka on kehitys samasta LED-ajovalot jo nähneet kategoriassa. Kun kyseessä on Astra, kukin ajovalaisin käsittää useita LEDit jotka ovat aktivoitu riippumaton jokainen majakka. Tavoitteena Tämän teknologian on aina ajettava pitkä valo (60 km / h), tuottaa leveä, pitkä ja valonsäde. ja ei häikäistä liikenne, joka edeltää meitä ja päinvastoin, ajovalot Led Intellilux Opel luoda aktiivinen varjot (Sammuttaminen asiaa LED) menettämättä näkökenttää.

Moderneissa liitettävyys järjestelmä ehdottaa myös välitavoitteita segmentissä. Yhdistämme älypuhelin kanssa Apple tai Android-käyttöjärjestelmä ja koetaan keskusnäytössä Astra meidän sovelluksia ja muita palveluja. Lisäksi järjestelmä IntelliLink luo 4G langaton verkko sisäisen ja tarjota jopa 7 internetpäätteet.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Renault Megane, Opel Astra ja VW Golf, kolme kompakti päin

Opel Astra TCR, Astra kilpa

Opel Kadett Astra Opel