Dacia Sandero, auton ostimme Spanish

Dacia Sandero, myydyin yksityisten ostajienDacia Sandero, myydyin yksityisten ostajienDacia Sandero, myydyin yksityisten ostajienDacia Sandero, myydyin yksityisten ostajien

Dacia Sandero myydyin Espanjassa on Dacia Sandero Stepway TCe 90, lähinnä väreissä valkoinen ja turkoosi (Tunnusomainen väri Sandero Stepway versio Dacia). Pohja myyntihinta yleisölle Dacia Sandero on myydyin 10730 €. Asiakkaat Dacia Sandero Stepway Tämä yleensä valita niin lisävarusteet Ilmaa ja navigointi Pack -Sisältää ilmastointi, apu- ja USB-liitäntä, radio ohjauspyörä, Bluetooth-matkapuhelimiin ja selaimen kosketusnäytöllä 7 '' (Cartography Espanjan ja Portugalin) - varapyörän tai nopeussäätimen. Sandero versio Stepway Se on enemmän kuin yksi 40% liikevaihdosta kokonaismyynnistä Dacia Sandero.

Miksi Dacia Sandero ihmiset ostavat sitä?

Dacia SanderoDacia Sandero DNA sisältää kaikki kohdat, jotka tekevät Dacia brändi tietyllä menestyksellä nyt: erittäin hyvä hinta, taso tilavuus tyypillisiä yläluokassa - hänen runko, siitä, millainen 4,05 metriä ja 4,08 metriä Dacia Sandero Stepway kapasiteetti on 320 litraa-, ja luotettavuuden / kestävyys merkittävä. Hyvä esimerkki tästä viimeinen kohta olisi 5 vuotta takuu Dacia Sandero tarjoaman. On syytä pitää mielessä, että espanjalainen vaihtaa auton 10 vuoden välein keskimäärin ja kun ostaa uuden, yksi tärkeimmistä argumentteja asiakkaalle on sen kestävyys, ja Dacia autoja, niiden helppous, käytöstä -fiables archiprobadas ratkaisuja ja baratas-, He ovat ansainneet mainetta lujatekoinen. Turvallisuus, korjaus, olematta ylivoimaisesti paras turvallisuuden kannalta EuroNCAP. Enimmäkseen rangaistaan ​​hänen rajallinen elementtejä tuista ja toimista onnettomuuksien ehkäisemiseksi.

Ostava Dacia Sandero?

Dacia Sandero valloitus asiakkaat, jotka oli tapana ostaa muita merkkejä, ja se on myös onnistunut voittamaan markkinoiden asiakkaille käytettyjen autojen. Sen nykyinen asiakaskunta ostajia, jotka ovat muista merkkejä samalla edullisia asemassa vaikka viime vuosina monissa yleis tuotemerkkejä He ovat myös liittyneet tämä suuntaus jatkaa strategioita erittäin aggressiivinen hinta paikannus, lähestyy ehdotusta Dacia. Lisäksi Dacia Sandero saa asiakkaita, jotka ajattelivat ei ostaa autoa ottaen huomioon nykyiset ehdotukset markkinoilla, ja nyt en Dacia houkuttelemina tarjouksen Sopivista cocktail hinta / liikkuvuus / kestävyys.

Mitä luulet, jotka jo ajaa Dacia Sandero?

Tyytyväisyys on Dacia Sandero yllättävä verrattuna siihen, mitä voit kuvitella yleisesti varten tavaramerkki "edullisia". Tämä johtuu siitä, että alhainen odotusten joka yleensä on asiakkaan ajoneuvon "edullisia". Tämä asiakas on iloisesti yllättynyt mitä tarjoaa Dacia Sandero Se tapahtuu sama muihin malleihin Dacia Logan, Duster ja Lodgy- brändin. Ei pidä myöskään unohtaa, että asiakkailta naismarkkinoiden käytettyjen autojen, joten se pystyy pääsemään uuteen ajoneuvoon, kun aikaisemmin oli varaa kasvaa tyytyväisyyttä.

Onko jotain muuta kuin hyvän hinnan jälkeen Dacia Sandero?

Dacia SanderoHinta on tärkein tekijä asiakkaiden Dacia autoja, ja on mitä lähinnä kiinnittää huomiota asiakkaan vierailevat jälleenmyyntisopimuksen. Tämä seikka tekee uuden asiakkaan lähestymistapa vastaamaan Dacia brändi, usein ajatus mielessä ole kovin toiveikas, koska sen luokitus "edullisia". Kuitenkin asiakkaat ovat yllättynyt laatu ajoneuvoa, luotettava, varustettu ja lyömättömään hintaan markkinoilla. Lopussa, ostamalla edullisia tulee älykkäitä ostoksia, Kuten Dacia Sandero.

Dacia Sandero ilmiö tekee saman muissa maissa?

Niin mutta Espanja on Euroopan maa, jossa Dacia Sandero on suurin markkinaosuus. Espanjassa, Sandero on markkinajohtaja yksilöille. Varsin vaikuttava tuotemerkki, joka on "vain" 10 vuotta kotimaan markkinoilla.

Valikoima moottoreita Dacia Sandero, riittääkö se?

Tällä hetkellä Dacia Sandero on saatavana Kaksi bensiinimoottorit (1,2 TCe 75 hv ja 90 hv) GLP moottori (TCe 90 hv LPG), ja muut kaksi diesel (DCi 75 hv ja 90 hv). Jos ei ole kysyntää ei tule tarvetta lisätä mekaanista. Dacia elä kuvaa, elää tarpeisiin enemmän asiakkaita, saada eniten suorituskykyä kuin tarjoama Renault Group. Ja edellä, tuote kuten Dacia Sandero, se roiskuu nice design, että voittaa monet kokonaislukuja variantti pseudocampera Dacia Stepway, hyvin muodikas SUV.

Ta, saatat olla kiinnostunut HYVIN

Ostaminen opas Dacia Sandero

Vertailu: Renault Clio 1.5 dCi ja 1.5 dCi Dacia Sandero, on sama auto?

Uusi Dacia Logan, Sandero ja Sandero Stepway

Renault Sandero RS, urheilullinen versio 'edullisia'