Ajokortti pyörät auto: vaihtoehdot

Ajokortti pyörät auto: vaihtoehdotAjokortti pyörät auto: vaihtoehdotAjokortti pyörät auto: vaihtoehdotAjokortti pyörät auto: vaihtoehdot

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan ajo sivuvaunu moottoripyörien ilman jopa 125 cc, jonka suurin teho on enintään 11 ​​kW, jos meillä on auton ajokortin B, edellyttäen, että korkeintaan kolme vuotta on kulunut olemme läpäissyt testin. Lisäksi, auton ajokortin Kolmipyöräiset asema tukee rajoittamattoman kapasiteetin, moninaiset havainto vaihtoehdot: skootteri on edelleen kaksipyöräinen ajoneuvo parhaiten kaupunkiympäristössä mukavuutta ja joustavuutta, mutta jos etsimme vaihtoehto perinteiselle tarjouksen, löydämme useita vaihtoehtoja kääntyvä etuakseli kaksi pyörää. Ne käyttäytyvät kuin moottoripyörä, jossa samanlaisia ​​tunteita, mutta tavalla, helpompaa ja turvallisempaa ja kapasiteettia, vaikka liikenne ne ovat hieman vähemmän ketterä. Sen edeltäjä on Piaggio MP3, mutta ei ole enää ainoa vaihtoehto, koska markkinat löydetty muita vaihtoehtoja, kuten Peugeot Metropolis ja Gilera Fuoco. MP3 Se on tarjolla kaksi siirtymiä, 300 ja 500 cc, kun taas metropoli Se on saatavana 400 ja fuoco 500, kaikki täydellisesti sovitettu liikkumaan myös ajettavuus ja suorituskyky. Yamaha myy Tricityn, yhdellä uppouma rajoittava pitkiä etäisyyksiä, tässä tapauksessa 125 cc. Toisen merkin, Italian käsityöläinen Quadro, moottoriin 313 cc ja 23 hv, viime aikoihin asti jaettu kahteen erilliseen Scotter kolmipyöräinen ja alkuperäinen variantti neljä, jossa taka-akseli on myös hydraulinen valvoa kallistus, mutta ei ole enää käytettävissä tänään markkina. mutta Jos meidän tavallinen elinympäristö ei tule olemaan kaupunkiin ja haluamme avata valikoimaamme ja löytää ajoneuvon paremman suorituskyvyn ja kapasiteetin hauskaa, Meillä on useita vaihtoehtoja. Tarkastelkaamme näistä vaihtoehdoista voi johtaa auton ajokortin:

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Hinta: alkaen 6290 euroa. Teho: 22/25 hp

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Piaggio käynnisti MP3, ensimmäinen skootterin markkinoidaan kaksinkertainen etuakselin pyörä. Tämä on paljon turvallisempi kuin kaksipyöräinen moottoripyörä, lisää kaarreajo itsevarmuus missä se on paljon vakaampi, sama kuin jarrutettaessa. Ja lopetti myös, estää suuntaan, joka mahdollistaa jopa tue jalat lattialla.

300 tarjotaan kaksi versiota (22 ja 25 hv) ja useita loppuja. Laajuinen, LT, jossa jarrupoljinta hyväksytty kolmipyörä ilman poljin, voit ajaa moottoripyörä lisenssin (A2). Luettelo on olemassa myös innovatiivinen hybridi variantti, sähkömoottori täydentävässä takapotkurin 300 cm.

Piaggio MP3 500 LT

Hinta: alkaen 9099 euroa. Teho: 40 hv

Piaggio MP3 500 LT

Kuukautta julkaisunsa jälkeen, Piaggio esitteli useita muutoksia sen mp3 kuka hän oli syntynyt kaksi siirtymät, 125 ja 300 cm, jättäen ensimmäinen painon, suorituskyvyn ja hinta- välistä etäisyyttä kahden etupyörät ottaen jarrupolkimen ja muita pieniä muutoksia, saa hänet vastaamaan vaatimuksiin Se on hyväksytty kolmipyörä ja tehdä kortin B. Nyt se esittelee toisen sukupolven perusteella 500, mikä on merkittävää kehitystä kaikissa osissa: Lisäksi hieman kosmeettisia muutoksia uusien optisten edessä ja kokonaan uudistettu takana, se on sisällyttänyt pieni tekninen variaatioita korkeampi ja kapea etupyörät; 110-13" (Aiemmin 120-12"). Toiset ovat ananakset enemmän toiminnallisia valvontaa ja parantaa laatua ja instrumentointi laaja tiedot ja hyvää luettavaa. Moottori on viimeisin kehitys sen single-sylinteri, 40 hevosvoimaa.

peugeot Metropolis

Hinta: alkaen 8490 euroa. Teho: 37 hv

peugeot Metropolis

Se on luonnollinen vaihtoehto MP3. Vahvat skootteri jako Ranskan brändi käynnisti Metropoli kokoonpano etupyörien yhdistää Dual Pyörät kallistuva (DTW), joka on muotoaan muuttava suunnikas kaksinkertainen kolmio ja yksi vaimennin työskentelee vaakasuora. Vähemmän ketterä kuin MP3, se on mukavampaa ja vaikka tarjouksia hieman pienempi suorituskyky, polttoaineen kulutus on alhaisempi. Se on erittäin kattava laitteet, Piaggio edellä, Tuloksena halvempaa kuin MP3 500 LT Italian tuotemerkin.

Yamaha Tricity

Hinta: alkaen 3599 euroa. Teho: 11 hv

Yamaha Tricity

Yamaha Se on myös kehittänyt sen kantama skootterin kaksinkertainen etuakselin ja pyörän teleskooppinen. Tricityn Se tarjoaa enemmän pienikokoinen kuin MP3- ja Metropolis, ominaista ketteryyttä kaupunkiliikenteessä kiertoliittymä, liikkuvat melkein kuin kaksipyöräinen ajoneuvo annetaan kapeus asetettu. On moottori 125 cc'm mahdollistaa ajo lisenssin A1- että on sopivat täydellisesti sen mitat, on järjestetty tänä vuonna, kolmipyöräinen skootteri suurempi ja moottorin iskutilavuus. Se on kiinteä jarrutus, jossa levy kunkin pyörän, ja voidaan asentaa ABS.

Gilera Fuoco LT

Hinta: alkaen 7,424 euroa. Teho: 40 hv

Gilera FuocoSen jälkeen käynnistettiin vuonna 2007, Gilera Fuoco että on uudistettu tämän version LT ja erityisen selkeästi, se on toteuttanut tarvittavat muutokset sopeutua hyväksynnän nyt ansiosta sitä voidaan kuljettaa kortti B -Onko levennetty etuakselin monipuolinen valot ja lisättiin jarrupoljinta. kanssa samalle pohjalle ja potkurin MP3, Uuden Fuoco tuskin eroaa ensimmäisen sukupolven. Perusversio, jossa on erittäin kilpailukykyiseen hintaan, on noin 1000 euroa halvempi kuin MP3 500; vaihdossa voi olla ABS ja ei luistonesto. Pitää pyörät 12" ja, jossa on jonkin verran kova suspensioiden, se on erittäin ketterä, tehokas mutta "jotain Gastón" moottori.

Can-Am Spyder

Hinta: alkaen 21099 euroa. Teho: 100 hv

Harley Davidson Tri Glide

Viihdyttää eri ajoneuvojen kaikki löydämme markkinoilla. Kolmipyöräinen moottoripyörä, hauskaa, kätevä ja nopea tiellä, varustettu kehittynyt luistonesto, ehkä liian tunkeileva vaan se välittää luottamusta. Ja se, että moottori V2 Rotax litran iskutilavuus ja 100 hv, alkaen Aprilia RSV, tarjoukset jännittävä suorituskyky. Sitä markkinoidaan kolme kokoonpanoissa, RS-S, kaikkein urheilu, F3 ja RT, Wagonin, erityisiä laitteita.

Harley Davidson Tri Glide

Hinta: alkaen 40500 euroa. Teho: 86 hv

Harley Davidson Tri Glide

moottoripyörä valmistaja of Milwaukee nauttia duettoja ja jäädä huomaamatta. Mahdollisimman mukavasti tiellä nojautuen aito runko lähes 200 litraa kapasiteettia. arkkitehtuuri kaksinkertainen taka-asemaan ja paino (545 kg) tekevät työskentelet tiellä ajettaessa nopeasti, mikä auttaa hallitsemaan yrityksen vahvistettu etuhaarukan. Yllättävä ohjattavuus alhaisella nopeudella huolimatta sen mitat. moottori on kaksisylinterinen 1,7 litran moottori, ominainen merkki, joka on pehmentää tärinää ja parantaa vastetta. ... Exclusive hinta.