Meet kansallisen lainsäädännön asuntoautot ja asuntovaunut

Meet kansallisen lainsäädännön asuntoautot ja asuntovaunut

matkustavat asuntovaunu tai asuntovaunu Se on vaihtoehto nauttia vapaa-aika joka yhä on saamassa enemmän seuraajia maassamme. Jos olet uusi tätä käytäntöä, sinun pitäisi tietää joitakin oikeudellisia kysymyksiä, jotka palvelevat argumenttina kiertää sakkoja ja välttää tarpeettomia keskusteluja muiden tienkäyttäjien.

¿Camping tai pysäköinti? Ongelman ydin asian

Me kaiku mielenkiintoinen post-artikkeli Furgoteta julkaistaan ​​blogissa erikoistunut maailmassa asuntovaunut, matkailuautot ja pakettiautojen. Tällä sivustolla, painopiste on lähinnä erottelu retkeily ja pysäköinti. Useimmissa tapauksissa kunnalliset virkamiehet tietävät säännöt ja ennen kaikkea, jos ajoneuvo on pysäköity tai kytkeytyneenä.

asuntovaunuJos auto on pysäköity, sinun on oltava kansallisten määräysten liikenteestä. Asuntovaunu tai matkailuauton voi ja saa syödä tai nukkua autossa, koska sen sisustus on yksityinen ja voi tehdä mitä haluat sen. myös voida laittaa kiilat mittana turvallisuus Jos ajoneuvo on pysäköity rinteessä kulmassa tai (koska se on turvaelementti suositeltavaa). Voit vaihtoehtoisesti tukea ohjauspyörä hillitsemiseksi. Ajoneuvoissa yli 3500 kg m.m.a. (Suurin sallittu massa) Jos suuntaus on herkkä, jalkineita vaaditaan. Et voi käyttää kiviä tai muita elementtejä. Lisäksi voit myös katon nostamiseksi tai avoimen kattoikkunans, edellyttäen, että eivät ylitä kehä ajoneuvon.

Asuntovaunussa / matkailuauton harkita retkeily (ja siksi huono pysäköity) Jos sinulla on yksi tai useampi paikka autosta pois, levität markiisit ja muut elementit ulkonevat ulkopuolella kehä auton, laittaa jalat tai stabilointiaineet tasot ovat kaatoi nesteeseen tai nesteen ajoneuvon ulkopuolelta ja suorittaa ärsyttävää ääntä, joka voi vahingoittaa loput asukkaiden ympärillä (erittäin kovaääninen musiikki, valaistus sähköntuottaja, jne).

asuntovaunusiten, Jos autoon on oikein pysäköity, sinun ei pitäisi pelätä mitään. Jos kuitenkin suorittavan pidetään camping, sinun täytyy löytää pätevä camping (leirintäalueet, levähdyspaikoilla suunniteltu erityisesti se, jne) päällä.

oikeudelliset asiakirjat, että sinulla on käsillä

Sitten laittaa linkkejä joidenkin lakitekstien säännellään asianmukainen käyttö RV / RV. Suosittelemme tulostamaan näyttää argumenttina, jos sinulla on kysyttävää kunnallinen liikenne upseeri tai yksinkertainen vaeltaja. Muista, puistossa tai retkeily, ydin asian.

- Ohje 08 / V-74 DGT

- Motorcaravanning mukaan sisäasiainministeriön

- DGT kirjeen, että opetus on pakollista

Lähde: Furgoteta