Lexus CT 200h, ainutlaatuinen hybridiauto

Joten on Lexus CT 200h, ainutlaatuinen hybridi kompaktiJoten on Lexus CT 200h, ainutlaatuinen hybridi kompaktiJoten on Lexus CT 200h, ainutlaatuinen hybridi kompaktiJoten on Lexus CT 200h, ainutlaatuinen hybridi kompakti

Kuljettaja Lexus CT 200h on nyt käden ulottuvilla kyky hallita miten haluat käyttää ajoneuvoon. Saat läpi valitsin ajo-ohjelmat sijaitsevat keskikonsolissa, joka mahdollistaa valinnan neljä tilaa eri: Normaali, Sport, Eco ja EV. Ensimmäisessä tekee kiihdytin on lineaarinen vaste ja progressiivinen; Toinen urheilu, Se antaa suora suhde tämän komennon ja moottorin; kun taas Eco että vastaavuus on vähennetty ja myös ilmanvaihtojärjestelmä sopeutuu vallitseviin polttoainetta. että EV-tilassa, CT 200h toimii vain sähköä ja mahdollistaa esimerkiksi liikkua autotallissa kehittämättä päästöjä.

Lexus CT 200h: auto ennätys

sekakäyttö hyväksymä Lexus CT 200h vain 3,6 l / 100 km versiossa kanssa Eco nimitys, koska edellä mainitut mallit sijoitetaan Executive loppuu, tai F Sport Luxury, liikkuvat välillä 3,8 ja 4,1 l / 100 km. Joka tapauksessa, tämä Lexus hybridi aina esiintyvät kompakti autoja, joka viettää vähemmän markkinoilla.

Vastuu Lexus CT 200h havaitaan kanssa urheilu alusta Se on nopeutta ja tarkkuutta, jolla kuljettajan komennot siirretään ajoneuvon liikkuminen. Näin ollen, pyörät, suspensio tai säädettävä varauksen merkittävä rooli tämän tehtävän, joka on parannettu varsinkin versioissa F-Sport. Viimeisen päivityksen alue, suunta on kalibroida kun taas paksumpi stabilointiainetta taka-akseli on liitetty. Kuljettajat haluavat panostaa parantaa ajo tuntemuksia, löytävät CT 200h F Sport yksi erityinen viritys jousien ja vaimentimien (Performance Iskunvaimentimet), lisäämällä 17-tuuman pyörät, joiden tarkoituksena on lisätä joustavuutta.

Lexus CT 200hToisaalta, käytöksessä hybridi Lexus Lisäksi se hyötyy lisääntynyt kehon jäykkyys, jonka kasvu pistehitsit taka-alueella, jossa soveltamisen enemmän metriä liimavanan. Jopa yli 90 parannuksia pyritään lisäämään ajomukavuus CT 200h, erityisesti vähentää melutasoa kasvoi eristekerros.

Lexus CT 200h: Teknologia tehokkuuden

Magic varten Lexus CT 200h kuluttaa niin vähän se on myös mekaaninen kokoonpano. Se on bensiinimoottori 1.8l, of neljä sylinteriä verkossa, jotka vaihtelevat liittyy muiden sähköisten, joiden yhteenlaskettu teho 136 hv. Lisäksi on olemassa toinen sähköinen kone, joka käynnistin polttomoottoreiden ja hybridi akun uudelleen lataamiseksi. Voimansiirron on pariutuneet Elektronisesti ohjattu portaaton voimansiirto, planeettapyörästölle joka yhdistää moottorin toisiinsa ja pyörät, se toimii kuin optimaalinen suhde lähetyksen kuhunkin tilanteeseen. Sen toiminta on nyt enemmän luonnollista, niin että sen emulointia jatkuva muuttuja, erityisesti vaiheet, jotka vaativat propulsiojärjestelmän enemmän voimaa täydellä kaasulla, on monipuolisempaa. Ne teknisiin yksityiskohtiin, jotka harppauksen polttoainetehokkuutta.

Lexus CT 200h a la carte

Sisätilojen Lexus CT 200h Lexus CT 200h se sisältää numero kahdeksan turvatyynyä, joiden joukossa ovat kaksivaiheisen kuljettajan ja polvet tämän ja apulentäjä. Siinä korostetaan myös Pre-Collision System (PCS), kanssa vakionopeussäädin nopeus millimetriaaltotutkaa, joka auttaa ylläpitämään ennalta valitun matkan ajoneuvon edessä ja vähentää törmäyksen. Vakiovarustuksena korkeimmalla päättyy integroi virran etuistuimet. Kuten manuaalinen asetukset tarjoavat lausutaan sivutuen.

Lisäksi Lexus CT 200h ja voit liittää maailmassa. Kaikki käden ulottuvilla kautta Lexus Media Näyttö, käyttäen pyörivää kuljettaja tai Remote Touch, se on aina sidoksissa lisävarusteena navigointijärjestelmä. Lexus Media Näyttö on Seitsemän tuuman näyttö. Lexus CT 200h kaikki sisältävät vakio-ominaisuuksia, kuten automaattinen ilmastointilaite, Bluetooth matkapuhelimia, kahdeksan turvatyynyä tai kevytmetallivanteet. Riippuen laitteiden tasolla, CT 200h voidaan myös sisällyttää NAVIBOX navigointilaite, kattavuus 48 maassa ja ääniohjaus. Lopulta Lexus CT 200h on hybridi kompakti auto markkinoilla tänään vain.

Saatat myös olla kiinnostunut:

RC Lexus 300h, hybridi etsii täydellisyyttä

Lexus IS 2016: tämä on sedan

Lexus RC F, uusi Australian poliisiautoa