Mitä hienoa voi laittaa jos olet mukaasi ajokortti päättynyt?

Mitä hienoa voi laittaa jos olet mukaasi ajokortti päättynyt?

Toki joskus, niin henkilökortti kuljettajalle katsoimme viimeinen käyttöpäivä ja olemme luoneet kädet pään. Mutta jos se päättyy viikon sisällä! Ajon aikana, kortti Se on pakollinen asiakirja, että me aina mukanamme. ja Sinulla täytyy olla voimassa. Ajoa Vanhentuneen lupakirjan on kuin ajaminen ilman ajokorttia, mikä voi johtaa ongelmiin, jos viranomainen tekijöille pyytää meitä aikana meidän ajaa.

Jos saamme rattiin auton jossa ajokorttia ei ole voimassa, hieno pääsee 500 euroa, vähempää. Se on rikkominen pätevä erittäin vakava artiklan nojalla 384 rikoslain, koska se on rangaistaan ​​"vankeudella kolme ja kuusi kuukautta tai hienolla kaksitoista ja kaksikymmentä neljä kuukautta ja työskennellä yhteisön hyväksi kolmekymmentäyksi jotta yhdeksänkymmentä päivää. "Sakko on sama kuin jos emme olisi lupaa koskaan.

Väliaikaisen ajokortin: kolmen kuukauden pituiseen

Toisaalta, jos menet oleskeluluvan uusimisen terveyskeskuksessa vastaava hyväksytty, et yleensä eivät tuota uutta ajokorttia tuolloin. Saat väliaikaisen luvan ajaa, sinulla on vain kolmen kuukauden ajan. Aika, jolloin Chief vastaavan liikenteen pitäisi lähettää uuden kortin. Väliaikainen lupa on voimassa ainoastaan ​​ajokortin Espanjan kautta ja siihen on liitettävä ajokortti vanhentunut.

Joten tiedämme jo. Aina välillä on korkeintaan kysymään antopäivästä meidän lisenssin tietää, milloin ei ole enää voimassa.

Saatat myös olla kiinnostunut

Mitä seuraamuksia ei kanna dokumentaatiota autoa?

Miten ajokortti. portaat