Kuinka paljon pitää auto vuodessa?

Kuinka paljon pitää auto vuodessa?

¿Kuinka paljon se maksaa vuodessa pitämään ajoneuvon? Tämä on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita yleensä tehdä jokaiselle kuljettajalle. Kääntäminen tutkimus muutama kuukausi sitten, että IDAE (Institute for Energy Saving ja monipuolistaminen) -belonging kohteeseen Teollisuus-, pitää autoa maamme maksaa noin 2000 vuodessa. Koska MOOTTORITIE mielestäni tämä luku on liian optimistinen.

Käännymme toinen tietolähde, FleetData, erikoistunut yritys markkinatutkimus. Kyseinen yritys antoi ymmärtää, että kustannukset auton käytöstä ovat 23,70 euroa 100 km euroa, noin 0,23 per kilometri. Tämä luku estää meitä enemmän todellisuutta, sillä nopeudella noin 15000 km vuodessa antaa vuotuinen hahmo pitää 3500 euroa vuodessa.

auton huollosta Kokonaiskustannuksista auton riippuvat useista tekijöistä ja tietysti on aina temppu, joka voi pelastaa satunnainen käynti salkun. muuttuja yleiskustannukset, Tämä on lähtökohta pitää mielessä, kun tietää kuinka paljon se maksaa vuodessa pitää auto. Aloitimme yhtäältä kiinteät kulut, rahallisten resurssien jota on mahdotonta paeta.

kiinteät kulut

autovakuutus

Riippuen vakuutus (kaikki riskit, omavastuulla, kolmansien osapuolten ...), joka tarjoaa vakuutusyhtiö, palkkiot voivat vaihdella riippuen valitusta auton (teho ja laitteet, periaatteessa), kuljettajan sukupuoli, ikä , vuosien kokemus kortti, onnettomuus historia, missä asut, jos ajoneuvon nukkuva "tai autotallin ... lopullinen määrä lasketaan näistä muuttujista. Ota määrä alkaa, 800 euroa.

ajoneuvovero

ajoneuvovero Se on välitön vero, joka vastaanottaa muita nimiä -'Shtick' auto tiiviste...-, vaikka virallinen nimi on IVTM vero (moottoriajoneuvoista kannettavasta). Määrä tämän veron vaihtelee kunnittain ja tässä löydämme valtavia eroja. Erään tutkimuksen mukaan AEA (Euroopan autonvalmistajien Associates), vaihtelu ajoneuvovero Espanjassa voi olla jopa 600 prosenttia välillä halvin ja kallein kaupunki. Tässä on esimerkki, joka perustuu ajoneuvoveroa yli 20 hevosta, mukaan AEA on pääoman Melillan halvin maakunnassa 56,00 euroa, kun taas kallein on San Sebastián kanssa 346,32 euroa. Meillä on perustettava 100-120 euroa kiinteitä kustannuksia ajoneuvovero.

auton huollostapolttoaine

Se on kiinteä kustannuksella, vaan se riippuu kulutus ajoneuvon kilometrien määrä ja polttoaineiden hinnat. Saadaksesi käsityksen, aloitamme vuosittain mittarilukema 15000km dieselmoottorin auto, joka kuluttaa noin 5,0 l / 100km bensiinin ja kuluttaa 7.0 l / 100km, joiden keskimääräinen hinta dieselin 1,30 euroa ja 1,38 euroa lyijytöntä bensiiniä 95. näillä oletuksilla vuotuiset kustannukset polttoainetta autossa dieseli se on 975 euroa ja kaasu on 1450 euroa.

Arvostelut ja huolto

Mekaaninen tarkistaminen ajoneuvon vaihtelee valmistajan, mutta se on yleensä välillä 15000 ja 30000km. Saamiemme huoltolaskimeen tarjoamia Audatex, voimme kahdenlaisia ​​katsauksissa 20000 ja 40000 km. Siinä tapauksessa esimerkiksi Ford Fiesta 1.6 TDCi 95 hv antiikki heinäkuuta 2008 ja tammikuuta 2013 hinta mekaanisen tarkistuksen 20000km on 129,37 euroa oppaan hintaan 50 euroa / tunti työvoimaa.

On muitakin arvioita ja mekaanisia muutoksia on tehtävä pakollisesti tiettyinä mittarilukema (välillä 90000 ja 130000 km) ja joinakin vuosina (6-8 vuotta). Yksi näistä on huoltotoimenpiteet korvaa jakohihnan, kustannukset mukaan malli voi vaihdella välillä 400 ja 700 euroa. Huolto Tässä kohdassa on myös toinen sarja paloja yleensä heikkenee ajan mittaan, kuten akku, valot sipulit, rengas muutos (jälkimmäinen riippuu km ja tyyppi ajo harjoitetaan). Ohjeena hahmo, voimme sisällyttää välillä 250-300 euroa Vuoden ylläpito (jos sinun täytyy vaihtaa renkaita, tämä luku olisi korkeampi).

auton huollostamuuttuvat kulut

mahdolliset kulut pysäköinti (Jos et ole omistuksessa autotalli) mahdollisia rikkomuksia tai liikenne sakkoja ja pesu- ja puhdistusaineet toimintaa auton Niitä kutsutaan muuttuvat kulut in vuosihuollot auton. Siinä tapauksessa, että sinun on maksettava vuokrata autotalli, voimme mistä maksu-opas 70 euroa kuukaudessa (840 euroa vuodessa). Kuten puhdistus ja pesu, sano 'reelingit' pestä auton kuukaudessa (15-20 euroa ulkona ja sisällä), joten se lisäisi 180-240 euroa. Menojen kaikki tämä sade, meidän on lisättävä se mahdollisuus, että komeettojen Liikennerikkomus.

Vielä yksi muuttuja kustannuksella, joka tulee pakolliseksi tai kiinteä vuosittain kymmenentenä virkaikää on vastaava maksu ITV, Toinen kiistanalainen kysymys, joka tuo pää koska kuljettajien on laita veron maksamisesta, The hintojen muutosta Se on erittäin suuri riippuen siitä, missä ITV pass (jopa 113 prosentin ero mukaan keräämät tiedot FACUA-Kuluttajat in Action).

Kuten näette, summa sieltä täältä yli 3000 euroa vuodessa autojen huolto Ne ovat käytännössä varmistunut.