Alfa Romeo palkitsee uskollisuus kaikkein intohimoinen alfistas

Alfa Romeo kehottaa kaikkia alfistas MadridissaAlfa Romeo kehottaa kaikkia alfistas MadridissaAlfa Romeo kehottaa kaikkia alfistas MadridissaAlfa Romeo kehottaa kaikkia alfistas Madridissa

Käynnistäminen uuden Giulia marks alkua uuteen vaiheeseen Alfa Romeo. Siksi yhtiö on käynnistänyt mainoskampanjan, jolle olet kaikki, jotka omistavat tai omistanut Alfa Romeo.

Ensimmäisessä vaiheessa kampanjaa, joka alkoi 7. kesäkuuta Italian yritys Hän on pyytänyt kaikkia niitä, jotka katsotaan osaksi Alfa Romeo perhe tiedotusvälineiden kautta. Pyysi ottamaan yhteyttä tuotemerkin puhelimitse tai yrityksen verkkosivuilla.

Toinen vaihe alkoi 9. kesäkuuta, jolloin tuotemerkki paljasti, että valitus ei liity laatuun tai turvallisuuskysymyksiä, mutta ilmoitus saapumisesta uuden Alfa Romeo Giulia. Tarkoituksena on yhtiön annetaan mahdollisuus asiakkaille, omistajille ja entiset omistajat tietävät ja kokeilla uutta mallia.

Tätä varten se on järjestänyt useita tapahtumia Madridissa, koska näyttely Classic koruja Alfa Romeo 18. ja 19. kesäkuuta; testata uusia malli Jaraman 20, 21 22. kesäkuuta; voita matka Milan vierailla keskusmuseo brändin ja osoitettaessa Giulian viikonlopun aikana.

Saatat myös olla kiinnostunut

Alfa Romeo Giulia: testata uutta Italian urheilu sedan

Parantaa autokoulut RACE-Red Bull

R Volkswagen autokoulussa

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi