Renault Clio Sport käytettyjä 7000 euroa omasi!

Renault Clio Sport 2005-2012 käytettyjäRenault Clio Sport 2005-2012 käytettyjäRenault Clio Sport 2005-2012 käytettyjäRenault Clio Sport 2005-2012 käytettyjä

Ikimuistoisista ajoista lähtien, hyödyllisyys allekirjoitus rhombus on aina ollut urheilullinen versio. Useimmat veteraanit muistavat Renault 5 Cup Alpine ja Turbo Cup, Clio 16 V ja Williams, kun taas Toisen sukupolven Clio saapui ensimmäisen Clio Sport.

Tässä artikkelissa tuomme Sport Clio kolmannen sukupolven versiot tuotetaan vuosina 2005 ja 2012, Vaikka on totta, että 2009 malli sai valo "restyling" jolla hieman muuttamalla niiden ulkonäköä, jotka saavat myös joitakin parannuksia teknisestä näkökulmasta.

Renault Clio III Sport Hänet animoitu viritetyllä neljä sylinteriä ilmakehän of 2 litraa siirtymä jossa todettiin 197 hv ensin ja 200 hv saapumista Vaihe 2, mitä pystyttiin pieniä muutoksia moottorin hallintaa. Clio Sport vaihteiston asennettu kuusivaihteinen hyvin lyhyitä kehityksen, jonka avulla on mahdollista maksimoida potentiaalin. Sanomattakin on selvää, saannon ollessa lähes 100 asiantuntijan litran moottori on urheilullinen tuulella. Matala ja keskisuurten moottori vastasi vakavaraisuutta, mutta jännitystä alkoi kerran läpäissyt 5000 rpm ja leikata sytytyksen se tapahtui rajalla 7500 rpm.

kehys Se oli tilanteen tasalla, tarjosi joukko-tinkimätön etsimään puhtaasti urheiluun käyttäytymistä ja erittäin tehokas.

Renault Clio SportKuva Renault Clio Sport ja varsinkin Gordini muokkaukset ja R27 F1 muun muassa tekee selväksi aikomuksensa ja jotain vastaavaa voidaan sanoa sisustus, jossa on paljon yksiköitä, jotka ratsasti urheiluistuimet allekirjoittanut Recaro.

Tärkeimmät rajoitukset tarjoama Clio Sport Ne ovat mukavasti. se on auton melko radikaalisti ja loogisesti suspensiot ovat melko jäykempi asetuksia; jokaisen epätasaisuuden asfaltti lähetetään kehoaan tiellä on melko meluisa. kurssi Se ei ole sopivin auton pitkillä matkoilla, Meidän on myös otettava huomioon, että viettää tarpeeksi bensiiniä.

Renault Clio Sport (2005-2012) toisessa kädessä markkinat

tarjous käytetyn mallin on hyvä, varsinkin ensimmäisen sarjan laitteissa rakennettu 2009. Ei niinkään menneisyyden ja ovat loogisesti halutuin. Tärkeintä on katsoa ennen kuin ostaa autoja, jotka eivät ole liian tuneados, On erittäin tärkeää keskittyä yleisessä hoidossa ja pitäisi etsiä autoja, jotka eivät ole liian baqueteados, on edullista maksaa hieman enemmän saada paremman yksiköstä jäljelle. Tärkeää varmistaa, että kyseisen yksikön ei ole kärsinyt rakenteellisia sokkeja.

Hinnat jälkimarkkinoilla välillä 7000 € ja 13000 € yksiköiden hyvässä kunnossa ja erittäin muutaman kilometrin tulostaululle. Vaikka tarjous on rajoitettu, noin 10000 € on mahdollista löytää autoja hyvässä kunnossa, että voi antaa meille monia tyydytystä.