Seat Leon Seat Leon 2016 vs 2017, löytää eroja

Seat Leon Seat Leon 2016 vs 2017, löytää eroja

2017 Seat Leon saapuu aikana tammikuun merkittävien muutosten ihon alla, ainakin oudompi että joskus tuskin havaittava ulkoa muutoksia. Autamme sinua löytämään parannuksia suunnitteluun, joka on saanut tämän toisen syklin elämä kolmannen sukupolven Seat kompakti malli.

Muutokset edessä Seat Leon 2017

Löysimme puskurin uusi lakiehdotus, uudella etusäleikkö ja ajovalot täysi-LED Ne tarjoavat enemmän tehoa, mikä parantaa näkyvyyttä. Vilkku indikaattorit on integroitu ledes päivänvaloa, jossa on uudistettu ja houkutteleva design. Lisäksi sumuvalot myös ominaisuus LED-tekniikalla. Suunnittelu vaihtoehtoja metalliseos Lisäksi niitä on päivitetty.

Muutokset takana Seat Leon 2017

Takaosaan uuden Seat Leon sisältää ajovalot LED-tekniikka Kaikkien toimintoineen esiin joitakin indikaattoreita ajoittainen he ovat hankkineet pitkänomainen päittäin ajovalon.

Muutokset sisällä Seat Leon 2017

Seat Leon 2017 otettu uusi käsijarrun Sähkömoottori, lähtö- järjestelmä ja avaimeton laitteen ja langaton lataus Matkapuhelin, joka sijaitsee edessä olevaan tilaan vaihteenvalitsimen. kosketusnäyttö 8 tuumaa on edelleen käytettävissä ja sitä päivitetään Täysi Link, ominaisuuksia, joiden avulla voit liittää Android- ja Apple-mobiililaitteille. Sisäympäristön valo lisää sen valikoima värejä ja mahdollistaa jopa kahdeksan säännellä valaistusvoimakkuus.

Saatat myös olla kiinnostunut

Video, joka selittää muutokset Seat Leon 2017

Ateca Seat testi

Niin tulee Seat Arona