SUV opas: ostaa uusia autoja vuonna 2016 ja 2017

Uuden SUV voit ostaa sinulleUuden SUV voit ostaa sinulleUuden SUV voit ostaa sinulleUuden SUV voit ostaa sinulle

Audi Q2. lokakuu 2016

Sen koko -4,19 m pitkä, 1,79 leveä ja 1,51- Audi Q2 on yksi kompakti kaupunkien SUV, 2,6 m vaikka sen akseliväli ja on kehitetty MQB alustan ehdottaa merkittävä sisätilojen tilavuus sekä takakontissa erittäin mielenkiintoinen kapasiteetti. ilmoittaa 405 litraa, että niiden avulla voit päihittää useimmat sen kilpailijat, ja on lisäarvo, joka antaa mukavasti moottoroidun portin avaamisesta. Täällä on enemmän vaikutelmia ratissa

Audi Q2Audi Q5. periaatteiden 2017

Virallista kantaesitys Audi Q5 tapahtuu vuoden viimeisellä neljänneksellä 2016, jossa Pariisin autonäyttely yksi todennäköisemmin asettaa sen julkaisua. Nykyisestä Audi Q5, uusi Q5 kasvaa hieman sen ulkomitat enintään 4,70 m pitkä (Kasvua 7 cm). Leveys myös lisätä, hieman matalampi, kun akseliväli on sijoitettu 2,83 m (noin 3 cm). Se tulee olemaan yksi tähti autoista uusi modulaarinen alusta pitkittäinen MLB Evo Volkswagen Group. Jos haluat lisätietoja moottorit ja teknologia, jotka johtavat, mitä olet täällä.

BMW X3. Läpi 2017

Suunnittelu, rikkomatta nykyisen DNA BMW X, on järkyttävä. Se vaikuttaa BMW X1 ja BMW X5. Ensimmäistä käyttäen monet niiden toiminnallisia ratkaisuja, kuten liukuva takapenkki ja toiseksi, kyseenalaistettava teknisestä tilasta. BMW X3 olisi, kun asettaa ja uuden 7-sarjan toinen edunsaaja ja käyttää modulaarinen alusta CLAR ja se hyödyntää muodostama rakenne, jos tarpeen, lujien terästen, alumiinia ja magnesiumia. Se tarjoaa erilaisia ​​suuria mahtuakseen kaikkiin tarpeisiin. Hän ei menetä Hybridi pistoke 50 km sähkölieden, tai urheilu M versio, aina valoisa ja alentaa virrankulutusta. jäykempi ja kevyempi ansiosta uusi modulaarinen foorumi on. Mutta ei ainoa uutuus BMW. Tässä on kirja BMW reitin vuoteen 2020.

Audi SQ7. kesällä 2016

Audi lanseeraa SQ7 kehittyneitä teknisiä innovaatioita, jotka tekevät siitä urheilullinen SUV erittäin tehokas, mutta samaan aikaan, mukava ja hoidettavissa. Määrälle teknologiaa, joka vie melkein näyttää siltä, ​​että ollakseen konseptiauto. Vain nimi (ja hinta, € 110970), on selvää, että se on alkuun versio Audi Q7 alue, nopein ja urheilua. Molemmat osallistujat ajo (24 kappaletta yhteensä) kuin ajotilaa (nosto / Offroad, allroad, tehokkuutta, mukavuutta, automaattinen, dynaaminen ja Individual) ovat samat kuin standardin Q7, mutta sinun kannattaa tietää, miten aiotte , eikö? Pääsy täältä meidän ajonautinto.

infiniti QX30Infiniti QX30. kesällä 2016

4.43 m pitkä kanssa QX30 SUV on versio Q30. Molemmat näytettiin yleisölle lopullisessa muodossaan viimeisen Frankfurtin autonäyttelyssä, mutta SUV ei saavuta ensimmäiset yksiköt vasta heinäkuussa. Molemmat valmistetaan tehtaalla Sunderlandissa Englannissa. Infiniti QX30 olisi puhelun vietellä nuorempi asiakaskunta. Katso galleria ja arvioida itse.

Grand Cherokee. marraskuu 2016

Jeep Grand Cherokee päivittää vuoden lopulla. Käänny Ylellinen Grand Cherokee lisätä niiden mahdollisuudet ja tehokkuus maastossa laitteilla, suspensiot, avustajat ja erityisiä viritys. Syyskuussa 2017 brändin valmistelee uutta C-segmentin SUV

Kia Niro Hybrid. syyskuu 2016

Tämä on SUV, joka on ollut luotu alusta alkaen kuin hybridiauto, Hän on tässä suhteessa edelläkävijä. Tietenkään tämä ei tunnu Hybrid Kia Niro hybridikulutusosa: sen esteettinen ei kutsuttu uskoa että edessämme tämäntyyppistä autoa, koska elimistö ei ole erottavaa tässä suhteessa. Sisustus näyttää myös yrittää nykyaikaa ja futurismi monet muut hybridit; Lisäksi se muistuttaa läheisesti sisätilojen Sportage. Avautuu uusi foorumi brändin (Sama kuin Hyundai Ioniq) luoda perusta tulevaisuuden hybridi- ja sähkömoottorien tuotteet Kia (Ja Hyundai). Olemme jo suoritettu, ja nämä ovat meidän ajo vaikutelmia.

Range Rover Evoque Cabrio. heinäkuu 2016

Nyt ei ole versioita uudessa Evoque Convertible etuveto ja käsivalintainen vaihteisto, niin vähän sinun täytyy laittaa pöydälle 54700 euroa ottaa Land Rover Evoque 2,0 TD4 Avoauto 150 hv, Ingenium dieselmoottori, kuten muutkin alueen. Huppu on tehnyt Webasto asiantuntija, sinulla on viisi kerrosta ja riittävää todeta, että niiden laatu on moitteeton ja tiivistys. ja annettiin tilausten ja toimitusten heinäkuussa. Jos haluat tietää, miten se menee, tässä lisätietoja.

Opel Mokka XOpel Mokka lokakuu 2016 X.

Pienet katumaasturit ovat muodikkaita ja Opel Mokka tulee vaihteessa päivitetty kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Periaatteessa malli Opel mukauttaa uusien ominaisuuksien jo nähneet aiemmin Corsa ja Astra, säilyttäen uuden dieselmoottorin 1.6 CDTi ja alkaa koota kehittynyt bensiinin 3 sylinteri 1,0 Ecotecin. Sen kantama on myös teknologiaa ja laitteita vauhtia.

Mitsubishi ASX. lokakuu 2016

Kohokohta Mitsubishi 2016 on epäilemättä käynnistäminen toisen sukupolven sen ASX. Ensimmäinen ei saavuttanut odotettua menestystä ja tällä kertaa kunnianhimoisin suunnitelmat japanilaiset ovat hänelle, mikä strateginen markkinasegmentillä tänään. Vaikka se alkaa perinteiseen diesel- ja bensiinimoottoreita, yrityksen lähteet ja suodatin 2017 voi vapautua plug-in hybridi variantti etuveto vetämänä hyviä tuloksia, että tämä propulsiojärjestelmä on ollut isoveljensä Outlander.

peugeot 3008Peugeot 3008. lokakuu 2016.

Kesän jälkeen odotamme saapumista uuden sukupolven tämän crossover että näkevät jo nykyisen kuvan paljon SUV. Se jatkaa parantaa Hybrid4 hybridi järjestelmä, ja on odotettavissa, että on plug-in muunnos, joka voisi tulla vuonna 2020. Mutta yksi suurimmista muutoksista on epäilemättä ajoasennostaan: arvioida itse.

Porsche Macan 2,0. kesällä 2016

Variantti tulee pääsy kuuluu pienempiä Porsche SUV. ratsastus nelisylinterinen moottori ja kahden litran turbo, joka tuottaa maksimitehon 252 hv teho 5000 rpm. maksiminopeus 229 km / h ja siirtyminen 0-100 km 6,7 sekuntia. Haluatko lisätietoa?

Renault Koleos. joulukuu 2016

Tuote sataprosenttisesti Renault, ja jopa käyttää nimeä käyttää jo brändi, sillä ei ole mitään tekemistä hänen kanssaan. Täällä voit nähdä. Ilmoitettiin yksi hänen suuria ominaisuuksia ennätys viihtyvyyteen, aluksi viideksi matkustajalle (versio 7 paikkaa varattu vain Espace hylätään). Sitä valmistetaan yksinomaan Kiinan uuden tehtaan Wuhan ja myydään maailmanlaajuisesti.

Skoda YetiSkoda Yeti. syyskuu 2017

On MQB alustalla. of 4,05 metriä pituus, jossa on enemmän keskittynyt kutsumusta maastoautoalaan. Yeti 2017 koko kasvaa yli nykyinen malli, joka varmasti tulee raportoida parannuksia käytännöllisyys ja sisätilojen kapasiteettia. Dynaamisuutta sen suunnittelu, ja vähemmän lasia alue sivuilla. Ennen, olemme nähneet Kodiaq, sen SUV, mutta Skoda on enemmän suunnitelmia.

Mercedes GLA. Vuoden 2017

Toisen sukupolven pienin Maastoauto brändin tähti. ei tulee olemaan merkittäviä muutoksia koko, mutta paino-board-tekniikka, turvalaitteet ja aerodynaaminen optimointi. Päähenkilö mekaaninen taso on 2,0 litrainen diesel, että variantteja 150 ja 190 CV, korvata nykyinen 2.1. Alla 1,6 panos liiton odotetaan. Noin 2019, Mercedes GLA lisää sen ensimmäinen hybridi version.

Volvo XC40. Vuoden 2017

Uuden sukupolven Volvo V40 palvelee kehittää värikäs ja houkutteleva muunnos SUV kutsua XC40. Niinpä ruotsalainen haluat pelata paljon vakavampi crossover ja Maastoauto tekopyhyydestä ja taitoja takkeja, joten Volvo XC40 on vaihtoehtoinen kyvykkäämpiä ja monipuolinen kuin nykyinen V40 Cross Country. Esteettisesti voit harkitsee V40 sobreelevado ja SUV näyttää enemmän vahvistettu, mutta myös arvostaa monia yhtäläisyyksiä uuden XC90.

Skoda Kodiaq. varhainen 2017

Kodiaq nimi uuden Skoda ajoneuvo otetaan käyttöön niin vanhempi veli Yeti ja toimiteta tavoitteekseen olla kiinnostava vaihtoehto kiristyvillä kompakti SUV segmentissä. Sen vahvuuksia: käytännöllisyys, teknologia-alustan MQB- ja korkeintaan seitsemän paikkaa. Skoda, että tällä hetkellä ei anna lisätietoja uuden SUV Kodiaq. Logiikka kertoo meille, että vakuutus asentaa bensiinimoottorit 1.4 TSI ACT 150 hv ja 2.0 TDI diesel 150 ja 190 hv, mukana on manuaalinen tai automaattinen DSG. Se on mukana myös 4x2 ja 4x4 versioita. Olemme jo suoritettu, ja tämä uusi Skoda käsitellä isku kilpailulle.

Toyota C-HRToyota C-HR. tammikuu 2017

Upouusi, teki lavalla uusimman Prius. Silmiinpistävää suunnittelu ... Mutta ajaminen yksi parhaista ominaisuuksista tämän uuden auton: uusi Toyota saapuu. Kolmesta mahdollisesta moottorit -järjestelmä hybridi ajaa yhteenlaskettu kapasiteetti on 122 hv (sama kuin Prius), bensiinimoottorin 1,2 litraa ja 116 hv (sama kuin Auris) ja 2,0 litran Espanjaan lähes varmasti vain hybridi-versio ..

Volvo XC60. Vuoden 2017

Hyvin erilaisia ​​moottoreita, joka on varustettu potkurit 4-sylinterinen, sekä bensiinin ja dieselpolttoaineen, ja siirtymä 2,0 litraa. Hybriditeknologia on myös paikka Volvo XC60 tulevaisuudessa, joilla on vähintään kaksi plug-in hybridi muunnoksia voimalla jopa 407 hv. Täällä opimme enemmän.