Parhaista autoista ja maastoautojen ostaa arvo / hinta

Parhaista autoista ja SUV markkina-arvo / hintaParhaista autoista ja SUV markkina-arvo / hintaParhaista autoista ja SUV markkina-arvo / hintaParhaista autoista ja SUV markkina-arvo / hinta

välillä 9000 ja 27000 euroa. Ei tarvitse käyttää enemmän rahaa, jos olet harkitsemassa ostaa uuden auton, suuriakin ya, jotkut jopa 7 paikkaa ja haluamme tietenkin varmistaa Hyvä valinta arvo / hinta. Ei, emme ole puhumme täällä halpoja autoja tai edullisia ... vaikka joku voi "hiipiä" omalla meriittilista. Tällä kertaa valitsimme 11 älykäs ostos opettajat että tänään, uskomme, että erottuvat omilla segmenteillä niin paljon tarjottavaa hyvin kohtuulliseen hintaan, ja aina optimaalisen laadun luokassaan. Taattu!

Kansalaisen Master osto-

Suzuki Celerio 1,0 GL: alkaen 9190 euroa

Suzuki celerio edustaa mahdollisesti halvin vaihtoehto nyt segmentissä kansalaisten. Mutta myös se esitetään vahvoja argumentteja. Ehkä alustan taso ja tuntumaa ajo Seat Mii tai Toyota Aygo ovat viritetty autoja, mutta arvostetaan lohkolla Liikkuvuus on perusta, liikkua lähinnä vain kaupunki, jossa raaka ja tehokkuus, Celerio on hyvä vaihtoehto. hänen 1.0 moottori 68 hv tunsimme hämmästyttävä, erittäin ketterä ja kuluttaa hyvin vähän, noin 5 l / 100km kaupungissa. Lisäksi autossa on hyvä valikoima pikku 3,60 metriä. Vaikka on GA viimeistellään 8390 euroa, meille jää GL on 9190 euroa, paremmin varustettu ja ilmastoitu.

Suzuki CelerioUtility: opettajat ostot

Peugeot 208 1,6 BlueHDi / 75: alkaen 11650 euroa

vaikka paljon vähemmän kuin 10000 euroa löydät mielenkiintoinen apuohjelma noille (kuten Ford Ka + tai Dacia Sandero) tässä mielessä me nostamme hieman vaativampi. merkiltä monipuolisin autoja, ja tietty tehontarve diesel, bensiini, ja vähintään laatutason. Siinä Peugeot 208 on pyöreä tuote, ja jos valitset Diesel vertaansa vailla: hinnalla muiden ilmakehän bensiiniä, Peugeot jälleenmyyjä alkaa 1. tammikuuta.6 BlueHDi turbodiesel jossa se on kevyempi ja liikkuu hyvin.

Skoda Fabia 1.2 TSI: alkaen 11600 euroa

bensiiniä vaihtoehto segmentissä. Skoda Fabia ei ole viimeinen apuohjelma markkinoilla, mutta se on edelleen yksi mielenkiintoisimmista. hyvin tilava ja toimiva, Se esittelee Fantastic 1.2 TSI Moottorin 90 hv todella kilpailukykyiseen hintaan. Pehmeys, hyvät edut, eli pieni kulutus... ja paljon vähemmän kuin uusi apuohjelma VW Group, kuten Seat Ibiza hinta. Ennen kuin muutat uuden sukupolven (joka ei ole paljon) se on suuri mahdollisuus ottaa sen hyvin vähän. Suuri auto.

Tiivistetään: ostoksia opettajat

Opel AstraOpel Astra 1,0 Turbo: alkaen 15995 euroa

Me ajatellaan, miten markkinoilla juuri nyt, ja tulevaisuudessa edessämme, me antautua bensiini kompakti segmentin. Ja aloitimme Opel Astra, Vuoden Auto Euroopassa 2016. Suuri alustan, korkean suorituskyvyn, merkittävä ... ja koettu laatu Turbo 1.0 moottori 105 hv enemmän kuin tarpeeksi siirtää kompakti tuhlaamatta paljon. hyvin pyöreä auto, mukava ja on nykyään mestari hankinta kilpailukykyiseen hintaan.

Ford Focus 1.0 EcoBoost: alkaen 16295 euroa

Emmekä voi sulkea ilman myös puhumme kompakti Ford Focus. Se on aina ollut yksi mielenkiintoisempia vaihtoehtoja sen arvo / hinta ja se asettaa dynaamisen ominaisuudet, jotka tekevät sinusta tuntuu yksi suorempi ja ketterä autoja sen segmentillä. Ne, jotka haluavat urheilulliset ajo tuntevat palkitaan. Lisäksi, sen 1.0 EcoBoost moottori 3-sylinterinen on myös ihana: 100 hp joka pullollaan paljon.

SUV: ostoksia opettajat

Dacia Duster dCi 4x4: alkaen 16200 euroa

Aloitimme SUV kiertue Dacia Duster. Mutta ei vasta Dacia Duster ketään, ei. Vaikka sinulla 10000 euroa ja markkina-versio, meille jää tämä "yksinoikeudella "Diesel 110 hv ja jokapyöräveto. Jos haluat todellisen 4x4 et löydä parempia hintoja. Erittäin tehokas moottori, paljon vakaus ja jotta liikkuvan kaikilla pinnoilla He tekevät Dacia Duster maastoauto, joka koskee lähes kaikkea.

Dacia DusterKia Sportage 1.7 CRDi: alkaen 22.500 euroa

Me kiivetä vaihe ja siirry competidísimo kompakti maastoautoalaan. Tässä tapauksessa, päädyimme dieselautojen koska sen tuttuja luonne ja määrä ja paino näistä ajoneuvoista. Ja tässä me panostaa Kia Sportage. Se on yksi parhaiten myyvistä, Mount 1.7 CRDi 115 hv erittäin hyvä suorituskyky, tarjoaa erittäin houkutteleva ja se täydellisin yleisesti. Vaikea murtaa. Nissan Qashqai dCi Hyundai Tucson CRDi tai (tätä samaa moottoria) ovat myös suuria vaihtoehtoja, erittäin kilpailukykyiseen hintaan, mutta hieman korkeampi nyt.

1.6 BlueHDI 5008/120 7 paikkaa: alkaen 26900 euroa

Päädyimme meidän SUV tarkastelu vaihtoehtoisella plus koko. Menemme suuren osan, jossa 7 paikkaa... mikä sinua kiinnostaa? No, ensinnäkin, tulimme ulos kaksi vaihtoehtoa: Skoda Kodiaq ja Peugeot 5008. Joko on erinomainen valinta, mutta olimme hinnoiteltu tänään 5008 moottori 1,6 BlueHDi 120 hv, tarpeeksi siirtää sen puhua kevyt SUV sen 4,64 metriä pitkä. Juuri tuli markkinoille, se on upea muotoilu ja erinomainen laitteita. Saadakseen Kodiaq TDI, 150 hv ja kyllä, sinun on käytettävä vähintään 31590 euroa ... mikä ei ole huono auto, joka on.

Salonkia: Master hankinta

Skoda Octavia 1.0 TSI: alkaen 18690 euroa

Pidämme puhumme Skoda, koska astumme kapakoissa ja löysi vaihtoehto aina joukossa näkyvin. Vaikka tämä segmentti ohittaa Parhaimmillaan Voit tuskin löytää markkinoilta mielenkiintoisempi auto laadun / koon / hinta uusi Octavia. kanssa 1.0 TSI moottori 115 hv Se on herkullinen, ja jos et tee monta kilometriä vuodessa (jossa ehkä olisit kiinnostunut vuoteen 2300 euroa plus 1,6 TDI), on poikkeuksellinen valinta. Yksi hotellipojille suurempi markkinoiden, suuri sisustus tilavuus Tehokas moottori, ja taso viimeistely ja rehellisesti hyviä muutoksia, tehdä edestakaisen sedan.

Skoda OctaviaPikkubussi: ostoksia opettajat

Citroën C4 Picasso PureTech 110: alkaen 17900 euroa

Päätämme tutustumiskierros markkinoiden kanssa tila-auto, jossa on jäljellä kaksi vaihtoehtoa. että kompakti luokkaan 5 Spaces, Citroen C4 Picasso näyttää erinomaisen perheen valinta sen hinta. Miten ja hyvin toimiva, ja uusi bensiinimoottori 1,2 PureTech 3 sylinteri 110 hv Se on myös kaikkein kilpailukykyisin. Ei luoti, mutta takaa hyvän liikkuvuuden ja erittäin oikeasta suorituksesta.

Ford Grand C-Max 1.5 TDCi / 120 7 paikat: alkaen 23200 euroa

Emme aio 7-paikkainen tila-auto, ja tässä se on myös yli kilpaili päätöksestä. Koon ja kapasiteetin, olemme sitoutuneet dieseliä, muttaRenault Grand Scénic Parhaimmillaan Toyota Verso, Citroën Grand C4 Picasso tai Ford Grand C-Max? No tällä kertaa, arvostetaan koko olimme Grand C-Max. Se on suuri tuntumaa ajo, hyvät varusteet, paljon tilaa ja runko, ja uusi 1,5 TDCi moottori 120 hv joka sopii mainiosti vaatimuksiin pyysimme. hänen keskimääräinen kulutus on vain 4,6 l / 100km Se takaa, ja vaikka ei nopein, toimii hyvin.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras SUV markkinoilla alle 30000 euroa

Parhaista autoista ja SUV Automobile Barcelona 2017

Varustettuja autoja parempia tarjouksia May