Joten autoja Guardia Civilin seurasivat protestien Barcelonassa

Espanjan poliisia autoja vaurioituivat € 135000 mielenosoituksia päässä BarcelonastaEspanjan poliisia autoja vaurioituivat € 135000 mielenosoituksia päässä BarcelonastaEspanjan poliisia autoja vaurioituivat € 135000 mielenosoituksia päässä BarcelonastaEspanjan poliisia autoja vaurioituivat € 135000 mielenosoituksia päässä Barcelonasta

Dings, flat-renkaat, silputtu multimedialaitteet, lasinsirpaleet ja kuita, tarrat ja kaikenlaisia ​​vahinkoja. Huomasimme kampanjan Katalonian Kuinka olivat ajoneuvojen poliisia kolme Nissan Patrol sekä joitakin matkailualan naamioitu, mielenosoituksia viimeinen päivä : September 20 Barcelona. Erityisesti vahinko on tapahtunut aikana julkisen protestin ennen oikeuslaitoksen komitea, joka tuli ministeriön tehdä kirjatut tiedot laittomaan puhelu kansanäänestys 1. lokakuuta.

Unified liitto suojeluskuntien (AUGC) ja esitetty seuraavina päivinä iskujen ajoneuvoissa kehon, vaikka siitä, miten erilaiset valokuvat olivat takana protesteja. kerran vahingon korvaaminen asiantuntijalausunnon ja arvioidaan vahinkoa moottoreita, iskunvaimentimet, maalit ja rakennus- autoja, laitos itse Hän on noussut High Court kokonaisuudessaan vahingon.

Siten oikeudenkäynnin siirtyi kerätä yhteen lopullisesta määrästä vahingoista 135632 euron arvosta, mukaan kopio budjetin etukäteen yksinomaan El Confidencial viime lokakuussa 9. Siinä on eritelty vahinkoa kolme autoa ja korjauskustannukset: Tällä Ensimmäinen 33729 eurolla, 34708 sekunti ja Kolmas ja viimeinen, sillä 67193 euroa. Täällä lisäksi täyden tason korjaus kehon ja sisustus, se piti korvata sekä moottorin ja kojelauta ja ohjauspyörä. Kaikki olivat myös mukana täydellinen puhdistus ja desinfiointi. Vuonna Galleria näet tilassa, jossa ne olivat kaikki.

Saatat myös olla kiinnostunut:

myynnin, tehtaat, tuotemerkit: miten konflikti Katalonian vaikuttaa autoteollisuuden