Volvo XC40 SUV lupaa maksimifunktionaalisuus: niin tulee

Volvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisälläVolvo XC40 lupaa vallankumouksen sisällä

Volvo XC40 lupaukset olla vallankumous segmentin Urban palkkio SUV. Tällä hetkellä meillä ei ole virallisia kuvia Ruotsin auton, mutta me tiedämme useita asioita: se vapautetaan Ennen vuoden 2017 loppuun mennessä Ei Frankfurtin autonäyttelyssä, jossa brändi ei esit, tulee hybridi variantteja, moottorit kolme ja neljä sylinteriä ...

Volvon käsi, tiedämme myös, että olemme tehneet hyvin, hyvin perusteellisesti osio erityisesti seuraavat: tallennus ja hallinta esineiden auton sisällä. Ruotsalainen tuotemerkki Hän lupaa "loppuun häiriö" ja että kuljettaja tulevan Volvo XC40 tulee puitteissa syliinsä kaikki mitä tarvitset tallentaa henkilökohtaiset tavarat. Ja sitä paitsi, ne ovat poissa silmistä loput, myös auttaa "tyhjentää mielen".

Miten he ovat tehneet? Ensimmäinen, suorittamalla tutkimus selvittää ongelmia kuljettajien arkielämässä tallentaa omaisuutensa ajoneuvoon. Joten he päättelivät, että useimmat autot olivat tässä suhteessa heikkouksia ... ja näin alkoi työskennellä sisällä uuden XC40.

Volvo XC40, kaikki

Volvo XC40: ratkaisut kaikenlaisten

Lisäksi brändin uusi modulaarinen alusta, Volvo XC40 joka on noin Pituus 4,4 metriä- tarkoitus olla viite kannalta toiminnallisuus, tilaa ja tallennuskapasiteetti sisällä. Alkaen ovet: Ruotsi liikkua kaiuttimet sijoittaa osastoihin kiinni pari pulloa, kannettavan tietokoneen tai tabletti. Lisäksi XC40 on bassokaiutin innovatiivisia sisällytetty kojelautaan, joka on myös Erityiset luottokortilla lähtö tai muita kortteja.

että keskitunneliin, välissä etuistuinten olla alue, jossa on suuri kapasiteetti kudos laatikko ja pienkontti jossa jäämiä kuin roskakoriin. Puhelimen, Volvo XC40 on tilaa langaton lataus ja USB-portit tätä tarkoitusta varten. hansikaslokero, välin, sinun on pieni taitto koukku varmistamaan, esimerkiksi pusseihin tai reppuja. Penkkien alla Mukana on myös kaksi erillistä pieniin tiloihin tallentamiseksi tavaroille, kuten tabletteina tai pieniä esineitä.

runko Volvo XC40 lupaa viittaus myös käytettävyyttä ja toimivuutta. Lisäksi, jossa on suljettuun osastoon maan alla, tulee olemaan erityinen järjestelmä erottaa tehokkaasti matkatavaroiden, ja kaksi koukkua turvata ja muut neljä koukkua kuormitus kuljettaa matkatavarat mukavasti. takaistuimet on sähköistä järjestelmää varten, puhaltaa painike, taita selät ja saada täysin tasainen kuormatila.

Volvo XC40

Saatat myös olla kiinnostunut

XC20 Volvo: Toinen SUV kilpailevien Q2?

Volvo XC60: kaikki uudet SUV hinnat

Volvo ei investoi enemmän Dieselmoottorit