Uusi Mini 5-ovinen: monipuolisemmaksi 21450 euroa

Uusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinenUusi Mini 5-ovinen

Valikoima uuden Mini on tyytyväinen uusi 5-ovinen versio. Lisäksi sisällyttämistä kaksi takaovien, eniten akseliväli (72 mm lisää) Ja hieman uudistamiseksi matkustamon ovat avainasemassa varmistamassa enemmän tila käytettävissä matkustajien takaistuimet. Lisäksi virallisia lastin määrä tilaa runko lisää 67 litraa yhteensä 278 litraa kapasiteettia.

Pituus rungon mini of 5 ovea se on 3982 mm versioissa Cooper ja Cooper D ja 4005 mm variantteja Cooper Cooper S ja SD. Kehitetty perustuu 3-ovinen Mini uuden sukupolven Mekaanisesti se korostaa uuden sukupolven moottoritekniikka TwinPower Turbo ja jo mukautettu vastaamaan saastuttamisen valvonta standardin Euro 6 bensiinin markkinointi Cooper aloittaa kolmen sylinterin 1,5 ja 136 hv ja Cooper S 2,0 nelisylinterinen 192 hv; Diesel, One D 1,5 motres kolmen sylinterin 95 hp, Cooper D 1,5, kolme-sylinteri 116 hv ja Cooper 2,0 SD neljän sylinterin 170 hv.

Mini 5 oveaVakio, mekaaninen versiot Mini uusi 5-ovinen Ne yhdistetään manuaalinen vaihteisto kuuden nopeus, valinnaisesti tarjoaa automaattisen kuusi tai auto-urheilun kuusi vaihdetta. Kaikki variantit, tehokkain vastaa Cooper D, jonka Mini julistaa keskimääräinen kulutus 3,6-3,7 l / 100 km (95-97 g / km CO2). Suorituskeskeisemmis- puolella löydämme variantti Cooper S, sillä suurin nopeus on 232 km / h ja kiihtyvyys 0-100 km / h 6,9 sekunnissa ilmoitti.

dynaaminen hyveitä perinnöllinen

dynaamisuus synnynnäinen mini Lisäksi se ilahduttaa kuljettajille, jotka valitsevat tämän monipuolinen 5-ovinen elin. Säädettävän jousituksen ja toinen sarja erityispiirteet alusta etuakselia nivelen ja yhden tuen ja taka-akselin multilink varmistaa suuri joustavuutta ajo elementin myötävaikuttaa ohjauksen sähkömekaanisesti standardin Servotronic toiminto. Järjestelmiä kuten Dynamic Stability Control (DSC), Kevytrakennekori (DTC) Ohjaus ja sähköinen tasauspyörästön lukitus (EDLC) tuomaan viljaa positiivisia hiekkaa dynaamisessa luvun tapauksessa tehokkain versiot Cooper S ja Cooper SD kulkee lukemamäärän kanssa erityisen laitteen suorituskykyä Ohjaus taas Dynamic Control -alusta (DDC) on yksi suositellaan haluavat nauttia ajo Mini puhtain valinnaisia ​​elementtejä ja pasional.

Järjestelmän Mini ajotilaa, kuljettaja voi valita milloin tahansa millaista ajo sinua aina, mistä hiljaisempi ja sivistynyt MID ja GREEN, enemmän energinen ja urheilullinen SPORT.

Mini 5 oveaTurvallisuus ja laitteet

Sarja, Mini 5-ovinen annetaan turvaominaisuuksia, kuten etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot, automaattiset turvavyöt kolme tukipisteitä kaikissa istuimissa, ISOFIX turvaistuimen takana ja ohjausjärjestelmän paine renkaat. Laitteina avustaa ajo, uloke järjestelmä tarjoaa tietoa Head-Up Display, peruutustutka tai takana pysäköintitutka kanssa kamerajärjestelmä Ajonvakautusjärjestelmä (Mukana dynaaminen vakionopeudensäädin, palkki avustaja, tietoa nopeusrajoitus, varoitus jalankulkijoiden ja törmäysvaroitin Jarrutoiminnon kaupunki).

infotainment-järjestelmän mini Yhdistetty tarjoaa useita vaihtoehtoja, puhumattakaan selain Professional ja järjestelmä hifi-ääntä Harman / Kardon. Kaikki nämä tekijät on yhdistettävä kuten on tapana Mini ääretön tarjoaa räätälöinnin ulkoa ja.

Hintoja Uusi Mini 5 ovea

bensiini

136 hv 5p Mini Cooper: 21450 euroa

Mini Cooper S 192 hv 5p: 26850 euroa

dieseli

Mini Cooper D 116 hv 5P: 23000 euroa

Mini Cooper SD 5p 170 hv: 27650 euroa