Upseeri! Jaguar E-Pace: tämä on uusi kompakti SUV

Jaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUVJaguar E-Pace: kaikki kuvat uuden kompakti SUV

hän liittyi Jaguar Maastoauto maailman käytetyt F-Pace vuosi sitten. Nyt alle vuodessa, tämä malli ei ole pelkästään myydyin automerkki, mutta myös aiheuttaa liittyä kaksi uutta ehdotusta tarjota SUV: Sähköinen I-Pace, ja E-Pace, joka on tänään virallisesti julkistanut vaihe pienempi koko.

uuden Jaguar E-Pace Sillä on hyvät avaamalla uusi Jaguar SUV alue ja mitataan 4,4 metriä, vain neljä senttimetriä enemmän kuin Range Rover Evoque nykyinen. F-Pace hetki säilyy lippulaiva sen 4,7 metriä pitkä, mutta ei liian pitkä. Muistikirjan Seuraavan työn Jaguar J-Pace on suuri, läheisyydessä viisi metriä, ja 2019. Kun taas ennen, ja jälkeen kesällä 2018, Olemme jo maininneet I-PaceA SUV coupé 4,68 metriä se tarjoaa sähköisen vain käyttövoima-350 km autonomy- ja valmistetaan Magna Steyrin Itävallassa.

Mutta katsotaan ensin uusi kädessä: mitä Jaguar E-Pace. uuden kompakti SUV Se vie alumiini alusta avattu XE sedan ja käyttää tätä materiaalia 75 prosentilla, jolloin se alentaa painoa myös olettaa yksinomainen. Myös hyödyntää mekaanisesti Ingenium Dieselmoottorit ja bensiinin ryhmä (ensimmäinen Jaguar vain laskea niitä sen alueella) aina 2,0 litran: Nyt ei odoteta V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: moottorit

sisään Diesel, Jaguar E-Pace on valtuudet 150, 180 ja 240 hv, kun taas bensiini Hän panostaa 249 moottorit ja 300 hv, aina 9-automaattivaihteisto, Kun taas jopa 180 hv dieselin manuaali voidaan valita, ja se tarjotaan etu- tai neliveto jossa lähtöhinnaksi 37400 euroa. Niin voisi olla versio SVR selvästi urheilu väriaineet, vaikkakin nelisylinterinen moottori.

tämän uuden Jaguar E-Pace leikkii lyhyet ylitykset, eli ilma coupe, lievempi kuin isoveljensä (I-Pace sähköinen), vaikka ei turvautua kromi runko ovet estämään väriaineen että klassisia kalliimpiin tuotteisiin. Lisäksi tavanomainen kapean ajovalot viime Jaguar vaihdetaan muutaman lähempänä F-Type urheilu -The takana linssejä, jos ne veto vaikutus teroittaa kuin poisjättäytyneiden ryhmä- muodoissa.

Jaguar E-Pace: Ajo hallinnassa

Dynaamisesti, The Jaguar E-Pace voit räätälöidä vastaus tie. On mahdollista tehdä muutoksia kiihdytin, osoite, muutos, ja kun se on käytettävissä, järjestelmä Ilmajousitus Dynamics, joka seuraa ajoneuvon liikkeitä 2 millisekunnin välein. Kaikki E-Pace tarjoaa järjestelmän JaguarDrive Ohjaus, Se tarjoaa kuljettajalle Neljä ajotilaa: Normal, Dynamic Eco ja Rain / lumi /. Lisäksi perusversiot kehittyneiden etu- tai neliveto-järjestelmissä tarjotaan.

Jaguar E-Pace etuveto hallita vääntömomentin akselit, joiden välillä reaaliajassa. vakio Voimansiirto lähettää vääntömomentin takapyörien jos ote irtoaa edessä, kun taas kehittyneempiä Aktiivinen Voimansiirto AWD (aktiivinen voimanjaosta) Toimisi käytännössä 100% vääntömomentti takapyöriin ja tiedot kerättiin erilaisia ​​antureita muuttaa vääntömomentin kunkin pyörän, joka mahdollistaa entistä neutraali käyttäytyminen perustuu ali- lisätä laskuri vääntömomentti ulomman pyörän ja Yliohjautuminen lähettää enemmän vääntöä etupyöriin. Kaksi erillistä kytkimet kullakin taka-akseli voi vähentää tai lisätä vääntömomentin jokaiselle saada kaikki käytettävissä. tämä Sama toiminto toimii maksimoida dynamiikkaa -supported järjestelmällä valikoiva Jarrukäyrä- kun se on noin, tai ottaa suurin pito liukkailla pinnoilla.

Jaguar E-Pace: KuvatJa sisällä, uusi Jaguar E-Pace on niin hienostunut ja ylellinen Näköpiirissä Jaguar. Sisäiset linjat vaikutteita sportiness räjähtävä F-tyyppi, kun taas toiminnallisesti lupaa lukuisia reikiä dia lisätä tuleva tilavuus 30 litraa, mukaan lukien kaksi erillistä tilaa paikallistamiseen älypuhelimen ja tabletti. hänen ilmoittaa 577 litraa tavaratilaa kapasiteetti ja sisältää moottoroidun aukko avaimeton jalka liikettä.

Kuten esimerkiksi henkilöstön yhteydet ja viihde aluksella niitä ei ole myöskään sivuuttaa uudessa Jaguar E-Pace. SUV on vakiovarusteena järjestelmä infotainment Touch Pro 10 tuuman kosketusnäyttö ja toinen vaihtoehto, joka digitaalinen instrumentointi 12,3 näytön". Ulkona on uusi projektio tietojärjestelmä tuulilasiin (Head Up Display), Se joutuu toistamaan tietoja, kuten moottorin kierrosluvut ja matkapuhelin integraatio, joka mahdollistaa E-Pace reittejä tai ehdottaa musiikkia elävöittämään matkaa. Se tarjoaa myös Innovatiivinen Active Key -järjestelmänA rannekoru vedenpitävä avata auton auki.

Varoitus ajoneuvoissa sokea, reuna kammiot jotka määräävät liikennesääntöjä, pysäköinti hoitaja tai hätäjarrutus ovat myös yksi aktiiviseen turvallisuuteen Jaguar E-Pace joka haluaa erittäin korkea. Ehkä meidän välisenä kysymyksiä hetki paino: huolimatta käytetään alumiinia, mitään versiota E-Pace alhainen 1700 kg.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Uusi Jaguar E-Pace, testattu ääriolosuhteissa

Täyden valikoiman Jaguar, parantunut

Se on uusi Jaguar XF Sportbreak