Ford Tourneo Courier 2014, tehokkuutta ja tilaa

Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

lisää kuormatilaa, tämä on yksi merkittävimmistä ominaisuuksia uuden Ford Tourneo Courier 2014. Nimittäin, allekirjoittaminen soikea julistaa tilavuudeltaan runko of 708 litraa, kapasiteetti, joka voidaan nostaa 1656 litraa taitettaessa istuimet toisen rivin.

Välillä moottoreiden Ford Tourneo Courier 2014 se on tehokkaampaa. Diesel tarjolla, voit valita 1,5 TDCi 75 hv ja 1,6 Duratorq TDCi 95 hv. Jälkimmäisen moottori, Fordin ilmoitti keskimääräinen kulutus 3,7 l / 100 km ja 97 g / km CO2.

Niille, jotka haluavat bensiini, Ford Tourneo Courier on myös saatavilla kanssa palkittu turboahdettu kolme-sylinterinen moottori 100 hv 1,0 EcoBoost, amerikkalaiselle brändin keskimäärin kulutus ennakot 5,2 l / 100 km ja keskimääräinen taso CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014 Ford Tourneo Courier New Voit olla laaja teknologinen sisältö elementtejä kuin laite start-stop-moottori Auto-Start-Stop, nopeudenrajoitin, sekä ohjaus rengaspaine. Mitä turvallisuus, Tourneo Courier Se sisältää ajonvakautusjärjestelmä kanssa mäkilähtöavustimissa, hätäjarrutuksen kaupunki, luistonesto, kallistus tai lieventämiseksi perävaunu keinutella ohjaus, mm.

laitteen ford SYNC ohjataan ääni, sekä hätäapua järjestelmä Hätäapu He ovat valmiita auttamaan asukkaiden soittaa paikalliseen pelastustoimeen onnettomuuden sattuessa. Tämä malli on saatavana kolmella viimeistelytasot: Ambiente Trend ja Titanium.

tämä Ford Tourneo Courier jakaa maailmanlaajuinen foorumi pienille autoille kahlaamo, joten se sisältää tekniikkaa, jonka kiinnittää myös Fiesta ja B-Max. Saapumista tämän uuden version kuriiri, Tourneo alue ulottuu valintansa määrällä mitattuna korivaihtoehtoja, ja muodostivat tänään Tourneo Connect Tourneo Connect ja Tourneo Grand Custom.