Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015, amerikkalainen brute force

Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015Jeep Grand Cherokee ja Grand Cherokee SRT 2015

Jeep hieman uudistaa yksi sen lippulaiva malleja: Grand Cherokee. alue 2015 Tämä suuri SUV off-road-ominaisuuksia, kuten suuri uutuus esittelee mahdollisuus valita kahden uuden viimeistelytasot: California Summit ja Summit Edition.

JEEP Grand Cherokee 2015 versio huippukokous Se tarjoaa sisustustöitä joka sisältää uudenlaisen nahka kutsutaan Argentiinan Tan, sekä erilaisia ​​teriä mustan ja puun. Ne ovat myös uusia varusteita kynnykset valaistut oven ja uusi järjestelmä, joka vähentää melua sisälle kautta erityiskohtelua tuulilasiin.

Omalta osaltaan Grand Cherokee Summit 2015 Kaliforniassa Edition Se tarjoaa elin, jolla on pienempi korkeus maanpinnasta ja peilit ja ovenkahvat maalattu samalla värillä kuin elin. Ulkopuoli täydentävät puku kevytmetallivanteet uusi lasku 20 tuumaa halkaisijaltaan ja päättyminen satiini Carbon.

Jeep Grand Cherokee SRT 2015Grand Cherokee SRT 2015, enemmän vitamiineja

ajantasaistamiseen 2015 Jeep Grand Cherokee alue, liikuntatoimen SRT (Street and Racing Technology) Fiat-Chrysler Yhdysvalloissa on halunnut lähteä hänen henkilökohtainen leima. Siten Grand Cherokee SRT paranneltua versiota 2015 erottuu tarjoamalla moottori pieniä parannuksia, tässä tapauksessa tunnetut ilmakehän moottori 6.4 V8 HEMI venyttely voitavansa 481 CV (Euroopan nykyinen versio tuottaa 468 hv), kun taas suurin vääntömomentti myös kasvaa 64.95 mkg (63,67 MKG variantin vanhan maailman).

Vastuussa kaikista raa'alla voimalla Grand Cherokee SRT 2015 on 8-nopeus automaattivaihteiston vääntömomentinmuunnin. Neliveto useita käyttötavat ovat myös vastuussa joustava ja lyödä painiketta. Suorituskyvyn, Jeep ilmoittaa kiihtyvyys 0-96 km / h 4,8 sekuntia ja huippunopeus 257 km / h.

Mallia taso vaatteissa urheilija Grand Cherokee SRT 2015 Siinä korostetaan uusia ulkoisia väri nimeltään Punainen Steam Special Edition, uusi aksentti kiiltävä musta hajallaan ja uuden elimen kevytmetallivanteet 20 tuumaa maalattu musta metallinen.