Hinnat Lexus NX, kompakti SUV brändi

Hinnat Lexus NXHinnat Lexus NXHinnat Lexus NXHinnat Lexus NX

NX on kompakti SUV Lexus 4.63 m Largo - toimenpiteet alapuolella olevat RX. Arvioiden mukaan brändin Espanjassa ja ensimmäinen kokonainen vuosi, joka on myynnissä -2015- päättyy noin 1200 kappaletta myyty, niin että muodostavat selkärangan Lexus valikoimaa keskimääräistä CT200h ja IS porrasperä.

Aloitimme hybridi

lexus NXNX on periaatteessa, animoitu vain hybridi käyttövoimalaitteen; vaikka odotetaan alkavan vuoden -February, probably- Odottavat myös puhtaasti terminen versio, jonka 2-litrainen bensiinimoottori 238 hv ahdettu tuotto.

Hybridi saavuttaa 197 hv ja sen ponneaine poltto- sama 2,5 Lexus Atkinson jakson on käyttänyt, esimerkiksi IS300h. Lisäksi tämä versio NX300h aina on sähkömoottori 143 hv yhdistettynä että bensiinin konepellin alle. On olemassa myös toinen, myös sähköllä -Tämä, 68 hp, liikuttamiseksi takapyörien 4WD versioissa, vaikka lopullinen teho molempien propulsiojärjestelmien on täsmälleen sama kuin 2WD ja suorituskyvyn ominaisuuksia sekä myös: kiihtyvyys 0-100 km / h 9,3 s.

keskimääräinen kulutus NX300h 2 WD on 5,1 l / 100 km, vastaa 118 g / km CO2; vaikka versiot veto kaikki neljä pyörää arvioidaan sijoitettu noin 0,2 l / 100 km.

lexus NXTämä hybridi SUV Sinulla on viisi lähtötasot. Kaksi ensimmäinen, Yrityksen ja Eco vain yhdistää etuveto; kun kolme parasta, Executive, Halpa ja F Sport, tekee yksinomaan jokapyöräveto, eli ne on, että ylimääräistä moottori taka-akselin propulsiojärjestelmän samanlainen RX450h.

alin hinta, 38300 euroa, on Eco, ja kevytmetallivanteet 17"LEDit, autoretraibles ulkopeilit tai kahden vyöhykkeen ilmastointi.

Seuraavalle tasolle, Yritysten, 40200 euroa, Se on kohdistettu erityisesti laivastojen ja lisätä näyttö 8", USB-liitäntä stereo, sade sensorit ja valot, peruutuskamera tai voidaan sisällyttää valinnaisena selain.

että Johtaja, joka on taso, jolle Lexus odottaa kasvaneeseen kysyntään ja se maksaa 46700 euroa; Se lisätään edellä nahkaverhoilulla metalliseos ja 18", Xenon etuvalot, Smart Entry-järjestelmä, joka tekee tarpeettomaksi avain käyttää tai induktio - ja kampi langaton laturi matkapuhelimiin. Täällä olisi selainasetuksiasi valvonta risteily nopeustutkaksi ja pystyy työskentelemään jopa ruuhkissa tai pysäköintianturit.

F Sport, sitä enemmän Racing

lexus NXF Urheilu ja esittelee eriytetty kuvan muistakin NX300h kiitos, esimerkiksi tietyn grilli tai sisustus, mutta myös ksenon lyhyitä ja pitkiä, urheiluistuimet verhoiltu muualla kuin Executive nahka, nopeuden säätö ja älykäs risteily sarja- tai ilmajousitus -AVS terminologian samanlainen auto- kuljettaa Lexus IS, voi vaihdella, sekä työn puskurit kuten jouset, samalla suunta suorempi. Tämä versio sisältää myös Performance Iskunvaimentimet, iskunvaimentimet välissä tankojen yhdistää kaksi kupillista etujousitus tai kahden takapyörien vakauttava-at marginaali, joka myös has- ja vähentää kehon liikkeitä. lexus NX300h F Sport maksaa 55900 euroa.

Niiden yläpuolella ja toimittaa laitteita vain aikooko Ylellisyyttä. For 64500 euroa Näiden versioiden aikaan mitä lyijyä vakiona Executive erityinen nahka, etuistuimet ja kuumennetaan, head-up display täydentämään instrumentointi liesituulettimen ratissa, kamerajärjestelmä, joka antaa käsityksen 360 astetta ympäri auton myös kameran edessä, että risteyksissä, ja selain tuo 180º- kehittyneempiä. Myös järjestelmissä ajo-apuaineita, kuten mukautuva valoja tai joka varoittaa tahattomasta kaistan muutos.

NX300h on myös anturi ajoneuvon katvealueen meidän ajoneuvon, esimerkiksi.

Uusi Lexus SUV Se tavoittaa myönnytyksiä lokakuun lopulla, vaikka ne voidaan tilata. Helpottaa niitä, brändin ominaisuus mitä lupauksia mahtava virtuaalitodellisuus työkalu kehittämä Oculus Rift ja pyöritetään jälleenmyyjien tämän kuun lopussa. Sinun tehtäväsi ei vain voi näyttää eri laitteiden tai päättynyt; mutta myös simuloida testissä kaupunkiympäristössä ajoneuvon.