Hyundai Elantra 2016, houkuttelevampi ja tehokasta

Hyundai Elantra 2016, saavuttaa kuudennen sukupolvenHyundai Elantra 2016, saavuttaa kuudennen sukupolvenHyundai Elantra 2016, saavuttaa kuudennen sukupolvenHyundai Elantra 2016, saavuttaa kuudennen sukupolven

Uuden sukupolven Hyundai Elantra esitetty Hall of Los Angeles 2015 uusi ilme, uudet moottorit ja paljon tekniikkaa aluksella. Tällä hetkellä vain voimme tarjota tekniset Yhdysvaltain markkinoille, mutta on odotettavissa, että, koska Elantra myydään nykyisin maamme tulee ennemmin tai myöhemmin Hyundai jälleenmyyjille Espanjassa.

on myös enemmän kuin todennäköistä tulla maahamme uuden mekaanisen turbo epäilemättä yksi suurista innovaatioista, joka tuo kuudennen sukupolven Hyundai Elantra. lisäksi 2,0 ilmakehän bensiini moottori 147 hv ja Atkinson jakson, Etelä-Korean auton ensiesiintymisensä uusi 1.4 GDI turbo bensiini 128 hv ja 21.5 mkg vääntömomentti.

Tämä mekanismi, jossa ilmoitettiin kulutus 6,7 litraa 100 km, Se voi liittyä EcoShift automaattinen kaksinkertainen kytkin seitsemän nopeus. Tulossa Espanjaan, odotettaisiin korvata nykyisen tarjouksen (ja ainoa) ilmakehän bensiiniä 1,6 MPI 132 hv.

Hyundai Elantra 2016

houkutteleva design

Uusi Hyundai Elantra tämä on houkuttelevamman ulkonäön, ilmeinen. Toki otsa- muistat viimeinen 'restyling' Hyundai i40. Sekä neliovinen salonkia -4,74 metriä pitkä i40 vuoteen 4.57 uudessa Elantra, hieman pidempi ja on ominaista laaja sileä virtaava linjat sen rungon ja tietysti sen suuri etusäleikkö. Hyundai Elantra myös LED-päiväajovalot Edessä ja takana.

Hyundai on kovasti töitä, jotta sen uusi Elantra on yhtä tehokas mahdollista, eikä vain korostaa moottoreita, vaan myös kehossa. ilmanvastuskerroin se on 0,27, mitään vikaa raita, kun taas alustan on vahvistettu ja se on 29,5 prosenttia enemmän vääntöjäykkyys verrattuna sen edeltäjä. Kaiken Elantra uudistetaan sytytin, niin se on alle nykyisen 1161 kg.

että sisusta, uudet materiaalit laadukkaampia ja suurempaa äänieristys ei ole sijaa uudessa Hyundai Elantra. Lisäksi kuljettajan asema voimme nauttia suurempi teknologinen rahti: Automaattinen ilmastointilaite, 7-tuuman näyttö, peruutuskamera, selain, USB-liitäntää, Bluetooth streaming avustaja, puheentunnistus, palkkio Infinity äänijärjestelmä 8 kaiutinta (valinnainen), jne.

Tämä kohdassa mukavasti; että turvallisuus korosta Kaistavahti järjestelmän, mukautuva vakionopeudensäädin, katve varoitus, automaattisen hätäjarrutuksen kaupunki, mukautuvat ajovalot, ...

Hyundai Elantra 2016

- Saatat myös olla kiinnostunut:

Hyundai henkilöautot, jotka saapuvat vuonna 2016.

Hyundai Elantra: Kaikki hinnat ja versiot.

Testi: Hyundai Genesis Coupe 3.8 V6 GDI: 'Herra Confort'.