Audi TT Sportback konsepti, rikkoo sääntöjä

Audi TT Sportback konseptiAudi TT Sportback konseptiAudi TT Sportback konseptiAudi TT Sportback konsepti

Auto- maailmassa, olemme tottuneet näkemään jatkuvasti, miten sääntöjä ja arvot otettiin perinteinen tauko. Kuka olisi uskonut muutama vuosi sitten Porsche Diesel tai Mini elin, joka ei ollut alkuperäisessä kolmiovinen? No nyt, että Audi haluaa murtaa vakiintuneen mallin TT, auto urheilun kutsumus selvästi tunnettuja versiot Coupe ja Roadster ja että lähitulevaisuudessa kuka tietää, se voisi tarjota monipuolisempia ja tilava variantti. uusi prototyyppi Audi TT Sportback konsepti Se voi olla lähtökohta.

Pariisin autonäyttelyssä 2014 on osa tätä hämmästyttävän esityksen Audi TT Sportback konsepti. esteettinen silmäniskuja Coupe ja Roadster versiot ovat jatkuvia edestä, sivuilla ja takana, mutta kyllä, oma yksityiskohdat viisiovinen sedan. Tällöin Audi TT Concept Sportback on pituus 4,47 m (+29 cm TT Coupe), leveys 1,89 m (+6 cm), korkeus 1,38 m (Cm -3) ja akseliväli 2,63 m (+12 cm). Näillä vaihtelut, Audi sanoo TT Sportback Concept Se tarjoaa paljon enemmän tilaa ja monipuolisuutta neljään asukkaat, jotka voivat matkustaa neljä erillistä istuinta.

Jatkaen sisustus, uusi Audi TT Sportback käsite korostaa läsnä uuden vuorovaikutteisen käyttöjärjestelmästä Audi Virtual Ohjaamo, mikä vähentää käytettävissä olevien seikkojen matkustamossa. Selkäranka järjestelmän Audi Virtual Cockpit asuu Monitoiminäyttö 12,3 tuuman on nopeaa ja helppoa, josta voit ohjata lähes kaikkia toimintoja ajoneuvon. Puolestaan ​​tuttu MMI säätöjärjestelmän tietoa, multimedia ja viihde lisää uuden kosketuspaneeli samanlaisen suorituskyvyn aivan älypuhelin. Lisäksi tuuletusaukot lisätä omia painikkeita LVI-järjestelmä. arvokkaita materiaaleja kuten nahkaa, alumiini ja laadukas asetuksia 1/4 loppuun kunkin komponentteja ei ole uudessa luomakunnan Audi.

Voimaa, tehoa ja pitoa

prototyyppi Audi TT Sportback konsepti Se sisältää uusimmat mekaaninen kehitys, jolle on tehty nelisylinterinen moottori 2.0 TFSI kaksinkertainen ruiskutusjärjestelmä ja turboahtimen ahdettu. -Käsitteelle kantaesittää Ranskan pääkaupungissa, teho mainostetaan 400 hv vääntöä 45.88 mkg.

Vastuussa siirtämällä kaikki valta tien TT Sportback Concept on S Tronic automaattinen kahden kytkimen seitsemän vaihdetta. matalan painopisteen, merkittävä kepeys (Audi ei määritellä tarkkaa painoa, mutta sanoi, että tämä prototyyppi on monia alumiinikomponenttien sekä alustan ja korin) ja puomit se tarjoaa kannalta moottori- ja käyttöjärjestelmällä kaikki pyörät Quattro Ne tekevät mahdolliseksi yli häkellyttävä suorituskyky, joka on määritelty kiihtyvyys 0-100 km / h 3,9 sekunnissa. Kuten polttoaineen kulutuksen ja päästöjen, keskimääräinen menot 7,0 l / 100 km ja päästöt 162 g / km CO2 mainostetaan.

teknologia yksityiskohdat

Kuten on tapana kaikilla prototyyppejä, kun kyseessä on Audi TT Sportback konsepti "teknologinen gadget löytyy sen dual valaistus, joka yhdistää olosuhteet ajo valo tyyppi led Decon kanssa lasertekniikalla.

mukaan audi, valonsäde tuotetaan tie lasertekniikka: Kussakin valonheitin moduuli, joka käsittää neljä diodia luo tehokkaan valokeilan, joka valaisee useita sadan metrin päässä. Lasersäde, joka aktivoidaan nopeudella 60 km / h, täydentää LED palkki, joka johtaa suoraan parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta. Toisaalta, kamera tunnistaa muiden ajoneuvojen päälle ja pois palkki.

valaistu Audi TT Sportback konsepti Se suoritetaan sisällyttämällä ajoittainen dynaaminen että takavalot teknologian led. Ne koostuvat useista erillisistä diodeja vaihtelevat kirkastaa sisältä ulospäin peräkkäin, osoittaa suunnan kuljettaja ottaa.