Mercedes CLA 45 AMG uusi, 360 hevosvoimaa AWD

Mercedes CLA 45 AMG uusiMercedes CLA 45 AMG uusiMercedes CLA 45 AMG uusiMercedes CLA 45 AMG uusi

AMG outdone. Jos uusi Class 45 AMG Hän esitteli markkinoille neljä moottorin sylintereihin tehokkaampi tuotanto, nämä käsityöläiset engineering toistavat samaa kaavaa houkutteleva CLA 45 AMG, yksi Shining Star näinä päivinä aikana New York kansainvälisessä autonäyttelyssä.

Mercedes CLA 45 AMGMercedes CLA 45 AMG Sitä myydään syyskuussa vaikka Saksassa se voi ostaa heinäkuussa lähtöhinnaksi 56,078.75 euroa. Tämä viehättävä sedan, joka jakaa paljon sen teknisen rakenteen luokan A, sisältää nelisylinterinen turboahdettu 360 hv, kytketty tunnetaan automaattinen kaksinkertainen kytkin AMG Speedshift DCT seitsemän nopeus liittyy uusin versio todistettu AWD 4Matic. Tuloksena yhdistelmän tämän moottorin ja vaihteiston, yritys ilmoitti Star CLA 45 AMG enimmäisnopeus elektronisesti rajoitettu 250 km / h ja kiihtyvyys 0-100 km / h 4,6 sekunnissa.

potkuri Mercedes CLA 45 AMG noudattaa saastumista standardin euro 6, joten emme vain puhu prestacional moottori isoilla kirjaimilla, mutta myös tarjota enemmän kuin hyväksyttävää tasoa tehokkuutta. Käännetty polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä ja mukaan lähtötietojen antamat tähti allekirjoittamisen varten CLA 45 AMG keskimääräinen kulutus, joka vaihtelee välillä todetaan 6,9 l / 100 km ja 7,1 l / 100km, joiden sisältämä CO2 161 ja 165 g / km CO2.

Ajaminen ja urheilullisuus la carte

Joten uuden Class 45 AMG ja Uusi CLA 45 AMG, Mercedes-Benz Sen tarkoituksena on tarjota täysiverinen urheilu, jossa onnekas kuljettaja päättää aina oikeus saada ajoissa. Voit tehdä tämän, mitä parempi tapa valita eri käyttötapaa AMG Speedshift DCT automaattivaihteiston, kolme mahdollisuutta: 'Controlled Efficiency' (Valittu asettamalla valitsin kohdassa C), 'Sport' (Kohta S) ja Manuaalinen " (Letter M). Sport ja Manual -toiminnot ovat optimaaliset urheilullisemman suorituskyky ja ominaisuudet muuttua ja ei ole käytettävissä sekä Stop-toiminto & Aloita ja stop-start moottori (toimii vain 'Controlled Efficiency' -tilassa). Ystäville vahvoja tunteita todella, CLA 45 AMG tarjoaa myös erityinen muutos ohjelma nimeltä 'Race Start', kanssa parametrivaihtelujen merkittävästi nopeuttaa siirtymistä käynnissä ja käynnissä ja siten myös lisäsi tunnetta lisääntynyt adrenaliini.

Mercedes CLA 45 AMG Mercedes CLA 45 AMG, kuten urheilu hyvä tarkoituksena on myös tarjota monipuolisuutta ajo ja siinä on kehittynyt järjestelmä pysyvyys, jonka avulla aktivointi (ESP ON), Delay aktivointi (ESP Sport käsittely) Ja sammuttaa sen kokonaan (ESP OFF). Huomioitavaa lisäksi ajonvakautusjärjestelmä toiminto nimeltään ESP Curve Dynaaminen Assist, laite, joka lakkaa vasta mitata sisemmän pyörän auton kaarteissa suurilla nopeuksilla on piirretty ja osoitettu varhaisten merkkien menetyksestä motorisia taitoja. Tämä jarrutus on huomaamaton kuljettajan ja sopeutuu sähköisen parametrit ESP ja ESP OFF Sport Käsittely tila, jossa korkeat joustavuutta ja dynamiikkaa, mukaan mies vakuuttaa Mercedes-Benz.

Erittäin suora ohjaus, ilmanvaihto ja porattu tehokas 350 x 32 mm jarrut etupyörien ja 330 x 22 mm: n takana ja itse kengät urheilija, tässä tapauksessa erityistoimenpiteitä 235/40 renkaat R18 ovat muita mielenkiintoisia yksityiskohtia Uusi CLA 45 AMG.

Tässä taideteos luonut AMG, Eikä se jää monenlaisia ​​elementtejä personointi että ulkona ja sisällä, jossa valu 19 tuuman -of suurempi halkaisija ja eri malleja, aerodynaamisten komponenttien hiilikuidusta, nahka insertit ja hiilikuitu sisällä ... lopulta yksinoikeuden ja tyylikkyys palveluksessa eniten yltiöpäinen urheilullisuutta.

by Autopista.es