Mercedes E Class 2016, hinnat 48500 euroa

asdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdf

Se on vähemmän nähdä Espanjan tiet Uusi Mercedes E Class 2016. Kymmenes sukupolvi ylellisyyttä salonkia viittaus kansainvälisesti, aluksi se on saatavilla maamme kolme mekaanista versiota.

Tarjonta Espanjassa Mercedes E Class 2016 Se on nivelletty seuraavasti: bensiinin, versio Mercedes E-Class 200 moottorilla nelisylinterinen, 184 hv. Kuljettajille, jotka ovat suuntautuneet kohti dieseli, Ne ovat saatavilla variantteja Mercedes E Class 220 d -jossa nelisylinterinen moottori ja 194 hv- ja Mercedes E Class 350 d kanssa 3.0 V6 258 hv.

Julkaisun jälkeen Mercedes E Class 2016, sen kantama sisällyttää kiinnostavia uutuuksia, kuten E-luokan E 350 ja hybridi-, Luokka E 400 pito 4Matic ja urheilu versiot Mercedes-AMG.

Mercedes E Class 2016, hinnat Espanjassa

Mercedes E-Class 200: 49300 €

Mercedes E Class 220 d: 48,500 €

Mercedes E Class 350 d: 61,800 €

Mercedes E Class 2016: ylellisyyttä, tekniikka ja enemmän

Uuden sukupolven Mercedes E-Class mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia monessa suhteessa. Rakennemuutoksia ulkomailla paitsi tottele puhtaasti esteettisistä syistä, mutta myös käytännöllisiä ja tärkeitä kysymyksiä, kuten aerodynamiikka. Tällä alalla yritys ilmoittaa tähti ilmanvastuskerroin Cx vain 0,23.

Lisäys mitat uuden Mercedes E luokka 2016, pituus 4,92 m (+ 4 cm) Ja akseliväli myös korkeampi (Yhteensä 2,93 m, tai 6,5 cm lisää-) Varmista lisätilaa matkustajien takaistuimet, yksi niistä tekijöistä arvostetuin sekä omistajia perheitä tällaisten autojen.

ajomukavuus Se on aina ollut yksi niistä seikoista, jotka on erottanut Mercedes E-Class. Uuden sukupolven Saksan brändi haluaa lisäpontta, unohtamatta muita kuljettajia. Tämän, se käyttää optimoitua versiota ilmajousitusjärjestelmä ja sen Älykäs Jousitus Ohjaus Air Body, ilmatyynyn kaksikammioinen etuakselin ja taka-kolminkertainen ja amortiguares elektroninen ohjaus- ja vaihteleva säätö. Samalla kuljettaja voi myös valita eri asetuksia kiitos dynaaminen Valitse (Comfort tilat, Eco, Urheilu, Sport + ja yksittäisten), joka vaihtelee vaste parametrit ja toiminta vaimennus muutoksen suunnan ja moottorin.

turvallisuus Se on myös yksi tunnusmerkkejä uuden Mercedes E Class 2016, lisäämällä ääretön järjestelmien ja ajo apuvälineitä. Niistä jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmä kanssa jarrutus, uusi aktiivinen vakionopeussäädin kanssa autonomisten kaasulla väliintulon ja jarruja jopa 200 km / h ja täysin uusi ja ennennäkemätön Aktiivinen kaista Muuta Assist, tai assistentti automaattiset ja autonomisten kaistanvaihdoista (Active 80 ja 180 km / h). Monimutkainen verkko kamerat ja antureita, jotka ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa useita kertoja sekunnissa on avain kaiken toimii toivotusti.