Espanjan Seat SUV nimeää

Espanjan Seat SUV nimeää

Istuin palaa sen perinne viime vuosina ja Hän kutsui SUV malli nimeltään yksi enemmän kuin 8100 kunnat siellä Espanjassa. Tällä kertaa se ei käytä latinankielinen nimi (Seat Exeo), keksi (Seat Mii) tai espanjalainen muistomerkki (Seat Alhambra).

Viime viikkoina on huhuttu paljon siitä, mitä matkustava käyttää nimeä sen uuden mallin. Yksi voima on toteutettu on istuin Arán, viittaa laaksossa Pyreneillä. Huhut ammuttiin koska nimi oli rekisteröinyt tuotemerkin vuodesta 1985.

alkaen Saksa Se on alkanut sanoa, että valittu nimi uudelle SUV oli istuin Tecta. Tämä nimi valitaan ei vastaa mitään nimiä yli 8100 Espanjan kuntaa.

Koska Seat on etsittävä nimi, joka ei tosin tiedetä Espanjan ulkopuolelle, ovat hyvä ääni kaikilla kielillä, onko lyhyt ja helppo muistaa. Hyvä esimerkki on Seat Leon painottomia merkinnöissä ja liittyvän myynnin autoasi ulkopuolisille markkinoille, jonka useimmat yksiköt valmistetaan Martorellin tehtaalla on osoitettu.

Istuin alkoivat kutsua heidän malleja, joissa nimi Espanjalainen kaupunki vuonna 1982 Istuin Ronda. Johdettu Fiat / Seat Ritmo kun sen uudistus tehtiin sen jälkeen, kun näiden suhteiden katkaisemisesta istuimen ja Fiat päätettiin nimetä sen. Sen jälkeen, kun Seat Ronda 1980 tuli Seat Malaga (1984) ja Seat Marbella (1986). Myöhemmin muut kaupungeista on käytetty Seat Toledo, Ibiza, Leon, Altea, Cordoba, Inca, Arosa ...

Lisäksi brändi perustuu Martorell kirjattu Ne tunnetaan paikannimiä kuten Barcelona Seat, Seat Valencia, Avila istuin, Menorca, Seat Cádiz tai Seat Teide. Mutta myös muut, joilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa nimellisarvot paikkansa istuin Zara, Istuin Jara tai istuin Duna.

Vastaus miten tullaan kutsumaan Istuin uusi SUV on vihdoin paljastuu viimeisinä päivinä helmikuu, kun tuotemerkin ilmoitti lopullisen kuvan auton. Ja koska arvelet paljon olet alussa tämän tiedon se näkyy.

Saatat myös olla kiinnostunut

Istuin 20V20, perhe SUV

Kymmenen avaimet Seat 20V20, video

Seat Leon Cross Sport, SUV coupe istuin