Uusi Dacia Duster 2014: parantaminen kaikkialla

Dacia Duster 2014Dacia Duster 2014Dacia Duster 2014Dacia Duster 2014

Olemme neljänneksi myydyin malli Espanjassa segmentissä SUV ja 4x4, kuten kumulatiivinen myynti tammi-syyskuussa 2013. Puhumme Dacia Duster, joka syvällinen uusiminen parantaa monta osaa.

Esteettinen luvussa uusi Dacia Duster (tai korkeuden Duster 2014) on uuden otsa-, jossa on uusittu säleikkö ja kaksi ajovalot kulkee kuuluvat päiväajovalot. Sivulta katsottuna siivoustakki edelleen on karkea ja karu katsoa, ​​että on erottanut hänet hänen syntymästään 2010. Tässä sivukuvassa korostetaan uusi katto dia baareja, nyt sana Duster selvästi näkyvissä. Posteriorly puolestaan ​​muuttui hieman vähemmän, mutta ei sisustus, uusi naaman, uudet värit käytettyjen materiaalien, ovipaneelit ja istuinten verhoilu. Muuten, että viimeksi mainittu yhtenä vaihtoehtona voi valita yhden nahasta. Mitä käytännön asioita, tässä hytissä on useita säilytystilat, kun lastin määrä tilaa runko Se pysyy 475 litraa. Jos he tarvitsevat kuljettaa pitkiä esineitä, takaistuimilla on taitettu ja voi kuljettaa esineitä jopa 2,70 metriä pitkiä.

Monipuolisuus ja monia versioita, joista valita on myös tärkeä merkki identiteetin uusissa Dacia Duster 2014. Riippuen moottorin valittu, on voin valita 4x2 tai 4x4 variantteja. Viimeksi mainittu käyttää käyttöjärjestelmää, jossa on useita toimintatiloja. Jos kuljettaja ei manipuloida valitsin, siivoustakki toimii etuveto. Siinä tapauksessa, että vaihtoehtoa Auto -tila, vääntömomentin jaetaan akselien riippuen moottori, jopa 50 prosenttia taka-akselille. Lopuksi, jos Lukko on valittu, vääntömomentin lähetetään takapyöriin tapahtuu pysyvästi. Jälkimmäinen toimintoa suositellaan pienillä nopeuksilla ja hyvin epäsäännöllisiä ja äärimmäisiä pito olosuhteet, kuten lumen, mutaa ja alueet, jossa on paljon hiekkaa ja maaperän.

Dacia Duster 2014Innovaatiot laitteet

Sarja, uusi Dacia Duster 2014 tarjotaan ESC ajonvakautusjärjestelmä ja neljä turvatyynyä. Se saa myös multimedia tietojärjestelmä, navigointi- ja viihde Dacia Media Nav, vakionopeussäädin jossa nopeudenrajoitin järjestelmä ja takana pysäköintitutka.

viisi mekaaninen

mekaaninen uutuus uusi Home Dacia Duster 2014 Löysimme sisällyttämällä ahdettu bensiinimoottori turboahdin 1,2 TCe 125 hv Renault lähde. Pariutuneet manuaalinen vaihteisto, jossa on kuusi vaihdetta, Dacia ilmoitti tämän uuden bensiinin muunnelma keskimääräinen kulutus 6,3 l / 100 km suora injektio ja tason 145 g / km CO2. Suorituskykyä koskevien, kiihtyvyyden 0-100 km / h 9,6 sekunnissa valtioissa.

Bensiinin tuotantoa Dacia Duster 2014 myös se sisältää ilmakehän 105 hv 1,6, lisäksi kahdella polttoaineella 1.6 105 hv versio yhteensopiva myös nestekaasua (LPG) ja bensiiniä. Niille, jotka haluavat diesel, joka tunnetaan Renaultin 1.5 dCi Moottori voi valita tehotasoilla 90 ja 110 hv.

Dacia Duster 2014Kaikki versiot Dacia Duster 2014, Se vastaa tehokkain 1,5 dCi 90 hv 4x2 versio, josta keskimäärin menot ilmoitti 4,7 l / 100 km ja CO2 tason 123 g / km. Riippuen moottorin valittu, tämä uudistettu Duster on myös tarjota tehokkaita Ekotila toiminto (muuttamalla parametreja tehonannon moottorin ja ilmastointijärjestelmä sopivin tapa) ja GSI laite (vaihtamisosoittimen), jossa suositellaan hetki ihanteellinen nostaa tai pienemmälle vaihteelle.

Käsityksemme

Tämä päivitys Duster hienoa kaupallisesti onnistuneen mallin Dacia vieressä Sandero. Jos hinnat pysyvät niin alhainen ja kilpailukykyinen, koska ne ovat olleet tässä mallissa, ennustamme enemmän lupaava tulevaisuus. Me todella haluamme nähdä, miten moottori on 1,2 TCe 125 hv vuonna Duster. Hyvin pian kerromme.