Seat Leon, nyt enemmän henkilökohtaista ja urheilullinen

Seat Leon, uusia aerodynaaminen pakkiSeat Leon, uusia aerodynaaminen pakkiSeat Leon, uusia aerodynaaminen pakkiSeat Leon, uusia aerodynaaminen pakki

Seat Leon on palannut muoti. sisään helmikuu, Se oli myydyin auto maassamme, kun kumulatiivinen kahden ensimmäisen kuukauden aikana 2014 toiseksi, hyvin lähellä ensimmäistä, Citroën C4. No, Espanjan brändi haluaa ottaa tällainen vetovoima, joka on käynnissä kohti yleisöä Kolmannen sukupolven León saatavuus uusi aerodynaaminen Styling ulkopuolelle.

uusi ulkopuoli aerodynaaminen sarja Seat Leon III Se on saatavilla versioille kolme oven rungon ja viiden ovi SC. Tapauksessa 3-ovi SC, tämän paketin se korostaa edessä puskurin, joka sisältää keskellä koristeellinen kansi, ritilät, suojaava baareja jalankulkijoille, sekä kiinnitysosia ja ohjeet. Hinta tämä etuosa on 926 euroa, 992 euroa, jos ne päättävät kanssa valonheittimien.

Aerodynaaminen Kit Seat Leon SC on myös muutokset kehossa puolin hameen kutsutaan pakkaus, joka käsittää muoviosat kiinnitetty runkoon 7 kiinnityspisteet, suojukset ja asennussarja. Taloneras pakki hinta on 406 euroa. Omalta takapuskurin sarja on hinnoiteltu 584 euroa ja se sisältyy urheilu Pohjamaalattu takapuskuri, puoli telineet, ja elementit heijastimet ja asennusohjeet. Urheilu puku täydennetään takaspoileri (263 euroa), kevytmetallivanteet 18 tuuman antrasiitti (933 euroa) ja urheilu pakokaasujärjestelmän (on 430-466 euroa, kuten moottorit).

varten Seat Leon viistoperä, aerodynaamisen elementit jo mainittu pakkaus SC 3 ovet ovat samat ja sama hinta. Ainoa ero löytyy kevytmetallivanteet 18 tuumaa, joka voidaan valita musta (868 euroa).