Adam Opel S, mekko OPC

Adam Opel SAdam Opel SAdam Opel SAdam Opel S

että Pariisin autonäyttely -Open yleisölle välillä 4 ja 14 loka kuluvat hänen paras puku Adam Opel S, kaupunkipuroihin urheilu otetaan ilmaa ulkoa ja sisältä.

Ensimmäinen katsaus

Ulkona Adam S voittoja aerodynamiikan ansiosta aggressiivisempia elementtejä edessä, sivulle ja taakse sen rungon. Se näyttää paljon Abarth 500 ja avaa suunnittelu nimeltään "verkko & rulla'(Kuvassa), jossa katto ja takaspoileri punaisella. Lisäksi voit valita 10 eri ulkopuoliset värit ja neljä eri sävyjä katon.

Sisustus sovelletaan myös räätälöinnin, jopa neljä paikkaa valita, joiden joukossa ovat "Recaro Perfomance " verhoiltu "Morrocana tai nahkaa 'Nappa' enemmän Racing- -vaihtoehto. Erityinen irtisanominen 'Punainen & Roll 'lisää punaisella nahalla limakalvon pyörän, nuppi vaihdevipu ja käsijarrun.

Sarja, on joitakin pyörät 17 tuumaa ja valinnaisesti voidaan lisätä 18-tuuman koko 225/35.

Adam Opel varustamalla järjestelmä S käsittää IntelliLink (Infotainment), yhteensopiva useimpien älypuhelinten markkinoilla ja sen keskikonsolissa on seitsemän tuuman kosketusnäyttö.

magic OPC

Konepellin alla, löydämme bensiinimoottori 1,4 Turbo Ecotec Se tarjoaa kehitys 150 hv paljon tehokkaampi kuin ilmakehän syntypaikka- ja ansaita viritys runko ja kuoret jarrusatulat OPC punainen.

Pariisin tapauksessa me marssimme ja tiedämme loppuhintoihin sportiest version Adam, joka tulee myyntiin Espanjassa maaliskuu 2015.