Tauro V8 Spider, eli “espanjalainen härkä”

Tauro V8 Spider, eli "espanjalainen härkä"Tauro V8 Spider, eli "espanjalainen härkä"Tauro V8 Spider, eli "espanjalainen härkä"Tauro V8 Spider, eli "espanjalainen härkä"

Tauro V8 Spider: superauto vallisoletano

Tauro V8 Spider osa hanketta, joka juontaa juurensa 2010 kun joukko espanjalaisen yrittäjien yrittäjähenkeä yhdistettynä brittiläisen kilpa autonvalmistaja, luonut yhtiö Tauro Sport Auto. Sillä on tehdas Valladolid ja on ominaista urheilullinen malleja vetoa Century XX joissa yksinoikeus ja huippuluokan tekninen kehitys.

hänen "Opening sarjan alkaa 30 käsityönä autoja, joissa ostaja voi puuttua nollasta saada todellista keräilyharvinaisuus. Tavoitteena on sovittaa mahdollisimman hyvin maistuu niille, jotka haluavat (ja voi) ostaa tämä totta superauto vahvuus härkä ja muutamat italialaiset yksityiskohtia, jotka sopivat hyvin oman vaihdettavan tyyliin "hämähäkki'Canvas katto.

tämä espanjalainen työstettiin yksityiskohtaisesti pystyy lähettämään ainutlaatuisen elämyksen kidukset sivuilla ja takana kaaret liioiteltu turvallisuus yhdistettynä miellyttävän ilman ylellisyyttä ja aggressiivisuus hengittää tämän koru.

Sen ainutlaatuisuus piilee sen moottori GM LS3 V8 E-Rod 6.200cc Small Block "ja 440 hv momenttiin 59.7 mkg klo 4400 rpm siirtyä väärinkäyttöä ylläpitokustannuksia hyödyntämisen ja 0-100 km / h vain 4 sekuntia. Lisävarusteena valmiste sallii sylinterikannet ja saanti kamerat, joka sisältää V8 nimeltään gm LS376 6.200cc 'pieni lohko' ja joka tuottaa jopa kaksi eri tehoa: 480 tai 530 hv nostaa vääntömomentti 65,7 ja 67 6 mkg vastaavasti.
on heittänyt taka- ja manuaalinen kuusi nopeudet tuotemerkin omistusta Tremec. Jälkimmäinen voidaan korvata GM automaattivaihteiston tai ilman kamerat.

Epäilemättä Tauro V8 Spider on vahva veto espanjalainen sydän ja tunne, että voidaan tehdä etuoikeutettu asema maailmassa superautojen tulevaisuuden.

foorumit