Uusi 2014 Volkswagen Touareg, laatu ja tekniikka

Volkswagen Touareg 2014Volkswagen Touareg 2014Volkswagen Touareg 2014Volkswagen Touareg 2014

Uusi Volkswagen Touareg 2014 alkaa kävely Pekingin autonäyttelyssä 2014. Ensinnäkin se muistuttaa kosmeettisia muutoksia tehdyt otsa-, uusi lakiehdotus grilli, ajovalot ja puskurin puolisuunnikkaan muotoinen uudistettu uusilla ilmanottoaukot molemmin puolin. että takaosasta, Siinä korostetaan uuden puskurin, joka kasvattavat tunnetta leveys tämän SUV, Lisäksi integroidun pakoputket uuden diffuusorin, uudet sumuvaloja tyyppi LED ja merkkivalot kääntää integroitu puskuriin. Portilla, ei jää huomaamatta uuden logon 'VW tuotemerkki.

VW Touareg 2014nähdään profiili, uusi Volkswagen Touareg säteilee voimaa ja eleganssia. Tästä näkökulmasta on parempi, jossa voi nähdä kaksi uutta metalliseosA kutsutaan Arica "halkaisijaltaan ja 18 tuumaa muut puhelut 'Masafi' 20 tuumaa halkaisijaltaan. Omalta tarjonta värivaihtoehtoa kahteentoista eri vaihtoehtoja kasvaa.

sisustus Touareg 2014 Se on myös suunniteltu uudelleen. Selvimmin muutokset heijastuvat kiertokytkimet alumiini Climatronic LVI-järjestelmä ohjaa asettaminen alustan ja ilmatyynyn, navigaattoria, peilin säätö ja sääntelyn raitisilmasuuttimet. Alue keskikonsolin sattuu olemaan suurempi määrä näppäimiä. Mitä tulee etuistuimet, ne voivat olla uusi ristiselän säätö Käsiohjaustoiminnossa taas tarjonta nahkaverhoilun ja puun lisää myös lisää.

Diesel, hybridi ja 4Motion®

tarjous moottorit uuden Volkswagen Touareg vaihtelevat markkinoilla, joilla se myydään. Kun kyseessä on Eurooppa, uuden sukupolven tämän SUV Se tarjotaan kolme moottoria turbo diesel ja hybridi variantti.

VW Touareg Interior 2014Versioita dieselin ja pienestä suureen tehon versioita tarjotaan 3.0 TDI V6 tehotasojen 204 hv ja 258 hv (+13 hv). Molemmat moottorit ovat pariutuneet kahdeksan vaihteinen automaattivaihteisto vääntömomentinmuunnin, ominaisuus järjestelmä Start / Stop pysäytä ja käynnistä moottori ja on hyötyjarrutus laitteeseen. Kaksi V6 TDI kohtaavat Euroopan päästöstandardin euro 6. Noudattaa näitä määräyksiä on lisätty erilaisia ​​teknisiä tekijöitä kuten SCR-DPF katalyytti moduuli, erikoislisäaine AdBlue ja katalyytin lukitus poistaa ylimääräinen ammoniakki. Kaikki tämä, on mahdollista merkittävästi vähentää typen oksidien päästöjä (typpioksidi). Tehokkuuden kannalta, 3,0 V6 TDI BlueMotion Technology ilmoittaa keskimääräinen kulutus on 6,6 l / 100 km CO2-päästöt tasolle 174 g / km, kun taas muunnos 3,0 V6 TDI 258 hv ilmoittaa keskimäärin menot 6,8 l / 100 km (178 g / km CO2).

Tehostettava kannalta valtaa Uusi Volkswagen Touareg jatkossakin tarjottava V8 4,2 TDI Moottorin 340 hv. Tehokkain versio uudesta Touareg Euroopan maaperällä vastaavat Touareg Hybrid, , joiden kokonaiskapasiteetti 380 hv ja vääntöä 59,14 MKG, jotka uutetaan bensiinimoottori 333 hv V6 TSI ja sähkömoottorin-generaattori 38 kW (52 hp). Maksiminopeus sähköinen tila sata sata on 50 km / h, kun taas keskimääräinen raportoitiin kulutus pysyy 8,2 l / 100 km (193 g / km CO2).

AWD-järjestelmä 4Motion® Sitä tarjotaan vakiona kaikissa Touareg ja se on keskeinen Torsen- ero. Lisäksi kaikissa versioissa Touareg on ajotapa maastossa, joka sovittaa ABS, EDS ja ASR varten maastoajoon järjestelmissä vuorovaikutuksessa Alamäkijärjestelmän avustaja. Toimintaparametrit automaattivaihteiston myös vaihdella.

Teknologia ja turvallisuus

Uuden VW Touareg 2014 Se esittelee useita muutoksia alusta, uudella osoite ja tarkistettu järjestelmä suspensiot. Touareg voidaan varustaa valinnaisesti ilman ripustusjärjestelmä, joka lisää maavara enintään 300 mm: n touareg SUV reittejä ja käynnistyy uudelleen automaattisesti lyhentää suurilla nopeuksilla (alkaen 140 km / h). Lisäksi se on myös täydentänyt Control Adaptive Cruise nopeus (ACC) ja Front Assist ", kuten avustaja kaupunki hätäjarrutuksen (nyt ominaisuus Stop-and-go).

Ajonvakautusjärjestelmä 'Aluenäkymä' tutkii ympäristön Touareg läpi neljä kammiota. Muita tärkeitä tekijöitä ovat ysiä turvallisuus turvatyynyt, kaista pitää avustaja 'Lane Assist', järjestelmän 'Side Assist', havaitaan lähestyy ajoneuvot viereisillä kappaleita varoittaa kuljettajaa yritä muuttaa kaistaa ja älykäs valaistusjärjestelmä 'Dynamic Light Assist', automaattisella pitkien ja lyhyiden ja kaarrevalot valot.