Nissan X-Trail 2017: itsehallinnollisesta ajo saavuttaa SUV 7 paikkainen

Esitetään X-Trail 2017 Nissan alueEsitetään X-Trail 2017 Nissan alueEsitetään X-Trail 2017 Nissan alueEsitetään X-Trail 2017 Nissan alue

Kuten sen kuvaa uusi Nissan X-Trail avautuu edessä muutokset säleikkö V-Motion,mikä se on nyt laajempi ja uusi uuden ajovalot päiväajovaloilla kun sumu tulee suorakulmainen. Versiot varustettu Full LED-ajovalot lisää nyt mukautuva valaistus.

Nissan X-Trail 2017: käytännöllisempi ja intuitiivinen

Nissan X-Trail alueella 2017 puskurit sisältää myös muutoksia renkaiden suunnittelussa ja kromin summa joissakin päättyy. Kehon esitetty neljä uutta väriä, kun taas sisällä siellä siirtäjät ja sisustus vastaanottaa laadukkaampia materiaaleja. navigointijärjestelmä on myös parantunut kanssa intuitiivinen käyttöliittymä ja integroitu uudenlainen kattoantenniin "hain evä".

Toisella rivillä, Nissan X-Trail liukuva ja kallistuva takapenkillä pidetään, kun taas Japani brändi kertoo lisänneensä boot kapasiteettia, joka menee 550-565 litraa viiden istuimen versio, kun koko määrästä ja kaikki paikat, nyt saavuttanut 1996 litraa. Lisäksi, nyt se sisällytettiin handsfree Automaattisten takaluukun.

Nissan X-Trail 2017Nissan X-Trail 2017 järjestelmä PROPILOT

Yksi tärkeimpiä uutisia uuden Nissan X-Trail alue osa keskittyy turvallisuuteen saatavuudesta, alkaen 2018 Autonominen ajo tekniikka PROPILOT, joka ohjaa ohjauksen, kaasua ja jarruja ajettaessa moottoriteillä tai liikenteen ruuhkautumisesta. Tämä uusi laite kuljettajaa avustavat lisää älykäs hätäjarrutus järjestelmä jalankulkijoiden tunnustamista ja rajat liikenteen varoitus myöhemmin.

Moottorivalikoima ei muuta X-Trail Nissan 2017, koska diesel-versiot säilyvät 1,6 dCi 130 hv ja 177 hv 2,0 dCi, ja bensiinimoottorin ominaisuus 1,6 DIG-T 163 hv. Vieressä kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto, se voidaan korvata joissakin tapauksissa automaattisen Xtronic portaaton voimansiirto. On myös valita mallien etu- tai neliveto 4x4, ja viisi tai seitsemän neliön. Uusi sarja tulee saataville Euroopassa ensi kuussa elokuu.