Qoros GQ3 Kiinan kilpailija Seat Toledo on täällä

Qoros Geneven autonäyttelyssäQoros Geneven autonäyttelyssäQoros Geneven autonäyttelyssäQoros Geneven autonäyttelyssä

Geneven autonäyttely esittelee todella tärkeää Qoros, uusi kiinalainen merkki, joka esitellään Sveitsin tapahtumaan heidän ensimmäinen tuotanto ajoneuvon GQ3. Tarkoitusta Aasian yrityksen on markkinoida uusia kompakti sedan Kiinassa ja Euroopassa. Lisäksi, Geneve myös olla läsnä kaksi uutta prototyyppiä: Tällä Cross Hybridikuorma ja Estate Concept, ennakointi aikomukset tuotemerkin tulevissa malleissa.

Qoros GQ3, tiedämme jo muutama viikko sitten, on kompakti sedan rivaling täällä Euroopassa Seat Toledo, Skoda Rapid ja yritys. Ja se tekee väitteitä, koska kiinalainen merkki ilmoittaa laatu-, turvallisuus- ja muotoilu joiden avulla kupari taistella edellä salonkia. Voit tehdä tämän, Qoros On ympäröi tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Bosch, Microsoft, Harman tai Magna Steyr mm ja Hän on nauttinut Gert Volker Hildebrand suunnittelija -Kun kokemus muita merkkejä, kuten Opel, Volkswagen tai BMW- merkitä linjat uuden GQ3.

Asennettu modulaarinen rakenne, jonka avulla kiinalaiset valmistajansa käyttöön malleja ja päivitykset kuuden kuukauden välein, mitattu sedan 4,615 metriä pitkä, 1,839 metriä leveä ja 1,445 metriä korkea, kanssa Taistelu 2,690 metriä. edellä, esimerkiksi, Seat Toledo, mikä mahdollistaa suuremman sisätilan tilavuus ja rahtikapasiteettia tavaratilassa mitat 450 litraa, paljon vähemmän kuin Toledo (100 litraa enemmän).

Konepellin alla on saatavilla Qoros GQ3 kaksi mekaanista variantit on nelisylinterinen 1,6 bensiini: Tällä Ilmakehän 126 hv ja 15.8 mkg, ja turboahdettu 156 hv ja 21,4 mkg vääntöä. Molemmat moottorit ovat yhteydessä sarja- kuusi nopeus manuaalinen siirto, Se on valinnainen automaattinen dual-kytkin kuuden nopeus. Se on myös vakiona stop-start-järjestelmä Käynnistys ja pysäytys moottorin pidätyksiä. Qoros kehittää myös tricilíndrico 1.2 bensiinimoottori, joka kehittää 130 hv.

Uuden Qoros GQ3, saatavilla osoitteessa kolme viimeistelytasot kuten kosketusnäyttö kahdeksan tuumaa sarja kehittämiä merkki- itse, aletaan myydään Kiinassa vuoden toisella vuosipuoliskolla, Kiinassa, sillä Eurooppaan saapuu loppuvuodesta 2013.

Kaksi uutta prototyyppiä

Vieressä Qoros GQ3, Kiinan merkki ottaa sen kantaa Genevessä Kaksi uutta käsitteellinen vedot, Ei hyvin riskialtista ja muistuttavat rakenteeltaan kompakti sedan että näimme aiemmin.

Toisaalta, Qoros 3 Cross Hybridikuorma, prototyyppi kompakti SUV kanssa kehittynyt hybridi propulsiojärjestelmässä. Mekaaninen kokoonpano on muodostettu 1,2 kolmen sylinterin bensiini, poikittain asennettu konepellin alle, mukana kaksi sähkömoottoria, yksi taka-akseli ja yksi generaattori ISG välillä lämpöä moottorin ja vaihteiston. Näin se saa järjestelmäasema neljä pyörää.

Toiseksi Qoros Estate Concept nyökkäys yhä suosittu ja tyylitelty versiot Euroopan perheautoihin. Epäilemättä edessämme enemmän kuin todennäköistä tuttuja versio Qoros GQ3, viisi ovet ja iso takaluukku. Kiinalainen merkki ilmoittaa, että sisätilojen ominaisuus Paljon lokeroita varastointiin ja kiinnikkeet, kuten hiihto, ja tilaa täysin tasainen kuormitus, kun takaistuimet.

Molemmat prototyypit ovat varmasti tulevaisuuden vedot että koska brändilupaus perustuu sen modulaarinen alusta ja merkitty kuuden kuukauden välein vähitellen lisää sen, Näemme lyhyellä aikavälillä lopulliset versiot teillämme.