Dueling tulevaisuuden ja SUV: Audi ja BMW X2 Q2

Nro 2 saavuttaa Q ja X Audin ja BMWNro 2 saavuttaa Q ja X Audin ja BMWNro 2 saavuttaa Q ja X Audin ja BMWNro 2 saavuttaa Q ja X Audin ja BMW

Ensin tuli Audi Q7 ja BMW X5 joissa kuparia taisteli myöhemmin taistelussa alas tahdissa Audi Q5 ja BMW X3 seurannut Audi Q3 ja BMW X1. Osallistumme seuraavaan otteluun 2017, Audin ja BMW X2 Q2. Kaksi autoa huolimatta jakaa guarismo ja esteettinen SUV coupe ilmaa puhuvat eri segmentteihin.

Audi Q2 Se on jo todellisuutta myytävänä, joka alkaa toimitetaan yksikölle ennen vuoden 2016 loppuun SUV että 4,19 metriä pitkä Se sijaitsee reunan alla Q3, että koko, pituus 20 cm pienempi, mutta joilla on samanlainen asumismukavuusolosuhteet, ei runkoverkkokapasiteettia. hänen tärkein kilpailija, Sekä mekaaninen tarjonnan päättynyt tai hinnat ovat Mini Countryman; malli, joka lähitulevaisuudessa ominaisuus UKL2 alustalla. Kyllä, sama joka julkaisi BMW malleja joissa etuvetoinen ja poikittainen moottori nyt läsnä Series 2 Aktiivinen Tourer, X1, Mini Clubman ja ... myös X2.

Audi ja BMW X2 Q2Audi Q2 geeneillä Audi A3

foorumi joka näyttää Audi Q2 on MQB Audi A3, joka tekee myös tulevaisuudessa -a Q3 Q5 auto kuin toisen sukupolven kasvaa koko-. Eli kanssa poikittainen moottori ja versiot veto tai kokonaan, ensimmäinen, jossa kaavamainen takajousitus vääntäviä akselin ja yksi 4x4 Multilink tyyppi. Ja mahdollisuus ottaa vaimennus mukautuva. Työntövoimalaitteet tarjous avaa erilaisia ​​kuusi vaihtoehtoa, MITA bensiinin ja toinen puoli Diesel, jossa 1,0 TFSI 116 hv, 150 hv 1,4 TFSI valikoiva katkaisu sylinterien 2,0 TFSI 190 hv 116 hv 1.6 TDI ja 2.0 TDI 150 tai 190 hv. Kaksi voimakkain, sekä 190 hv, vain liittyy automaattinen S-tronic 7-nopeus ja Quattro.

Voit myös hyötyä apua, kuten ajo signaalin tunnistaminen, hälytys mennessä muutos tahaton kaista ajoneuvoa kuolleessa kulmassa Taustapeilit ... tai muita uusia ja ennennäkemättömiä sen luokkaan kuin aktiivinen nopeus attendent ajaa jopa 65 km / h: n Heijastusnäyttö tai digitaalinen instrumentointi Virtual-Audi Cockpit- kautta TFT-näyttö 12,3 "konfiguroitavissa.

Audi ja BMW X2 Q2, muotinäytös

kuva Audi QKuvio 2 esittää kuvion neljästä eri renkaat viime aikoina, ja kahdeksankulmainen grilli anteliaampi mitat ja muotoilu yrittää kaapata nuoren yleisön. BMW X2 myös käännekohta. Vielä prototyyppi vaiheessa paljastettiin viime Pariisin autonäyttelyssä 2016 nimellä BMW Concept X2, esiintyy monia ominaisuuksia, että saamme pian nähdä sportiest niiden valikoimia variantteja; erityisesti suhteessa etupuskuri, jossa suuri ilmanottoaukot; grilli molemmat munuaiset ylisuuri tai optinen ryhmiä, joka on prototyyppi näytteessä laservalon.

Audi ja BMW X2 Q2Sen koko on hyvin samanlainen kuin BMW X1, mitä toimenpiteitä 4,44 metriä pitkä, mutta lyhyemmällä takaylitys ja selkeää linjaa coupe. Tämä vaikuttaa sen sisustus roominess, vähemmän tilava takaistuimet, erityisesti korkea. Edes mahdollisuutta tarjota vain sekoitetaan asetukset kaksi paikkaa takana. Q2 on hyväksytty viideksi matkustajien aikaa sekä leveyden sen suuri keskitunneliin keskusaukiolle ei matkustaa mukavasti.

Kuten on vakio välillä X kuppeihin, kuten olemme nähneet aiemmin BMW X6 ja myöhemmin BMW X4, X2 kaupallisesti askel on edellä X1. Tehokkaammat moottorit on niiden tärkein linnake, koska toisin kuin hänen isoveljensä tässä se tulee sDrive ajaa versioita yhdellä akselilla. Tällöin edessä. Sen sijaan, että alkaen 18i 136 hv ja 116 hv 16d tarjouksen jättää odotetaan X2 18d 150 hv, jatkuu 20d 190 hv ja huipentuu 25i bensiini 231 hv. Eli kanssa korkeammalla tasolla kuin Audi Q2 pääsy.

Vaikka vieläkään ei ole virallista rakenne, näyttää siltä, ​​että tuotantomalli Se tulee olemaan kadulla myöhään 2017 ja alkuvuodesta 2018. Ennen, kyllä, näemme lopullisessa kuvassa.