2016 Fordin Härkä, malli korkeammalle tasolle

Ford Taurus 2016Ford Taurus 2016Ford Taurus 2016Ford Taurus 2016

Ford Taurus 2016 Se on tullut Shanghai autonäyttelyssä 2015 yrittää voittaa potentiaalisten asiakkaiden Kiinan markkinoille. Sen muotoilu on puhdistettu ja antelias mitat tämän porrasperä (5 metriä) käytetään laajentaa tilaa matkustajatilan, jotta miellyttää Aasian yleisölle.

Sen ulkomitat, muistuttaa Mondeo, on pitkänomainen kuono, jossa ajovalot LED-tekniikalla tyyppi, sama käyttämällä takavalot. Panoraama lasikatto on elintärkeää tarjota tunteen suuremman tilan. Myös asennettu pyörät metalliseos 19 tuumaa.

Sisällä matkustamon raittiina ulkonäkö täyttää dia (yhteensä 25), ja sillä on sen ensimmäisessä päässä, jossa on toinen istuinrivi, Lepotuoli tyyppi ja hierontatoiminnot.

Konepellin alla, voimme löytää uusia EcoBoost bensiinimoottorin V6 2.7 litraa, joista ei ole vielä paljastanut niiden hyödyt.

Ford Taurus 2016 Sitä valmistetaan tehtaalla että brändi on Hangzhou (Kiina) ja Aasian markkinoilla on tärkein tavoite tämän mallin, mutta on tarkoitus myydä hieman myöhemmin Pohjois-Amerikassa.