Nye batterier EMBATT: 1000 km med autonomi for elektrisk

Batteri Embatt 1000 km for autonomiBatteri Embatt 1000 km for autonomiBatteri Embatt 1000 km for autonomiBatteri Embatt 1000 km for autonomi

en konsortium kalt EMBATT ( "Chassis Embedded Energy" eller "Energy integrert i chassiset") forfølger optimalisere batteri å gi opptil 1000 km med autonomi i fremtidige elektriske biler, opptar samme plass som en gjeldende batteri. For å oppnå dette, må de passere en energitetthet på 250 Wh per liter to ganger, 500 Wh / liter, samtidig som man reduserer kostnader ca $ 200 per kWh (analytikere har alltid vært snakket en pris $ 100 / kWh det ville være det øyeblikk av total overgang til elbiler). Det er akkurat hva de håper å oppnå, men til slutten av 2017 at de ikke regner med å ha den første fungerende prototype, 1: 5.

Embatt, anti-Tesla og resten

Noen lo Tesla, for at dette skal finne oppladbare sylindriske celler er kommersielt tilgjengelige og stable dem på en sikker beholder og elektronikk. Hva er ikke så morsomt gjort dem rivaler var at Den klarte å reise hundrevis av kilometer med en opplading, selv om han hadde til å plassere tusenvis av dem. Ja, med elektrisk batterikapasiteten av en Tesla S100 (noe som betyr at 100 kWh) ta mange timer å lade opp, men det Tesla oppfant både Supercharger høy effekt for å redusere lade noen timer.

Men bilprodusenter dedikert, prøver å bevege seg mot elektrisk, De har ikke gjort noe annerledes enn Tesla. Ja, de har standardiserte størrelser av cellene de har gjort dem kikkert for å forbedre kompakthet (Andre har gjort former for poser, flat), men mellom hus, kontakter, mikroprosessorer for å kontrollere hver av cellene, signalkabler og strøm ... tapt plass Det er fortsatt betydelig. Og ingen plass det som er igjen i en bil, plass som kan brukes til å samle energi, som er hva han hadde tenkt. IAV Engineering Group viser at virkelig aktive materialet opptar bare 40 prosent av aktuell batteri og sitt konsept Embatt kan bli opp til 80 prosent.

Embatt med tynne batterier

Embatt foreslår en revurdere fra begynnelsen. makt integrere batteriet direkte i chassiset, ikke i en skuff som huser andre skuffer igjen. Å gjøre dette krever noe så "enkel" som reframe cellen fra begynnelsen, i stedet for å optimalisere. Hva har vist levende husker brenselceller i sin struktur. samtale bipolare elektroder, anode- og katodeplater i hver av sine flater, med et tilsvarende belegg.

Stabling bipolar elektrodemontasje

Anordnet som stablede plater, vil elektrodene nyte en stor overflate, som de aktive overflater av brenselceller. Hver av Lagene kan være så tynt som 300 mikron og mekanisk stabilitet i stabelen oppnås ved en exoskeleton og endoskeleton, i beste fall, foreslår de at det kan være ganske enkelt å evakuere.

Høy spenning minimum plass

Hvis ingeniør IAV (Regelmessig bidragsyter til en rekke bilprodusenter i ulike disipliner) søker denne integrasjonen, Fraunhofer IKTS utvikler materialer og fremgangsmåter for nye elektroder og ThyssenKrupp System Engineering Det vil være ansvarlig for produksjon av batteriene selv. Litiumoksyd-nikkel-mangan på katoden, bør anoden for litium titanoksid gir 3,2 volt i hver av cellene, men intet er nevnt av elektrolytten med mindre utfordringen med å finne den ideelle. IAV indikerer at slik emballasje tillater spenninger 850 volt og i fremtiden opp til 1200 volt. Arbeide ved slike høye spenninger vil synke betraktelig tap, noe som vil redusere forbruket og øke motorens autonomi. Et annet alternativ er at i stedet for 1000 km rekkevidde, kan ta betydelig mindre batterier, stjeler mindre plass til kupeen, rimeligere og enda rime autonomi. Vi må vente med å få den opp 2025, datoen da de håper å ha lansert sin batteri markedet.

Du kan også være interessert i:

SUVer i fremtiden vil du elske: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...