BMW i3 94Ah hinnat: nyt 300 km autonomian

BMW lisää autonomiaa BMW i3 300 kmBMW lisää autonomiaa BMW i3 300 kmBMW lisää autonomiaa BMW i3 300 kmBMW lisää autonomiaa BMW i3 300 km

BMW alkaa markkinointi BMW i3 94Ah, nimi, joka viittaa kykyyn Ampeeritunteina akun. Saadaksesi paremman viittaus sähkönkulutus lataa, Uuden BMW i3 94AH mahtuu yhteensä 33kWh. Hinta tulee olemaan 36700 ulkopuolisesta avusta, joka pystyy vastaanottamaan sähköauto Eri viranomaisten.

Uusi BMW i3 tarjoaa akun tiheys Virta viisikymmentä prosenttia korkeampi Alkuperäisen BMW i3 Original. Kiitos hänelle autonomia hyväksytyistä lisäyksistä 300 km, 190 km perinteisen BMW i3. Suorituskykyä BMW i3 94 ovat oleellisesti samanlainen kuin edellinen, mutta ei sama: BMW i3 94 Hän menetti kymmenesosasekunnissa nopeuttaa 0-100km / h, palkkaukseen 7,3 sekuntia. Mitä enemmän materiaalia elektrodit aiheuttaa akun on raskaampi ja mukauttamaan auton edellyttää myös 50 kiloa ylipainoinen yhteensä rangaista häntä.

BMW-i3 lisää niiden itsenäisyyttä säilyttäen ennallaan sen kuvan

BMW: i3 ei tapahdu kosmeettinen muutos tehdä tunnistettavissa hyväksymällä tämän uusi akku. Kyllä ensiesiintymisensä kesällä uusia värejä ja uusia luonnon materiaaleja sisätilojen.

BMW-i3 94Ah BMW i3 tulee rinnalla vanha akku

BMW-i3 kapasiteetti 22 kW: n BMW i3 "tavanomainen" tiesimme, jatkossakin myydä yhden vuoden. Hinta BMW i3 tulee 1200 euroa halvempi, oleskeluaika olisi 35500 euroa.

Joiden kapasiteetti 50 prosenttia suurempi, aika täysin latauksen kasvaa samassa suhteessa. Siksi BMW on kehittänyt uusi "Wallboxiin" yksi- ja kolmivaiheiset palauttaa jälleen Latausaika 80 prosenttia 2h45. Kahdeksankymmentä prosenttia on tavallinen ja edullisinta toimenpide. Sieltä lataa hidastuu ja korkea sähkönkulutuksen esiintyy johtuu sisäinen vastus, mikä johtaa ylikuumenemiseen ja lataa tehotonta. mennessä tulevaisuuden kuorma vakio CSS, Lisäksi se mahdollistaa DC kuormitus 50 kW, BMW-i3 94 on valmis ladata jopa 80 prosenttia alle 40 minuuttia.

Enemmän akkua myös laajennetulla BMW i3

Parannettu akun sovelletaan myös laajennetulla versio, BMW i3 Rex 92, varustettu sähkögeneraattorin 28 kW liikuttaa kahden sylinterinen moottori bensiini, jolla akku ladataan lennossa. Kiitos tämän generaattorin, BMW i3 lisää autonomiaa Rex 150 km. Hinta BMW i3 94Ah varustettu laajennetun on 41200 euroa. Se jatkaa myydä BMW i3 laajennettu autonomia ja akun 22 kWh myös 1200 euroa vähemmän, 39990 euroa.

BMW-i3 Rex kasvaneeseen painoon generaattorin johdannaisen, kantaa myös alempi sähköliesi, joka alkuperäisessä oli 170 km ja nyt BMW i3 sähkökäyttöinen toimintasäde 94 Rex on 230 km.

BMW-i3 tulee tarjoamaan Kahdeksan vuoden takuu litium-ioni-akku, joka säilyttää sama muoto, sama määrä soluja sisällä, mutta Se on muuttunut koostumus ja tiheys aktiivisen materiaalin soluissa, jotka Samsung tarvikkeita.

Vuonna Häiriön on BMW i3 voit vaihtaa yksittäisiä moduuleja tai akkukennojen

BMW tarjoaa vaihtoparistojen Asiakkaan vanha BMW i3 haluat. Hinta ei kuitenkaan tule taloudellisesti käytännössä vaikka vain kestää noin neljä tuntia työvoimaa. Vaikka vielä hän ei ole selostettu yksityiskohtaisesti, BMW odottaa toisen elämän näitä paristoja käytettyjen. -a on edelleen mahdollista käyttöä vaikka ei ole altis käyttää drive koska kapasiteettia jopa yli 70 prosenttia sallisi käyttää niitä kiinteissä sovelluksissa (Aurinkopaneelit, vahvikkeet suurten datakeskusten tai muut tilat, esimerkiksi). Tulevaisuudessa BMW mielestä voisi jopa harkita talteen aktiivisen materiaalin akun (Litium), vaikka tarvittava tekniikka tänään ei vielä kannattavaa vs. uusi litium louhinta.

Saatat olla kiinnostunut:

Kaikki hinnat ja ominaisuudet BMW

Haluatko uuden auton? Ennen arvostaa auton ilmaiseksi