Yhdistä Seat Toledo, Toledo 710 € enemmän yhteydessä ekstroja

Yhdistä Seat Toledo, Toledo 710 € enemmän yhteydessä ekstroja

Jos meidän on liitettävyys, joko tyyli versiot uutta Seat Toledo on saatavana erityisiä lisävarustepaketti liitettävyys. Your hinta: 710 euroa.

uuden sukupolven tietoviihdejärjestelmiä Liitä Easy Seat välinen suora yhteys Älypuhelin ja ajoneuvon näyttö

Liitä uusi Seat hyödyntää sovellusten integrointi tarjoamat mahdollisuudet Mirror Link. Voimme pysyä yhteydessä koko ajan, samalla kun kiinnitetään huomiota tien. Sovellus pyörii "ReadMe" toiminnot ja "Voice Response".

Tekstin lukeminen toiminto muuntaa saapuvat sähköpostit, tekstiviestit, Facebook tai Twitter ääniviestejä, sovellus lukee ääneen. Vastaukset voi sanella suullisesti, joten vältä kirjoittamalla ne ruudulla.

liikeohjaus Se on yksi kaikkein ainutlaatuisia ominaisuuksia. Voimme ajaa soittaa tai etsii kosketus kosketusnäyttöä käyttämällä yksinkertaista Sormiliikkeiden esimerkiksi piirustus hymyn jos soittaa perheen tai piirin naapurimme.

Myös aloitusnäytön istuin ConnectAPpp Se tarjoaa tietoja, kuten sääennusteiden tai Uusimmat viestit Facebookissa. Ja kiitos toiminto Smart Vinkkejä, sovellus pystyy muistamaan yksilöllisiä toiveita niin usein käytetyt kohteet ja voi lähettää viestejä muistuttamaan tapaamisesta.

Mitä Connect pakata?

Valu 16-tuumainen harmaa kotelot peilit, kojelauta leikata, ompelemalla ja leikata ohjauspyörän ja siirtää sininen, verhoilu PVC / Alcantara Media System Plus (joka sisältää väri kosketusnäyttö 6,5 tuuman, USB, SD-kortti, iPod-liitäntä, Bluetooth, puheentunnistus ja 6 kaiutinta), Full Link (koostuu Mirror Link + Android Apple Car Auto + Play), jalkatuet Yhdistä logo B pilariin cubrellave ja Smartphone Samsung.

Saatat myös olla kiinnostunut

Ajamme uutta Seat Toledo