Mitsubishi ASX, kompakti SUV saavat restyling

Mitsubishi ASX Kunnostettu 2016Mitsubishi ASX Kunnostettu 2016Mitsubishi ASX Kunnostettu 2016Mitsubishi ASX Kunnostettu 2016

Mitsubishi ASX päivittää ulkonäköä ja vastaanottaa useita uusia painos 2016. Näin ollen Japanin maastoauto, joka on juuri esitelty LA Auto Show nimellä Mitsubishi Outlander Sport (Joka on nimi, jolla sitä markkinoidaan Yhdysvalloissa), sovittaa muotokieltä loput alue Mitsubishi Erityisesti se vie joitakin ominaisuuksia Mitsubishi Outlander, isoveli 7 paikkaa, joten nämä kaksi autoa on enemmän esteettinen niiden keskinäinen johdonmukaisuus, erityisesti suunnittelu sen edessä, joka Mitsubishi nimeltään 'Dynaaminen Shield'.

Mitsubishi ASX on tärkeä auto Mitsubishi maailmanlaajuisesti on vastuussa suurimman osan myynnistään. Voidakseen jatkaa, että menestys, 2016 versio sisältää useita parannuksia, jotka vaikuttavat paitsi esteettinen, mutta myös laitteita.

Mitsubishi ASX saavat uudistettu ohjauspyörä, uusi näyttö Ääni Näyttö 6,1 tuuman, verhoilut laadun paikkaa, uusi taiteovi peilit, vilkkuva LED-tekniikka ja uusi kevytmetallivanteet 18 tuumaa. Se kaikki lisää jopa vakiovarusteena, raporttien mukaan on täydellisin.

Mitsubishi ASX Se sisältyvät arvot Mitsubishi tarjota SUV kilpailukykyinen hinta, segmentissä yhä muodikas.

Saatat myös olla kiinnostunut

Fiatin ja Mitsubishi yhdessä luoda "pick-up"

2015 Mitsubishi Montero, suunnittelu ja laitteiden päivässä

Mitsubishi i MiEV 2015, sähkön päivitetty