Ateca Istuin: hinta, 18000 euroa Kuinka kauan?

Ateca Istuin: hinta, 18000 euroa Kuinka kauan?

Ateca Seat tuli markkinoille, ehdottomasti tänä kesänä: Erityisesti on heinäkuu joka ilmoittaa sen tervetulleeksi tiellä. Kolme kuukautta aikaisemmin, huhtikuussa kuin voimme johtaa ja antaa teknisiä tietoja Espanjan ensimmäinen SUV brändi että voisimme jo kiivetä, vaikkakin käynnistämättä aikana hänen viimeinen esitys maailmanlaajuisesti Barcelonassa. No, kun on vielä viisi kuukautta sen kaupalliseen versioon, ja Voimme myös tulla lähtöhinnan markkinoilla: markkinointi alkaa 18000 euroa, edistäminen ja Pive kattoi. Joten olemme voineet edetä ja vastaa tuotemerkin.

nämä samat lähteistä kuultu ennustamme, siis erittäin kilpailukykyiseen hintaan Ateca Seat. Erityisesti menee syvemmälle, korko on määrä aloittaa 20000 euroa että Pääsy SUV versioon että lisäämällä tavallista markkinakehitystä, halventaa lopullinen vähittäismyyntihinta on noin 2000 euroa. Tunnettu tosiasia, että ensimmäinen kysymys on nyt ...miten niitä vasten kova kilpailu odottaa joissa nykyään on jo segmentin enemmän myyntiä Euroopassa? Tehdään lyhyt arvostelu.

Istuimen hinnat Ateca vastaan ​​kilpailijoita

kanssa 4,36 metriä pitkä, varmasti löi loistava kilpailija on kaikkivaltias Nissan Qashqai. Japanin maastoauto, kiistaton luokan johtaja, tänään virallisesti osa sen bensiinin versiossa 1.2 DIG-T yhteys 115 hv 4x2 Visia of hieman yli 21000 euroa, alennus tuotemerkin mukana. Tähän olisi selvästi vähennä Pive Plan ja rahoitusta tarjouksia, jotka voisimme löytää markkinoilta noin 19000 euroa. Muista, että Kirjaudu Seat Ateca liitettävä, ensimmäistä kertaa vuonna SUV luokassaan, jossa bensiinimoottorissa vain 3 sylinteriä: Spesifisesti 1,0 TSI 112 hv joka ennustaa hyvin alhainen kulutus: 5,3 l / 100 km. Viimeistely, kuten tavallista, on viittaus ja saapuu etuveto.

Seat Ateca, näet, on alkaen hinta tarjouksia varmasti erittäin kilpailukykyinen, se, että on vahvistettu, jos pidämme menee yli niiden tärkeimmät kilpailijat ... jotkut jopa alhaisempi kuin Nissan Qashqai hintoihin. Tämä pätee myös upouusi Kia Sportage. Juuri tuli markkinoille ja, 1.6 GDI-bensiinimoottori (Kyllä ilmakehän) 132 hv, 4x2 ja Basic, of 19900 euroa, lisäten, että Pive ja muita alennuksia, ilmoittaa Myös alkaa noin 18000 euroa. Myös samanlainen uusi Hyundai Tucson tapauksessa, jossa sama moottori 1,6 GDI tulevan Essence, olet nähnyt mainostetaan televisiossa näinä päivinä jopa alkaen 18900 euroa: Siellä kuuluvat kaikki mainittu kehitys sekä huolto- ja rahoitussuunnitelma.

Sisustus Ateca SeatKadjar Renault puolestaan ​​on ilmoittanut moottori 1,2 TCe 130 hv (Sama lohko Nissan Qashqai) ja päättynyt elinvoimaa hinta 19850 euroa, mainostamisessa mukana. Hinta siksi, että muita suunnitelmia voidaan myös sijoittaa läheisyydessä 18000 euroa. Kalliimpia, kuten aina, tulee uusi Volkswagen Tiguan sukupolvenvaihdos joka saa ensi-iltansa ensi toukokuussa. Mutta nyt se ei ole ilmoittanut hintaa niiden versioiden pääsy joka tulee myöhemmin (1.4 TSI bensiini- ja 1.6 TDI 115 hv diesel), lähtöhinnaksi noin 29500 euroa 2.0 TDI 150 hv . Joka tapauksessa, me mainita lähteet kuullaan myös hintaero on noin 3000 euroa.

Odotus syntyy vasta tänään uutta Seat Ateca eivät katoa, joten kun aika tulee käynnistää, koska niiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä kilpailuun. Espanjan SUV on myös hyvin hyvästä sijoituksesta kannalta avaruudessa, livability ja runko, hyvin hyvä koettu laatu kuten olemme voineet koskettaa ja tuntea hänen virallinen esittely ja kattavasti. Tämä versio 1.0 TSI liitetään toinen bensiiniä Top 1.4 TSI 150 hv sylinterin deaktivointi, kun siellä on Diesel 1.6 TDI 115 hv, plus 2.0 TDI edetessä 150 ja 190 hv. Tietenkin siellä on versiot 4x2 ja 4x4 ja myös loppuun Viite, Style, Connect, FR ja Xcellence tasoilla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Istuin Ateca, mitä mieltä olette pormestari Ateca?

Ateca Istuin: niin nähdä suunnittelija

Tuleeko Ateca Seat Cupra?