Ensimmäinen auto Faradayn Future, FF 91, sähköinen maastoauto julma!

Faradayn Tulevaisuuden FF 91Faradayn Tulevaisuuden FF 91Faradayn Tulevaisuuden FF 91Faradayn Tulevaisuuden FF 91

Sen jälkeen kun esittely superdeportivo 1000 CV näköisenä yksipaikkainen (Faraday Future FFZero1) aikana CES teknologian messuilla Las Vegasissa 2016, valmistaja saavuttaa 2017 painos CES kanssa käsitteen esikatselun kyllä ​​tulee sen ensimmäinen tuotantomalli sarja, Faradayn Tulevaisuuden FF 91.

Tämä auto näyttää Luxury SUV ja muodot muistuttavat Tesla Model X Se on kehitetty tuella Kiinan jättiläinen Leeco ja valmistuu 2018 upeat ominaisuudet, jotka ylittäisivät Tesla mallit ovat markkinoilla tänään (virallisten tietojen mukaan vapautettu).

Futuristinen ilme ja keinot toteuttaa enemmän toimintoja ja miten käytännön estetiikkaa, löydämme Faradayn Tulevaisuuden FF 91 jossa se on jonkin verran suurempi pituus kuin Tesla Model X: sen edessä LED-tekniikka löytyy sen hieno-ajovalot ja aerodynaaminen muotoja, jotka ulottuvat koko runko ja jonka kerroin on saavutettu 0,25 (Sen Tesla Model S Se on 0,24). Pyrittäessä parhaaseen aerodynamiikka mahdollista, peruutuskamera on kätketty takaspoileri ja 22 tuuman pyörät automaattisesti muoto radioissa vähemmän ilmanvastusta. Sen ulkopeilit esittelyyn tapa hienoja kameroita, vaan on odotettava pois lopullisesta versiosta nähdä perinteistä tyyppiä, joka on suoritettava ennen maihin päätyvät yhdenmukaistaa niitä käyttöön laillisesti. panoraamakattoluukku, välin, ne leviävät koko katto ja voi tummentaa painalluksella.

Faradayn Tulevaisuuden FF 91

Vaikka ei ole esitetty sisällä Faradayn Tulevaisuuden FF 91, Se puhuu valtavan kosketusnäyttö keskikonsolissa ja täysin digitaalinen instrumentointi, emme voi arvata joitakin virallisia kuvia paljastaa ja että näet galleriassa. Lisäksi raportti takaistuimet ne voisivat kallistaa 60., kumpi on huomattavasti väljempi kuin luksusautojen tuotemerkkejä kuten Mercedes-Benz.

Tämän perusteella auto on Muuttuja ohjelmistoarkkitehtuuriin (VPA) kanssa akku sijaitsee lattialle, neljä sähkömoottoria (Yksi kutakin pyörää) aktiivinen jousitus ja ohjausjärjestelmä, joka vaikuttaa takapyöriin mukavampaa ajo auton.

tehtävät autopilotti tai itsehallinnollisesta ajo ovat samanlaisia ​​kuin Tesla, käyttäen anturit tyyppinen kamera, tutka, ultraääni ja LIDAR skanneri. Utelias muodossa tämä FF 91 on elementti, joka ilmenee huppu auton ja varoittaa jalankulkijoita ja muita tienkäyttäjiä siitä, että ajoneuvo on käynnissä ilman kuljettajaa toimia.

Sähköinen käyttövoimajärjestelmä saadaan yhteensä 1050 CV (783 kW) ja jonka suurin vääntömomentti 183,63 mkg. Tämä tekee Faradayn Tulevaisuuden FF 91 Se voi nopeuttaa 0-100 km / h 2,39 sekunnissa, paljon nopeammin kuin Tesla Model X tai muita merkkejä, kuten Ferrari superautoista.

Suuri -akusta tämä auto on tilavuudeltaan 130 kWh, joiden avulla ne voivat yhtenäistää 700km autonomia, luku ilmeisesti ylivoimainen kilpailijansa Tesla, mikä on paras käytettävissä oleva akun kapasiteetti on 100 kWh. Tämä joukko käytetyt akut solut sylinterimäinen litium-ioni- LG Chem allekirjoitus ja Faradayn Future väittävät, että heidän FF 91 voidaan täyteen neljä tuntia ja puoli jos käytämme 240V pistokkeeseen. Tämä tekniikka on valmis ottamaan vastaan ​​lähes kaikkialla maailmassa, jonka kapasiteetti on pikalatausasemat jopa 200 kW, mikä ei löydä, että tällä hetkellä lähes tahansa maapallolla. Koska yli 120 kW enimmäiskantokyky malleja Tesla.

Mahdollisuus Liitä älypuhelin ajoneuvon käyttäjä (toiminnoissa kuten avaamalla auton, tunnustaminen Preset ...), kasvojentunnistustekniikkaa, joka voisi olla saatavilla, kun se saavuttaa markkinoilla vuonna 2018 lisää.

Faradayn Tulevaisuuden FF 91 ja te voi varata talletus $ 5,000 (hieman yli 4700 euroa) ja 300 ensimmäinen yksiköt toimitetaan erityispainos "Alliance Edition' Kun osa tuloista ympäristöhankkeisiin ja ympäristöystävällisyys.

Vaikka ei ole ollut virallista vahvistuksia hinta, On niitä, jotka sanovat, että maksaa välillä 150000 ja $ 200000 (välillä 143000 ja 191000 euroa, suunnilleen).

Saatat myös olla kiinnostunut

Faradayn Jatkossa suurin pankki maailmassa

Drag Race välillä Faradayn, Tesla, Ferrari ja Bentley (video)

Paras sähköautojen 2016