Mercedes S-luokka 2018: uusi moottorit 6-sylinterinen bensiini

Mercedes Luokka S: uudet bensiinimoottorit 2018Mercedes Luokka S: uudet bensiinimoottorit 2018Mercedes Luokka S: uudet bensiinimoottorit 2018Mercedes Luokka S: uudet bensiinimoottorit 2018

mercedes Se on ilmoittanut, että ensi lokakuussa julkaisee uudistetun julkaisematon Luokka S 6-sylinterinen bensiini verkossa (Se on myös käytetty tässä muodossa uuden perheen dieselmoottorit) Se on kehitetty korvata Edellisen moottorit V6, kuten V8.

uusi bensiinimoottori 6 sylinterinen inline Mercedes nimenä on sisäinen koodi M256, Se on 3 litraa ja vastaanottaa korkean teknologian taakka. Kiitos 48 voltin virtalähde, Uuden moottorin sähköistää monia osia toistaiseksi mekaanista liikettä. perinteinen apuhihna katoaa (Lyhyemmät moottori), kokoaa yhteen perinteinen laturin ja käynnistin yhdessä mekanismin joka kiinnittyy vaihdelaatikkoon ja olettaa myös toimintoja sähkömoottorikäyttö tuki (20 hv); Se sisältää ostaataiR eksponentiaalisesti tehokas sähkö tyhjäkäynnillä; vesipumppu, ilmastoinnin kompressori.... kaikki muuttuu sähkökäyttöisiä ja hallitaan.

Mersun kone inline 6-sylinterinen bensiinin

Ensimmäinen erä Tämän moottorin jaetaan kaksi versiota. varten mercedes S 450 teho mainostetaan 367 hv ja S 500, 435. Brändi ei ole ilmoittanut enemmän dataa, mutta sen odotetaan erittäin alhainen polttoaineen kulutus ja päästöt. Vahvat sähköistys antaa näitä versioita hybridi ominaisuudet. Ajoittain uudet mercedes S 450 ja S 500 niitä voida siirtää ainoastaan ​​sähköä. Muutos myös hetkellä "kynttilä tilassa" kun decouples bensiinimoottorin muutoksen itse etukäteen inertia auton, lämpö moottori on sammutettu.