Volkswagen Touareg kolmannen sukupolven myynti vuonna 2017

Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017

2017 Volkswagen Touareg laskeutuu ensi vuonna markkinoille ja konsolidoidaan lippulaivana boque jälkeen kuilu on välillä päätyttyä tuotannon ylellisyyttä Volkswagen Phaeton.

tämä kolmannen sukupolven Suuri SUV Volkswagen näkyy julkisesti ensimmäistä kertaa aikana Auto Shanghai 2017 (Huhtikuu), kun ensimmäinen ulkonäkö käsitteenä että näimme Pekingissä 2016 Hall, nimellä Volkswagen Concept T-Prime GTE.

Luotu pituussuunnassa modulaarista "MLB Evo'(Sama kuin Audi Q7), uusi Volkswagen Touareg hyötyvät alennusta painostaan ​​(Puhutaan että merkki mittakaavassa alle 2 tonnia) ja mahdollisuus tarjota versiot päivitetty dieselmoottoreiden V6- ja V8-moottorit sekä hybridimoottoreiden järjestelmä liittyy mekaaniseen bensiinin ja diesel (sekä tavanomainen hybridi kuin toinen pisto- tai 'plug-in').

osake perusteella Audi Q7 mahdollistavat myös Volkswagen Touareg vipuvaikutus tekniikat, kuten ohjauspyörän härkää ja turbovoimaa mm.

On vielä selvitettävä, onko se lopulta tarjoamaan kolmas rivi (7 matkustajat), mutta kokonsa (leveämpi ja pitempi) suhteen toisen sukupolven, luulisi niin saatavilla. Torjua menetys Volkswagen Phaeton, puhutaan mahdollisesta Top versio ylellinen viimeistely ja jossa on tilaa vain neljälle matkustajalle.

Volkswagen Touareg 2017, jotka kootaan tehtaalla että brändi on Bratislavassa (Slovakia), esittelee tarkistetun esteettisiä joka on tarpeeksi tekemistä käsitteen esitteli Pekingissä osoittaa faross LED-valoilla, dynaamisempi sekä front, sivussa radoilla ja takana ja sisäpuoli, jossa kaksi näyttöä 12 ja 15 tuumaa tehdä tehtäviä instrumentoinnin laatikko ja järjestelmän tietoa ja viihdettä, vastaavasti, poistamalla suurin osa painikkeiden nykyisten tähän asti. Lisäksi löydämme valvoa niiden toimintoja eleet ja äänen sekä järjestelmän ajo semiautonomous ja automaattinen pysäköinti. Ei pulaa huipputeknologiaa ajo apua, jotka hyödyntävät tutkan, kameroiden ja lähestymisanturit muun teknologioita varustaa tämän SUV ylellisyyttä.

tämä Volkswagen Touareg 2017 Sinulla on pääasiallisina kilpailijoita samaan Audi Q7, BMW X5, Ford Edge ja Volvo XC90.

Saatat myös olla kiinnostunut

Volkswagen testivirta Touare

Volkswagen Golf 2017, ensimmäiset tiedot ja kuvat