Virallinen: tämä on uusi Seat Ibiza 2017

Tämä on viidennen sukupolven Seat IbizaTämä on viidennen sukupolven Seat IbizaTämä on viidennen sukupolven Seat IbizaTämä on viidennen sukupolven Seat Ibiza

Suosituin malli Espanjan tuotemerkin, Seat Ibiza, saapuu sen viidennen sukupolven vain 5-ovinen elin ja on täysin uudistettu säilyttää funktionaalinen ja urheilullinen henki, joka on aina näkyvissä. Tuo tuoretta suunnittelu Se heijastaa luonnetta viimeisimmän Seat, säilyttäen ominaisuus DNA tuotemerkin, elegantti ja urheilullinen ominaisuuksia.

uuden Seat Ibiza 2017 on täysin uusi malli, syntynyt tavoitteena merkitä ennen ja jälkeen turvallisesti, muotoilu, suorituskyky ja mukavuus. debytoida Nyt uusi A0 MQB modulaarinen alusta VW-ryhmän, unincremento lupaa vääntöjäykkyys 30 prosentilla. käynnistettiin vuonna 1984, siitä on tullut Ibiza istuin kuvake, kuten se on ollut auton enemmän aikaa on jäänyt historian tuotemerkin ja on sen menestynein malli yli 5,4 miljoonaa myytyjen yksiköiden. Seat Ibiza, yhdessä uuden Leónin ja uusi Ateca, on yksi pilari tuotemerkin tänään.

Uusi Seat Ibiza: enemmän suunnittelua, lisää toiminnallisuutta

uuden Seat Ibiza on kasvanut ja sen ulkopuolella: Se on paljon laajempi (Enintään 87 mm), lyhyempi ja 1 mm 2 mm pienempi kuin edellinen malli. Kappale leveys kasvaa 60 mm etuakselin ja taka 48, kun taas akseliväli kasvaa 95 mm seistä 2564 millimetriä. Tämän seurauksena parannettu viihtyvyyteen huomattavasti, jotta uusi Seat Ibiza on auton pienempi ulkopuolelta ja isompi sisältä.

Seat IbizaTilaa polvet että takaistuimilla Se on kasvanut 35 mm, istuimena, kun korkeus saatavilla etuistuimilla kasvaa 24 mm ja 17 takana. Sisäleveyden ansaita 42 mm, luvaten olla malli paremmin livability segmentin. Runko, Se on laskenut kuljetusajoneuvon, Se kasvaa 63 litraa, saavuttaen nyt yhteensä 355 litraa.

Uusi Seat Ibiza: tehokkaat moottorit

kaikki moottorivalikoima Uusi Seat Ibiza täyttää määräykset Euro6. Ensimmäinen vaihtoehto Bensiini Direct Injection on 1,0 kolmen sylinterin TSI muunnelmissa 95 tai 115 hv, varustettu turboahdin ja intercooler. Lopussa 2017 saavuttaa uuden 1.5 TSI neljä sylinteriä ja 150 CV.

Omalta uusi Seat Ibiza Diesel mallisto koostuu 1.6 TDI versiot 80, 95 ja 115 CV. Lisäksi tarjotaan 1,0 TGI 90 hv paineistettua maakaasua (CNG). Moottorit yli 95 hv liittyvä teho vaihteistot 6 nopeus (in 7-nopeus DSG vaihtoehto), Kun taas loput käytetään viiden nopeus laatikko.

Uusi Seat Ibiza: neljä lähtötasot

uuden Seat Ibiza 2017 Se tulee olemaan saatavilla neljällä viimeistelytasot, alkaen Reference, tyyli, FR ja Xcellence. viimeistely FR keskittyy entistä dynaamisempi ja teknisten laitteiden taka hajotin ja erityisiä etupuskuri, sport jousitus -Säädettävät kahdessa tilassa, normaali ja Urheilu ja yksinomainen musta pinta paketti, vaikka viimeistely Xcellence tarjoaa enemmän käytännön toimiva laite (Jatkossa myös säädettävä jousitus).

Seat Ibiza 2017viimeistelyt Xcellence uudet FR ja Ibiza on sama hinta ja aikomuksesta tarjota parhaat vaihtoehdot erilaisia ​​kuljettajienFR niille, jotka etsivät Urheiluauto, ja Xcellence keskittyi eleganssia ja teknologia.

LED sisä-valaistus ympäristöä, ja FR Xcellence, Sitä tarjotaan kahta väriä, punainen ja valkoinen. Kiitos LED, valaistus laatu on erittäin korkea ja merkittävää energiansäästöä muuntuu kuluttavat vähemmän saavutetaan. Full LED-valot Ibiza -faros, lentäjät, vilkut ja sumu trasero- ovat innovaatiot tässä segmentissä.

Uusi Seat Ibiza: täydellinen laitteet

keskuudessa järjestelmät ajo tuki sisällyttämällä Uusi Seat Ibiza 2017 ovat Front Assist, Traffic Jam Assist, ACC mukautuva vakionopeussäädin, osuusjärjestelmään ja avaimeton käynnistys Kessy osuusjärjestelmästä uuden sukupolven pysäköintitutka anturit ja takana, ja kamera takaa katsottuna laadukasta kosketusnäyttö 8 tuumaa.

Se saa myös uuden Seat Ibiza 2017 langaton laturi älypuhelimille GSM-signaalin vahvistin. Liittymien se tarjoaa kolme vaihtoehtoa: Pelata Auton Apple, Android Auto Mirror Link. Lisäksi Uusi Seat Ibiza voi sisältää BeatsAudio joukkue soundsystem, digitaalisen signaaliprosessorin (DSP), 7 kaiutinta ja 8-kanavainen vahvistin 300W teholla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Seat Ibiza Espanjan ikoni

Istuin 850 Seat Ibiza

Seat Leon: sukupolvesta sukupolveen, video