Land Rover Discovery 4 Grafiitti, selkeimmistä ja henkilökunta

Land Rover Discovery 4 GrafiittiLand Rover Discovery 4 GrafiittiLand Rover Discovery 4 GrafiittiLand Rover Discovery 4 Grafiitti

neljännen sukupolven Land Rover Discovery esittelee muutoksia sen kaupallinen tarjous, tässä tapauksessa, jossa saatavuus Uusi erikoisversio Land Rover Discovery 4 Grafiitti.

tilaukset Uusi Land Rover Discovery 4 Grafiitti Ne voidaan valmistaa Lokakuun lopussa klo lähtöhinnaksi 63100 euroa, vaikka niiden toimittamista patentoitu ei tapahdu ennen tammikuu of 2016.

suunnittelu Land Rover Discovery 4 Grafiitti Se vie paljon esteettisiä elementtejä sisälly pakkaukseen 'Musta', jossa korostetaan harmaa viimeistelyt oven kahvat, logot löytö huppu ja takaluukku sekä

tuuletusaukot, ritilät ja etusäleikkö, joka sisältää myös kiiltävä musta kehys ja kevyempi harmaa. niiden metalliseos Ne ovat myös ainutlaatuinen ja sen halkaisija 19 tuumaa7-double puhui loistava tummanharmaa. Mitä värejä saatavana koria, Land Rover Discovery 4 Grafiitti Se tarjoaa jopa yhdeksän eri sävyjä, kun taas sisämaassa voit valita kolmesta väriyhdistelmiä.

Taso laitteet, Land Rover Discovery 4 Grafiitti Voit vaihtoehtoisesti on tekniikka InControl sovellukset, joka lisää modernimpi ja liitettävyys ominaisuuksia järjestelmän tiedot, navigointi ja viihde. tämän teknologian InControl sovellukset Se sisältää erilaisia ​​sovelluksia, jotka tukevat älypuhelimet, voit käyttää niitä läpi kosketusnäyttö multimedia järjestelmän.

niin hyvä Land Rover, tämä Grafiitti Discovery 4 Hän pystyy käyttäytyä kuin todellinen nuori villisika tahansa maastossa. Tehokas ja älykäs neliveto Terrain Response yhdessä muiden järjestelmien, kuten Alamäkijärjestelmän ohjaus (Tai Alamäkijärjestelmän ohjaus), sisältyvät vakiovarusteet, ovat suuret tukikohtaan dynaaminen kannalta, jotka mahdollistavat Land Rover Discovery 4 Grafiitti saada pois suurin osa turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Vaihtoehdot turvajärjestelmät ja ajo avustajat tilava Näitä ovat järjestelmät kuten teknologian Wade Sensing ™ (Hälytykset kuljettajaa veden syvyys kahluupaikkaa), System avun hinaus, kuolleen kulman säätö, lähestymisanturin Ajoneuvon ja liikenne Detector kääntöpuoli, mm.

Yksinoikeudella yksityiskohtia, joita lisätään tähän erityiseen versioon Land Rover Discovery 4 Grafiitti sinun täytyy lisätä joitakin vahvuuksia SUV, kuten hänen sisustus konfiguraatio 7 paikkaa in vakiomääräys stadionin ja kantavuus voi nousta 2558 litraajos paikkaa toisen ja kolmannen rivit taitettu.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Että uusien autojen hinnat Land Rover

- Land Rover 2016: autot saapuvat

- Video: Land Rover patentoitu näkymätön traileri

- Land Rover Discovery Sport Dynaaminen