Toyota FT-4X Concept: hämmästyttävä futuristinen maastoauto

Käsite Toyota FT-4X, reinkarnaatio myytti-roadKäsite Toyota FT-4X, reinkarnaatio myytti-roadKäsite Toyota FT-4X, reinkarnaatio myytti-roadKäsite Toyota FT-4X, reinkarnaatio myytti-road

Vuonna 2006 Toyota aloitti tekemällä Toyota FJ Cruiser, SUV of retro inspiraatio joita voidaan pitää modernin reinkarnaatio legendaarisen Toyota Land Cruiser J40 60s Samansuuntaisesti ja ottaen joitakin esteettisiä yksityiskohtia edeltäjänsä syntynyt Käsite Toyota FT-4X.

Käsite Toyota FT-4X Se esitellään New York kansainvälisessä autonäyttelyssä ja ne ovat jo vuotanut joitakin kuvia hänen lopullinen ulkonäkö, jossa näemme valkoinen säleikkö kuten nyökkäys heidän esivanhempansa. se on Design Studio, käsite tutkia yleisön reaktiota, mutta eivät tiedä milloin toteutuisvat tuotanto- autoa, jos se tulee.

Tavoittaminen sarja, Käsite Toyota FT-4X aikoi tnga modulaarinen alusta (Toyota New Global Architecture) johon on myös viimeinen Toyota Prius, Toyota C-HR ja tulevissa malleissa tuotemerkin. Itse asiassa, toimenpiteet Käsite Toyota FT-4X ei niille olisi kaukana Toyota C-HR, niin se voisi mahtuvat kompakti segmentissä.

Mekaniikan, Käsite Toyota FT-4X Sitä voitaisiin taustalla on nelisylinterinen moottori kytketty vaihteiston portaaton, tyyppi CVT kanssa AWD ja siirto laatikko Pelkistävä. Olisi eri ajotilaa voidaan paremmin sopeutua maaperän (lumi, hiekka, asfaltti, eko ...), joka on valittu, jonka sijaitsee vasemmalla ohjauspyörän nuppi samanlainen johtaa näyttäviä coupe lexus LC ja uusi lippulaiva Lexus LS.

sisällä Käsite Toyota FT-4X Se on kiinnittänyt erityistä huomiota materiaalien ja tuntea kaikkien hallintalaitteiden kanssa karu vielä toiminnallinen suunnittelu, ja yksityiskohdat kuten integroitu kamera taustapeilistä kuljettaja tai takaluukku kanssa kaksi tilaa aukon Eri käyttää alan ja kaupunkialueiden pysäköintitilaa on rajoitetusti.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Toyota FJ Cruiser, äärimmäisissä 4x4

Toyota FJ Cruiser valmisteiden

Toyota Land Cruiser 180D, puhtaampaa ja älykkäämpää