Honda Jazz 2018: ensimmäiset tiedot ja viralliset kuvat

Honda Jazz 2018, mikä CivicHonda Jazz 2018, mikä CivicHonda Jazz 2018, mikä CivicHonda Jazz 2018, mikä Civic

Honda Jazz 2018 Se esitetään seuraavassa Frankfurtin autonäyttelyssä. Sen edessä heti tunnistaa uuden Honda Civic , sisällyttämällä säleikkö ja ajovalot ovat uudet tunnusmerkki Japani. Etupuskuri on joitakin teräviä viivoja ja aggressiivisempia muotoja ympärille tuuletusaukkoja. Takana, osien verkkoon, matalampi, on liitetty valamalla kiiltävä musta edellä alemman puolisuunnikkaan muotoinen osa. Muutos ulkoa, saatavuus lisätään uusi väri korin metallinen sininen skyride Sininen.

Honda Jazz 2018: Uusi moottori 1.5 130 hv

Toinen tärkeä muutos uuden Honda Jazz 2018 alue on debyytti uuden 1,5 bensiinimoottori 130 hv, jota tarjotaan ensimmäistä kertaa Euroopassa. On selvää, että uusi moottori täyttää tiukat Euro 6 päästömääräykset ja ensimmäiset viralliset tiedot ilmoitettiin polttoaineenkulutus 5,4 l / 100 km versiot Honda Jazz varustettu automaattivaihteiston CVT, siirto on tarkistettu tarjota entistä lineaarinen ja puhdistettu kiihdytyksen aikana vastaus.

Honda Jazz 2018Honda Jazz 2018: dynaaminen uusi versio

Vaikka Honda Jazz 2018 säilyttää hyveitä kannalta monipuolisuutta ja sisätilojen -merkkinen myös panostaa jonka urheilullisemman ilmeen, joten uuden bensiinimoottorin 130 hv tarjotaan yhdessä Dynaaminen uusi viimeistely. Tämä päättyminen pienimmällä alla grilli, joka alentaa edessä jakaja, ja diffuusorin kolme terää on tunnistettu takana puskurin -sekä koristeltu punainen viiva-. Honda Jazz Dynaaminen myös LED-ajovalot, sumuvalot, sivuhelmat, spoileri takaluukkuun ja 185/55 R16 metalliseos kiiltävä musta. Sisällä korostaa juovakuviolla yksinomainen verhoilu ja ohjauspyörä ja nuppi vaihtajan kanssa nahkaa, kaikki parannettu oranssi ompelemalla.

Muut versiot Honda Jazz 2018 jää saataville bensiinimoottori i-VTEC 1.3 litran 102 HP, esittelee käyttökelpoinen takakonttiin 354 litraa kapasiteetti (jotta 897 litraa takana taitettuna) ja suuri sisätilan, erityisesti monipuolinen istuinjärjestelmä Honda MAGIC SEAT, 60:40 split, jonka avulla luodaan erilaisia ​​kokoonpanoja matkustamossa, mukaan lukien pituus on enintään 2,48 m sisäisen kuormituksen ja maksimikuormitus korkeus 1,28 m.

Vakiovarusteet Jazz valikoima sisältää vakionopeussäädin, lämmitetty istuimet, ajovalot automaattinen sytytys ja aktiivinen jarrujärjestelmä kaupungin (kaupunki Brake Aktiivinen). Korkeampi alue versiot sisältävät infotainment järjestelmän Honda Yhdistä 7 tuuman, peruutuskamera, pääsyn järjestelmään ja avaimeton käynnistys nappia ja lisäsuojausvalintoja teknologioita, kuten eteenpäin törmäysvaroitukseen varoitus tahattomien vaihtaa kaistaa ja järjestelmän liikennemerkin tunnustamista.