Uusi Toyota n Tokion autonäyttelyssä: SUV ja urheilu

Kaksi Toyota käsite Tokio: SUV ja urheiluKaksi Toyota käsite Tokio: SUV ja urheiluKaksi Toyota käsite Tokio: SUV ja urheiluKaksi Toyota käsite Tokio: SUV ja urheilu

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja tässä tapauksessa, että kuvat juuri julkaissut Toyota kaksois- konseptiauto joka näyttää ensi Tokion autonäyttelyssä 2017, vain mukana teknistä tietoa. Mutta emme vain ilahduttaa katsomalla kuvia, me myös kertoa, kuinka vähän he sanovat ja spekuloida, mitä "paljon" tiedämme.

GR Toyota HV Urheilu

Toisaalta on GR HV Urheilu, urheilullinen kaksipaikkainen hybridi mekaniikka, että voisi hyvin aavistaa mitä tulee vaihteessa urheilu historian riveihin Toyota Supra. Ne ovat hyvin tiedossa uutisia Toyota ja BMW He työskentelevät yhteisessä hankkeessa, joka syntyy Uuden sukupolven Z4 alueella saksalaisen valmistajan (se on jo julkistettu täällä käsite) ja samansuuntaisesti Toyota Supra valittaa hänelle myöhään viime vuosisadalla tulkitsemaan keskeisiä luvulle. Tässä mielessä, ja erityisesti lähtöisin Toyota, mekaniikka GR HV Urheilu Se ei voi olla enemmän kuin hybrid drive ryhmä. Vain me tiedämme, että akku on keskittynyt paremman painojakauman ratkaisevia aiotun dynamiikan urheilua ei vain muodon, toiminnan myös. Aggressiivinen siluetti GR HV Urheilu totesi sen Targa-muodossa... kuten hänen aikanaan oli myös edellä, karttakohde roadster urheiluauto antaa suuremman rakenteellisen jäykkyyden. Sisustus ei jätä mitään epäilyksiä urheilua tiukka hoito GR HV Toyota Sports Concept. Ohjaamon näyttää hyvältä. Silmiinpistävää yhdistelmä avaimet automaattivaihteiston käyttää perinteisiä vipu ohjaa H ja 6-nopeus manuaalinen kytkentä oma. GR HV Urheilu voi liikkua mukava, ekologiset ja äänettömästi sähkö- ympäri kaupunkia ja ottakaamme roolimme "lentäjä" maantie-, ohjaa ja päättää meidät urheilun vuosisatamme yhdistäviä työntövoimaa tavanomaisella lämpövoimakoneita. sisään Tokio me tiedämme enemmän.

Toyota Cruiser Tj

Toisaalta, Toyota tekevät yhtä paljon tai enemmän melua Tj Cruiser, määritellä käsite, joka sulattaa toiminnallisuutta van SUV kuva että paljon on muotoiluun tulevaisuuden auto. risteilijä tj lähettää käytännöllisyys ja kestävyys. Hänen Steely ulkoa kuva silhouetting kattava ja modulaarinen hytti. Istuimet voidaan täysin alas raivata kuormatilan joka tukee määriä kaikenkokoiset, korkea, pitkä ja leveä. Korilla aineita käytetään erityisellä pinnoitteella, joka kestää naarmuja ja likaa. Tj Cruiser käyttää tulevaa kehitystä hybridi alustalla tnga (Prius ja CH-R), Jonka avulla se tarjoaa versioita etuveto ja 4x4.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Käsitteitä Tokion autonäyttelyssä 2016

Nissan Leaf Nismo, sähkö "sähköistää" Tokyo

Honda kierroksia Tokyo 2017