Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition Jännitystä kuljettajia

Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition Jännitystä kuljettajia

uuden Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition on kaikki edut saksalaisten van, uusia yksityiskohtia ja varusteet lisätä mukavuutta, monipuolisuutta ja toimivuutta. Kaikki on tavoitteena tulla 'Paras liittolainen' kuljettaja rakastaja Liikunta ja ulkoilu.

Tällä tavoin uusia elementtejä Outdoor Edition Multivan T5 ne ovat: renkaat Casvavel 17 tuuman musta alumiini, lämmitettävät sähköpeilit, 'tarroja' puolelle "Outdoor logo, laatikot liukuu takaistuimelle, ja yksi valkoinen väri runko yhdessä musta vastakohtana (ruudukko, kiteitä, tarrat ja renkaat).

Mitä elementtejä teknisten laitteiden, He ovat mukana Paketti "Light and Vision sade tunnistava anturit, seisontavalot edessä ja takana kääntyvä etuistuimet, RNS 315 navigointijärjestelmä Bluetooth-yhteyden kautta, kahdeksan kaiutinta ja -liitäntä iPhonelle ja iPodille. Paketti Edition-sarjassa kuuluvat Outdoor Edition esimerkiksi monitoimiohjauspyörä nahka, sumuvaloja kanssa kaarrevalo ... monien muiden elementtien.

Multivan Volkswagen T5 Outdoor Edition on saatavana Dieselmoottoreiden TDI 114 ja 140 hv, kanssa käsivalintainen vaihteisto tai automaattinen dual-kytkin DSG, ja 4MOTION kaikki neljä pyörää. Kaikki ne, joissa 'BlueMotion' teknologia säästää polttoainetta ja säännellä CO2-päästöjä.

Lopuksi, toinen uutuus ilmoittama Volkswagenin Uusi erikoisversio T5 Multivan on tekemistä hintaan. Jos päätät rahoittaa ostoksen Volkswagen Financial Services, se sisältää alennus 1000 euroa, huolto neljä vuotta, vapaa vakuutukset ensimmäisenä vuonna, lisäksi 300 euron alennuksen ohjelmasta ja Volkswagen Aito Tarvikkeet Scott erityisehtoja kaupoissa, erikoistunut polkupyörät ja urheiluvälineet yritys.

* Hinnat Volkswagen Multivan T5 Outdoor Edition:

- 2.0 TDI 114CV Manual 5-nopeus.: 32410 euroa

- 2.0 TDI 140CV 6-speed Manual.: 34150 euroa

- 2.0 TDI 140CV DSG 7 vel.: 36120 euroa

- 4motion 2.0 TDI 140CV 6-speed Manual.: 36695 euroa